az önce sordum ovü testi 30 tane 90 tele olmuş.Bizde ovü de yok biliyorsunAnlatmaya gerek yok diyen amcanın tanıttığı şelale gibiyiz
Kocamın karşısına geçip gebeyim şehzade geliyor deme fikri çık aklımdanGEBEEĞĞĞĞĞYM
Daha makul bir yatırımaz önce sordum ovü testi 30 tane 90 tele olmuş.
onu da almıyorum hoş alsam da yapmıyorum o yüzden 90 teleye bakiye ekleyip gidip beyşkadan beğendiğim çantayı alıyorum
hasahhaha ona küçük sehzadeler yapınızKocamın karşısına geçip gebeyim şehzade geliyor deme fikri çık aklımdan
hem o çanta beni üzmezDaha makul bir yatırım
mell_in_shell bak böyle nitelikli ve hayati önem arz eden sorular soracağım sana
Eki Görüntüle 2808110
Çıkmasın, kızımı alacaksınız. Babası şehzade geldiğini bilsin, malları mülkleri ona göre ayarlasın. Bak bunu al, gebelik testiyle bir kutuya koy. Öyle ilan etKocamın karşısına geçip gebeyim şehzade geliyor deme fikri çık aklımdan
Külah mı kup mu?Hnxndkalskdalaş ben çok yedim canım bişey olmuyobak hemen cevap verdim gördün mü
İhtimal dahilinde değilhem o çanta beni üzmez
Yok bacım, çekinik gen sayılıyor lens, düşük ihtimalmavi lensle seviştim bebeğim mavi gözlü olur mu keşke @Uzaygemisi35 uzaycım sorsaydın bunu bugün doktora soru listesinde
ah işte bunlar çok önemli sorular bence uzaycım almoştır not kenara kesin. ben bonus saç çok seviyorum kendim düz saçlıyım ben bonus peruğu aliyim o zaman hazırda dursunYok bacım, çekinik gen sayılıyor lens, düşük ihtimalama uzay yine de bi sorsun, sarı peruk da takılır o zaman, zengin sarısı saçlı olur çocuklarımız
O sırada ben: Sudan geçtim mi gerçekten? Su muydu o?
Oyyy yakışır tosunumaÇıkmasın, kızımı alacaksınız. Babası şehzade geldiğini bilsin, malları mülkleri ona göre ayarlasın. Bak bunu al, gebelik testiyle bir kutuya koy. Öyle ilan et
Eki Görüntüle 2808129
Kutu dışında kesmiyo anam beni, kiloluk yiycenKülah mı kup mu?
"Ben mi geçtim?" "Ben geçtim di mi?"O sırada ben: Sudan geçtim mi gerçekten? Su muydu o?
hocam bir daha baksankz biO sırada ben: Sudan geçtim mi gerçekten? Su muydu o?
Altın büllüklü de ona ahshshsjjOyyy yakışır tosunuma
annene evren minik süprisler hazorlamışYa ben size anlatmış mıydım annem büyük ablama hamileyken, tabii ultrason falan yok, gidip sünnet kıyafeti bakmış oğlum olacak diye. Sonuç: ablamdan sonra iki kız daha