- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Kriz dedin ya, ürperdim. Senin hamileliğin bence çok eğlenceli ve kıpır kıpır geçecek.Gözlerim bozuk zaten kardeş
Canımın hiç sıkılmayacağı muhakkak. Hiç boşluğa düşmem. Her gün yeni bir kriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kriz dedin ya, ürperdim. Senin hamileliğin bence çok eğlenceli ve kıpır kıpır geçecek.Gözlerim bozuk zaten kardeş
Canımın hiç sıkılmayacağı muhakkak. Hiç boşluğa düşmem. Her gün yeni bir kriz
Ya ben bunu alıp azıcık rendelicem kızlar müsaade edin. Herkeş kenara çekilsin lütfen kimseye bordo ojeli tırnak sıçramasınKonuştuk şimdi d vitaminin çok düşük ilaç yazcam haftada iki kullan dedi. Klomene folik asite devam. Haftaya Çarşamba kontrole gidicem. Diş tedavisini sordum şimdi yaptırabilirsin hemen ama adete yakın yaptırma dedi.
Sizin bence zaten tüpte her türlü sağlıklıyı elde edecekler canım belki ondan ekstra gerek görmezler. Çünkü zaten spermler yenilenene kadar 3 ay geçmesi gerekiyor. E öyle olunca bence size faydası olmaz sizin şıppadanak olacağı için gerek görmemiştir muhtemelen. Normal deneyecek olsanız söyelrdi dr belki de.
Valla fiyatlar çok uçuk ya. Smear testi ne kadar çıkacak diye aklım çıkıyor geçen sene 400e yaptırmıştım.
Onu da doktora sormadan alamam ben baya bir fırça yedim dün hala korka korka konuşuyorum @NealStreet ve eşim abarttığımı söylüyor ama olsun. Doktorcumla buzları yeni eritmişken yeni polemiğe giremem ne yazmış göremiyorum ya eczaneye de bugün gidemem eşim de geç gelecek o da alamaz gelirken. Yarın bakarım artık
Gel yapalım bebişlerimiz karnımızda organik meyvesularımızı, churcillerimizi yudumlarız evet güneş kremi engelliyor ama şu bilek içleri var ya en iyi ordan emilim oluyormuş oraya sürme krem güneşe yatarken bileklerin açık şekilde yatDünürümle tatil qeyfi ⛱
Bu arada güneş kremi olunca güneşten d vitamini alamıyormuşuz ya buna çok üzülüyorum. Ben denize dört güncük girebildim bu yaz sadece ama daha uzun da kalsam bir işe yaramayacaktı. Ay bu sene güzel bir tatil yapam yaaa
Çekilir canımKızlar, hsg adetin 6.günü çekilemez mi?
Köprüden önce son çıkışta deneyem mi gı?Maltepe köprüsü severlere yeni bir bakış açısı
Tüpçüye söyle arta kalan spermleri paket yapsınlar evde yicez deKöprüden önce son çıkışta deneyem mi gı?
Ay hadi yapalım bunuGel yapalım bebişlerimiz karnımızda organik meyvesularımızı, churcillerimizi yudumlarız evet güneş kremi engelliyor ama şu bilek içleri var ya en iyi ordan emilim oluyormuş oraya sürme krem güneşe yatarken bileklerin açık şekilde yat
Tüpte korunma mı öneriyorlar acaba ya? O zaman korunurken hamile kaldım diyebilirim gerçekteeeeeenTüpçüye söyle arta kalan spermleri paket yapsınlar evde yicez de
Sen de gelcen di mi di mi di mi?Kriz dedin ya, ürperdim. Senin hamileliğin bence çok eğlenceli ve kıpır kıpır geçecek.
Adetiniz kaç gün sürüyor ki? Adet bitmiş olması lazım kesinlikleKızlar, hsg adetin 6.günü çekilemez mi?
goremedm kı benm kan tahlılımdeD vit aslında bi hormon, bakılmasıda meşakatli bi test sanırım maliyeti yüksek. Devlet bu yüzden 3 aydan önce bakılmasına izin vermiyor. Bu ay baktırdıysan bi daha 3 ay sonra baktırabiliyorsun. Ama ben illa baktırcam dersen özel lablarda ücreti karşılığında baktırabiliyorsun Jane Jetgil
Erken galiba ama sor sen yine de. Bittiğinde çekiyorlar ama üstünden zaman da geçmesin istiyorlar. Rahim duvarı inceyken daha iyi görüntü alınıyormuş. Bir de arada ilişki olmaması lazımKızlar, hsg adetin 6.günü çekilemez mi?
yapalımmmm aaa iyimiş denensinAy hadi yapalım bunu
Ortopedist bana kollar dirseğe kadar iç kısım ve bacaklar da dizden aşağı açık olsun öyle güneşte dur dedi
Afafgaga rendele canım yetmez rondodan blenderdan geçirYa ben bunu alıp azıcık rendelicem kızlar müsaade edin. Herkeş kenara çekilsin lütfen kimseye bordo ojeli tırnak sıçramasın
Doktora sormadan alma bence. D vitaminin yükselecek ve tek başına engel değil tamam mı? Günde beş vakit hatırlat bunları kendine. Ah o tetkiklere ne paralar döktüm uzay. 500'er 500'er saçtım her gittiğimde.
Şıppadanak olacak mı uzay be? Olur mu dersin? Benim ümitlerim gidip geliyor. Kendime kızıyorum çocuğu küstüreceksin diye ama düşüncelere engel olamıyorum
Ben de hep böyle yapıyorum güneş duasına çıkmış gibi oluyorGel yapalım bebişlerimiz karnımızda organik meyvesularımızı, churcillerimizi yudumlarız evet güneş kremi engelliyor ama şu bilek içleri var ya en iyi ordan emilim oluyormuş oraya sürme krem güneşe yatarken bileklerin açık şekilde yat
Ben bunu canlandıramadım ya kolunçi sırtın yanı dizn arkası falan çok tuhaf bir pozisyon canlandı gözümdeAy hadi yapalım bunu
Ortopedist bana kollar dirseğe kadar iç kısım ve bacaklar da dizden aşağı açık olsun öyle güneşte dur dedi
transferden sonra evet sanırım çok net bilmiyorum amaTüpte korunma mı öneriyorlar acaba ya? O zaman korunurken hamile kaldım diyebilirim gerçekteeeeeen
Şimdi filmi çektireceğim doktorun sekreteriyle konuştum cuma muayeneye gidicem film içinde 6.günü olmaz mı dedim olmaz dedi. Bitiyor mu adet dedi bende leke leke geliyor 6.günü dedim. Bakim ne dicem cuma günü. Hadi sen atlattın bitti sıra bende karnım ağrıyo strestenÇekilir canım
lekeyi sorun etmiyorlar ya neden olmaz dedi ki acabaŞimdi filmi çektireceğim doktorun sekreteriyle konuştum cuma muayeneye gidicem film içinde 6.günü olmaz mı dedim olmaz dedi. Bitiyor mu adet dedi bende leke leke geliyor 6.günü dedim. Bakim ne dicem cuma günü. Hadi sen atlattın bitti sıra bende karnım ağrıyo stresten
Adet tam bittikten sonra 3 gün içinde çekiliyormuşlekeyi sorun etmiyorlar ya neden olmaz dedi ki acaba