Günaydın kizlar aksam yine döktürmüssunuz
valla ben yemekten sonra 9 olmadan koltukta uyuyakalmisim gözümü acamiyordum ilk kez böyle oldum. Bu arada alemsiniz kizlar
minseo ve
U Uzaygemisi35 ve de aynı bensiniz
ben de böyleyim film yorumlamalara efendime söyleyim ultrason mr raporu yorumlamalara bayılırım adete ailenin tıp okumamış doktoru sayılırım eşimin sonuçlarını ilk ben yorumlarım e nabizdan ama herkese olumluyum kendime gelince sizin gibi mutlaka bulurum burda sanki su var bende sanki bu hastalık var diye 3 yıl önce ben MS oldum diye kendime teşhis koyup doktora kostum doktor dedi bu kanıya nereden vardın belirtilerimi arastirdim netten birebir uyuyor dedim ne iş yapıyorsunuz dedi öğretmenim dedim peki öğrenciler neden zahmet edip okula geliyor sizi dinlemeye internetten ogrensinler dedi kapağimi sıkıca kapattı bız neciyiz burda der gibi
neticede MS değil fibromiyalji ciktim .ondan sonra vazgeçmiştim netten hastalık bakmaya ta ki kovid gelene kadar kovid oldugum zaman çok baktım
ben yaptım siz yapmayın doktor orda tümör olsa görmez mi cnm görünür tabi ki çekim esnasında olabilecek görüntülerdir
minseo kuzum sen de bak kaç uzmana sordun dünden beri bunların hepsi mi bilgisiz de aynı şeyi söylüyor bence artık rahat ol bak adam 5 kez basınçla ilaç vermiş ve sonunda açmış da şanslısın cnm herkese böyle uğrasmiyorlar benim doktor 5 i bırak iki kez bile vermedi bı kez verdi ilaci sol açık sağ kapalı dedi kalktı gitti