Tabii namus meselesi olmuş artık çünkü ondan yerleşmiş evine. Ben 1 yıl çocuk istemedim, daha da istemezdim. Onun bir lafına tav oldum. Dedi ki bana "ben çok istiyorum baba olmayı. Nasıl bir baba olacağımı bilmiyorum ama nasıl bir baba olmayacağımı çok iyi biliyorum". Öyle bir korkusu yoktu da kanıbozuk demek ki işte. Oğlum onun gibi olmasın diye ölümüne savaşıcam.Zorla öptüğü için evine mi yerleşmiş kadının. Çok ilginç bir olay. Ailesinde terk edilme hikayesi olduğu ve bundan ölümüne korkupu için, kendisi terk edilmesin diye sürekli terk eden tipler gibi galiba. Anlatabildm mi bilmiyorum da. Babasının annesini aldatması onda travmatik bir etki bırakmış da o da böyle ters mi tepmiş sanki. Gerçi dümdüz kanıbozuk da olabilir. Çocuklar her şeyi hissediyor. Oğlun da o yüzden uzak durmuştur. Çok şükür düzgün bir aile ortamında büyüyor şu an
Hep burda diyor ya arkadaşlar. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye. Asla hiçbir duamı genellemem. Allah hakedene evlat versin, hakedeni mutlu etsin.Bizim de en çok şaşırdığımız bu. Bir profesyonelce aldatan ve bunu savunan kadınlar. Bir de bunların her birinin üçer beşer doğurması. Ben de isyan etmek istemiyorum ama insanın aklına takılıyor