- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Yok canım yazmıyor o. Ultrasonda görüyorlar zaten. Hsgde rahmin içi ve tüplerin içi gözüktüğü için rahmin ne yöne baktığı kısmıyla ilgilendiklerini sanmıyorum. Benimki böyleymişU Uzaygemisi35 kuzı senn hsg raporunda retrovert uterus olduğun yazıyo muydu ?
Benden sonra erkek doğduğu için benim başım altınmış. Oğlu reddettiği için sünnet kıyafetini giyinmeye ikna edene kadar akla karayı seçtiannene evren minik süprisler hazorlamış
Misal ben çakma sarışınım, ama 3-4 yıldır sarışınım yani. Bence çocuğum kesin sarışın olcakah işte bunlar çok önemli sorular bence uzaycım almoştır not kenara kesin. ben bonus saç çok seviyorum kendim düz saçlıyım ben bonus peruğu aliyim o zaman hazırda dursun
tamam canım benimkine de yzmamışlar da acaba dedim unutmasınlar mı takılırım ben ahahah:)Yok canım yazmıyor o. Ultrasonda görüyorlar zaten. Hsgde rahmin içi ve tüplerin içi gözüktüğü için rahmin ne yöne baktığı kısmıyla ilgilendiklerini sanmıyorum. Benimki böyleymiş
Götür kurşun kalemle yazsınlar altınatamam canım benimkine de yzmamışlar da acaba dedim unutmasınlar mı takılırım ben ahahah:)
oy maşalla mis gibi diyo dağıldı diyo yol boş ak gitttt diyo
oooo o zaman sende tutarsa bu ona göre davranırız biz deMisal ben çakma sarışınım, ama 3-4 yıldır sarışınım yani. Bence çocuğum kesin sarışın olcakbenim gözler de mavi, tam zengin çocuğu tipli doğurcam peruk, lens falan bunlar çok güzel fikir
Canımfiona13 cım ben araştırdım renkli gözlü koca buldum. mell_in_shell in dediği gibi çekinik olmasın diye kendim de lens takacağım münasabette bulunurken saçlarımı da fönleyip öyle şaapayım diyorum. Ben bonus kafaydım ufakken. Zor oluyor tarak görünce kaçıyordum onun da zorluğu var yani peruk takmadan iyi düşün tarakla çocuğun peşinden koşmak istemezsen
Ayy inşallah canım, ağzın bak yesinn ben de çok istiyorum bi kızım olsunoooo o zaman sende tutarsa bu ona göre davranırız biz deay nedense senden kız vibeı aldım, bence sarısın miniş bilmiş bıdık bıdık bir kız çocuğu gelicek gibi
ahahah sus bi topikte kızn eşinin spermiyogram sonucunu elle yazmışlardı kıllatmıştım kızı neden bele acaba niye acaba ya diye diyeGötür kurşun kalemle yazsınlar altına
ahshsjsjsjjshsjsjs o anı düşündüm sinirlerim bozuldu absnhsjsjshsjjsjsjsjhshshshsjahahah sus bi topikte kızn eşinin spermiyogram sonucunu elle yazmışlardı kıllatmıştım kızı neden bele acaba niye acaba ya diye diye
yaa az kalmışş hadi bakalım sağlıka gelsin miniş gönlünüzden geçen olsunAyy inşallah canım, ağzın bak yesinn ben de çok istiyorum bi kızım olsunve anasına benzesin inşallah Cumartesi bi ihtimal öğrencez
Bizden bi b*k olmaz dağılınahahah sus bi topikte kızn eşinin spermiyogram sonucunu elle yazmışlardı kıllatmıştım kızı neden bele acaba niye acaba ya diye diye
Hahaha ben de orda onların görmediği bir kitle görmüştüm hatırlarsantamam canım benimkine de yzmamışlar da acaba dedim unutmasınlar mı takılırım ben ahahah:)
oy maşalla mis gibi diyo dağıldı diyo yol boş ak gitttt diyo
Canım çok mantıklı şappadanak yaparsın hemencecik milföyle. Milföy önemli. Bence ne yap biliyor musun kimse yapmamıştır çok yaratıcı olur. Önce gebelik testi yap idrarda. Sonra o kaset testi kurabiye veya poğaça hamurunun içine koy. Eşin onubhart diye ısırırken dişine sert bişi gelsin bu ne aaa falan derken gebelik testini görsün. Bence harika sürpriz. Yapmak isterseniz patentini alırım.Kızlar benimki plansız gebelik olacağı için hiçbir fikrim yok. Kocama nasıl bir sürpriz hazırlayabilirim hamilelik haberini vermek için? Aklıma bu geldi ama olur mu sizce?
Eki Görüntüle 2808137
Öyle valla beni de wp gruplarındayım sanıyor hep burdayımahahah ya ben de öyle bi de gülüyom deli gibi eşim napıo bu deeeyyyişik dercesine bakıyo ahahben de bırakıyorum yea sen bilim yap ben de nekfiliiişş
canım ben bonuslara ve çekik gözlere karşı azcık yükseliyorum bebemin de öyle olması için takacaz mecbursen de lensini ihmal etme ki kombo olsun
Afsfsggs kızlar yetişemiyorum yasalın beni bilim yapçam ben hallam yareppim sizle yazışırken kaç saat geçmiş oturduğum koltukta kalakaldım ya oha bırakamadım telefonu çok konuşmayın bakayım hadi.
Yaaa çok heyecanlııı hadi inşallah öğrenirsiniz bize de yaz hemennnAyy inşallah canım, ağzın bak yesinn ben de çok istiyorum bi kızım olsunve anasına benzesin inşallah Cumartesi bi ihtimal öğrencez
Afsfsg milleti de delirttin. Biz kendi kendimize burda deliriyorduk ne güzel.ahahah sus bi topikte kızn eşinin spermiyogram sonucunu elle yazmışlardı kıllatmıştım kızı neden bele acaba niye acaba ya diye diye
Hitchcock görse bunları çektiği tüm korku filmleri için diz çöküp tövbe isterKızlar benimki plansız gebelik olacağı için hiçbir fikrim yok. Kocama nasıl bir sürpriz hazırlayabilirim hamilelik haberini vermek için? Aklıma bu geldi ama olur mu sizce?
Eki Görüntüle 2808137
Mesajın başından sonuna kadar kahkaha attım uzay karnım ağrıdı ahahhsjshshhshdjdHahaha ben de orda onların görmediği bir kitle görmüştüm hatırlarsano başka yav kaçırmadılar gözden yani şöyle düşün orda leğen kemiğimiz falan da var hiç onla ilgili bir şey yazıyorlar mı hayır sorgulama onu da sorgulama diyor diyor da işte benim yumurtalarım çok seçici çıktı beğenip de spermi kabul edemedi
Canım çok mantıklı şappadanak yaparsın hemencecik milföyle. Milföy önemli. Bence ne yap biliyor musun kimse yapmamıştır çok yaratıcı olur. Önce gebelik testi yap idrarda. Sonra o kaset testi kurabiye veya poğaça hamurunun içine koy. Eşin onubhart diye ısırırken dişine sert bişi gelsin bu ne aaa falan derken gebelik testini görsün. Bence harika sürpriz. Yapmak isterseniz patentini alırım.
Öyle valla beni de wp gruplarındayım sanıyor hep burdayımnapıyonuz siz burda diyor işte herkes doktorlarından öğrendiklerini aktarıyor bilgi paylaşımı fln yapıyoruz diyorum. O sırada ekranda İbrahim Tatlıses videoları pınar altup röportajı falan
Bence de çok güzeller. Ben de azcık çekik gözlüyüm. İnşallah beğendiğimiz özelliklerimizi alır veletler
Yaaa çok heyecanlııı hadi inşallah öğrenirsiniz bize de yaz hemennn
Afsfsg milleti de delirttin. Biz kendi kendimize burda deliriyorduk ne güzel.
Ben de düşündüm bunu gören adam acaba anladı mı karısının hamile olduğunu diye. Benimki hayatta anlamazHitchcock görse bunları çektiği tüm korku filmleri için diz çöküp tövbe ister
düşünsene embriyolog spermi inceleyen arkadaşın. sey diyosun hacı yapma be yuvarla 100 milyona , olm ya hız çok düşük 3-5 de senden olsunHahaha ben de orda onların görmediği bir kitle görmüştüm hatırlarsano başka yav kaçırmadılar gözden yani şöyle düşün orda leğen kemiğimiz falan da var hiç onla ilgili bir şey yazıyorlar mı hayır sorgulama onu da sorgulama diyor diyor da işte benim yumurtalarım çok seçici çıktı beğenip de spermi kabul edemedi
Canım çok mantıklı şappadanak yaparsın hemencecik milföyle. Milföy önemli. Bence ne yap biliyor musun kimse yapmamıştır çok yaratıcı olur. Önce gebelik testi yap idrarda. Sonra o kaset testi kurabiye veya poğaça hamurunun içine koy. Eşin onubhart diye ısırırken dişine sert bişi gelsin bu ne aaa falan derken gebelik testini görsün. Bence harika sürpriz. Yapmak isterseniz patentini alırım.
Öyle valla beni de wp gruplarındayım sanıyor hep burdayımnapıyonuz siz burda diyor işte herkes doktorlarından öğrendiklerini aktarıyor bilgi paylaşımı fln yapıyoruz diyorum. O sırada ekranda İbrahim Tatlıses videoları pınar altup röportajı falan
Bence de çok güzeller. Ben de azcık çekik gözlüyüm. İnşallah beğendiğimiz özelliklerimizi alır veletler
Yaaa çok heyecanlııı hadi inşallah öğrenirsiniz bize de yaz hemennn
Afsfsg milleti de delirttin. Biz kendi kendimize burda deliriyorduk ne güzel.
sey yap ya kalpKızlar benimki plansız gebelik olacağı için hiçbir fikrim yok. Kocama nasıl bir sürpriz hazırlayabilirim hamilelik haberini vermek için? Aklıma bu geldi ama olur mu sizce?
Eki Görüntüle 2808137