- 11 Ocak 2020
- 727
- 748
6.gün lekeli oluyor tam kesilmesi gerekmiş bakalım cuma gidicem muayeneye tam günü söylerAdetiniz kaç gün sürüyor ki? Adet bitmiş olması lazım kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.gün lekeli oluyor tam kesilmesi gerekmiş bakalım cuma gidicem muayeneye tam günü söylerAdetiniz kaç gün sürüyor ki? Adet bitmiş olması lazım kesinlikle
senin 6. gün devam ediyor mu ? ben 7. gün çekildimAdet tam bittikten sonra 3 gün içinde çekiliyormuş
Günde üç kullandın mı sen de canım?kaçırmazsın merak etme ben yine günümde yumurtlamıştım
Geçen ay 3 gün kesik kesik oldum kisten dolayı. Normal adetim 6.gün lekeyke bitiyor.senin 6. gün devam ediyor mu ? ben 7. gün çekildim
Evet canımGünde üç kullandın mı sen de canım?
Eşin haklı bunu ben de düşündüm dün sen öyle deyince. Bu kız yine ilk aydan hamile kalır doktor kızmaz mı ben sana korun demiştim diye diye düşündüm ama demedim bişi çok kararlı görünüyordun sormasan doktora daha iyiymiş ben valla her şeyi sorabilirsin dediği için sormadan da bi işe kalkışamam sorunca da istemediğim bir cevap verirse tamam der otururum mesela ben doktorun dediğini yapamayacaksam sözünü dinleyemeyeceksem utancımdan gider doktor değiştiririm o derece doktora hamile kalınca vereceğin hesabı sen düşün artıkU Uzaygemisi35 ben de dün eşime korunmucam ben bu ay dedim. Kızıyor, her şeyde doktoru dinlersin neden korunalım mı diye sordun o zaman diye ben de sormuş olmam uygulucak olduğum anlamına gelmez dedim. E bu ay hamile kalırsan nolcak doktora gidip ben sizi dinlemedim hamile kaldım mı diceksin diyo. Hamile kaldığımın hesabını mı vercem doktora bi de
Canım çatala değil röntgen cihazına yatıyorsun ben yatarak bağdaş kurar gibi açtım bacaklarımı doktor geldi eşim oksijen maskesini taktı doktorla gülüşüyoduk en son devamını hatırlamıyorum uyandığımda serviste yatıyordum eşime neden uyandırdın az daha uyusaydım dedim hatta çok tatlıydı uyku istediğin kadar yatabilirsin ben hemen eve gitmek istedim ayılıncaGeçen ay 3 gün kesik kesik oldum kisten dolayı. Normal adetim 6.gün lekeyke bitiyor.
Şimdi nasıl olurum bilmiyorum.
Seni çatalda bayıltılar dimi? Uyanınca nerdeydin?
Ne kadar sürede uyanılıyor acaba? Hemen kalkabildin mi? İlla birinin giydirmesi gerekiyor mu uykuluyken? Birde bir kaç saat yatırdılar mı başka bir odada?
Aaa sevindim o zaman kaçmaz inşallah. Yoğun akintin var miydiEvet canım
Var bazı planlarım bakalımAfafgaga rendele canım yetmez rondodan blenderdan geçir
Tabii canım napalım mecburiyetten ödedik, ödüyoruz zaten de keşke böyle olmasaAynen yapamam kız doktorum ne derse o bundan sonra. Vurguladım telefonda da inofolice geç dediniz geçtim hemen falan diye afsfsg sizi dinliyorum ben tamam mı doktor bey ya valla seni çok iyi anlıyorum malesef ben de öyle yaptjm biliyor musun. Bir tüp bebek parası dökmüşümdür herhalde bu gitgellerde. Napalım gerçekten çok üzülüylrum sağlık için böyle soygun olmamalı ama elden bir şey gelmiyor valla..
Bakalım bakalım. Uygulaması teorisi gibi kolay olaydı...Olacak olacak. Ben de her seferinde senin gibi oluyorum eşim de küstürcen çocuğu diyor. Ben beklicem onu diyor. Bence bu kafada olmak lazım gerçekten. Umutla bekle onu. O zamanını kendi seçip gelecek biz ne yaparsak yapalım ama heyecanla bir seromoni gibi düşün öyle yaşa.
Bağdaş kurup oturuyorum. Ellerimi kollarımın içini güneşe bakacak şekilde öne uzatıyorum işte. Karşı binadaki komşuya yakalandım bu yaz öyle ahshhs Kadının "Ne iyi yapıyorsun" demesiyle irkildim. Gözüm de kapalıydı bi de ayin yapar gibi boynumu da uzatmışım kafa geriye doğru yatık falan ahshshns "Şey d vitaminim düşük de doktor söyledi ondan şey yapıyorum" dedimBen de hep böyle yapıyorum güneş duasına çıkmış gibi oluyor
Ben bunu canlandıramadım ya kolunçi sırtın yanı dizn arkası falan çok tuhaf bir pozisyon canlandı gözümde
Ay ne utancam ya ben hamile kalayım da doktor utansın sanki hayrına mı bakıyorlar bize eşşek gibi ödüyoruz parasını bi de utanacakmışım pışıııkEşin haklı bunu ben de düşündüm dün sen öyle deyince. Bu kız yine ilk aydan hamile kalır doktor kızmaz mı ben sana korun demiştim diye diye düşündüm ama demedim bişi çok kararlı görünüyordun sormasan doktora daha iyiymiş ben valla her şeyi sorabilirsin dediği için sormadan da bi işe kalkışamam sorunca da istemediğim bir cevap verirse tamam der otururum mesela ben doktorun dediğini yapamayacaksam sözünü dinleyemeyeceksem utancımdan gider doktor değiştiririm o derece doktora hamile kalınca vereceğin hesabı sen düşün artık
Akıntı oluyor canım evetAaa sevindim o zaman kaçmaz inşallah. Yoğun akintin var miydi
Kızlar üçüncü klomen döngüm hayırlı olsun mu? İlk ilacımı içtim hadi bakalım yakında gün saymaya başlarız
Eyvahh ne var ne yok açıp uyuyorsun demek inşallah hemen uyandırırlarCanım çatala değil röntgen cihazına yatıyorsun ben yatarak bağdaş kurar gibi açtım bacaklarımı doktor geldi eşim oksijen maskesini taktı doktorla gülüşüyoduk en son devamını hatırlamıyorum uyandığımda serviste yatıyordum eşime neden uyandırdın az daha uyusaydım dedim hatta çok tatlıydı uyku istediğin kadar yatabilirsin ben hemen eve gitmek istedim ayılınca
yiyecekten çok çok az alınıyor. asıl kaynak güneş maalesefgoogle: D VITAMİNİ BULUNAN YİYECEKLER :d
okadar guneste yattım inş işe yaramıştır
Benim üstüm giyiliydi altıma da bi bez sardılar sadece doktor görüyordu yani canımEyvahh ne var ne yok açıp uyuyorsun demek inşallah hemen uyandırırlar
Hatırlıyorum sana 12 Marttan sonra 3 hafta ilişki yok demişti, demek iyileşmişsin ki ilişki olsun demiş.. Çok iyi canım İnşallah yumurtan döllenir ve güzel haberleri verirsin bizlereMer
Merhabalar kusura bakmayin hemen donemedim
Ptesi doktora gittim herhangi bi skiti olmadigini soyledi cok sukur hatta bir tane yumurtam gelismis gun asiri deneyin dedi 1 gun olsun 1 gun olmasin dedi ☺