- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dogrudur kürtaj sonrasi zaten öneriyordu doktorlar insallah bisey cikmaz da hemen guzel haberi alirsinizİnşAllah hastane yapıyor mu aslında bilmiyorum eşimin kardeşi orda çalışıyor sorcak eğer yapılırsa orda yaptırcam İnşAllah. 6 ay oldu kürtaj olalı ovulasyonla yumurta takibi yapmama rağmen gebe kalamadım acaba tüplerde mi bişey oldu ya da yapışıklık felan mı var diye Hsg çektirmeye karar verdim vakit kaybı olmasın diye. YouTube da Kaan Kocatepe yi dinliyorum yapışıklık varsa adet kanaması gecikebilir ve ya normalden az gelebilir demişti benimde normalde 7 gün süren adet kanamam kürtaj sonrası 3 güne düştü
Muayene ne için diye de soramadım ha sezaryene mi alıyorlar acabaminseo canım muayene oldun mu doktora? Hadi bakalım bilgilendir bizi inşallah her ikisi de gayet güzel geçecek
Bugün ameliyattan çıktığında gidemez misin? Pazartesi için hastane ya da asistan kimle görüştüysen soramaz mısın?Kızlar acil yardım bu ay aşılama olacaktım bu gün reglinin 2. Günü ve doktor ameliyattaymis yarın pazar açık degil ancak pazartesi gidebilirim ve pazartesi 4. Günüm çok mu geç olur ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Ben kendim istedim canım akıntı için baksın diye haftaya misafir gelcek gidemicem o yüzdenMuayene ne için diye de soramadım ha sezaryene mi alıyorlar acaba
Höö diye diye diye diye diye enfeksiyon da çıkrarttıttırmışsın kendinde zatenBen kendim istedim canım akıntı için baksın diye haftaya misafir gelcek gidemicem o yüzden
Hadi bakalım canım kan sonuçlarına da bakalım gönderirsin tamam sıkıntılı bir şey yok demek ki canım sevindimSağolun kızlar damar yolu açıldı şimdi kan sonuçlarını bekliyoruz. Muayne oldum bu arada hafif enfeksiyon varmış doktor hallederiz onu dedi. Yeşillerin sebebi belli oldu
Antibiyotik sihri bize de vurur belkiHöö diye diye diye diye diye enfeksiyon da çıkrarttıttırmışsın kendinde zaten
Bana gelirse gönderirim bebişHadi bakalım canım kan sonuçlarına da bakalım gönderirsin tamam sıkıntılı bir şey yok demek ki canım sevindim
Ahshhsjjd mannnnyaaakAntibiyotik sihri bize de vurur belki
Keşke toplanıp gitseydik. minseo "Size güvenemediğim için ekibimle geldim. Siz işinizi yaparken onlar da sizi denetleyecek" derdi. Hepimizi tımarhaneye kapatırlardı ne güzelHadi bakalım canım kan sonuçlarına da bakalım gönderirsin tamam sıkıntılı bir şey yok demek ki canım sevindim
Asistan yokmus gün boyu da ameliyattaymis. Çok mu gec olur pazartesiBugün ameliyattan çıktığında gidemez misin? Pazartesi için hastane ya da asistan kimle görüştüysen soramaz mısın?
kuzu gelmedi bekliyorum benKızlar tarihleri güncelleyelim ne durumdayız ?
ipek_annesi ve @Duhanin annesi sizden de soru cevap bekliyoruz kızlar
@venushatun28 10.03.2021 14 AY @Angell77 10.03.2021 2 AY @gocmenkizi_35 11.03.2021 8 AY @Balkiz94 12.03.2021 3 AY goldies16 12.03.2021 6 AY @ELIF7007 13.03.2021 5 AY @brckst 14.03.2021 30 AY @MEMUR54 15.03.2021 27 AY @Blacklight 15.03.2021 19 AY @ummhan 15.03.2021 30 AY @pcoscuk 16.03.2021 27 AY @bercestesi 16.03.2021 13 AY
Bol şans canım dualarımız seninle tabi kiGidiyorum dua edin
4. Gün geç olabilir ama baştan doktorunuz ne demişti? Geç olursa yapmaz bu ay aşılama ama klomen falan 5.gün de başlanıyor belki de sorun olmayacaktırAsistan yokmus gün boyu da ameliyattaymis. Çok mu gec olur pazartesi
Benim rahim filmime gelin.(Daha fikir olarak aklimda) bende Anadolu yakasindayim. Hapise girersek hastane islerin, fanila filan islerin kolay olur.Keşke toplanıp gitseydik. minseo "Size güvenemediğim için ekibimle geldim. Siz işinizi yaparken onlar da sizi denetleyecek" derdi. Hepimizi tımarhaneye kapatırlardı ne güzel