Sağ olsun. "Size de zahmet oldu böyle. Rahim filmi için vajinadan girmeniz gerekti. Allah razı olsun" demedin mi ahshdjjd
Benim aklıma yatmadı ya. Kist ameliyatımdan sonra gittiğim kontrollerden birinde bekar olduğumu bilmeyen bir asistan kız beni çatala oturtmuştu. Ben de anlam verememiştim ama itiraz da edememiştim doktor herhalde dışardan bir şeye bakacak falan dedim. Sonra canım doktorum gelip indirmişti beni "karından bakıyorum ben ona" diyerek. Yani demem o ki default muayene vajinal olan. Ordan bakamıyorlarsa karından bakıyorlar başka çare yok diye. 1000 TL'lik olmayan da iyi doktorlar vardır illa ki. Bana bak şş görümceme yönlendireyim seni. O da kadın doğumcu. Hemi de Bursa'da. Tam senlik bir hastane. Tıklım tıklım. Devlet görünümlü özel. Bayılırsın ama fiziksel anlamda ahshsjs Şak diye girişte bayılırsın
Ben de bir seneden fazladır evde yapıyorum. Tek sorun yoğurdu sade yiyemiyorum ağzıma pütür pütür bir şeyler geliyor gibi hissediyorum midem bulanıyor. Ancak bir yemeğin yanında olunca yiyordum. Şimdi demir eksikliği yüzünden onu da yapamıyorum etli yemeklerin yanında. Demir emilini azaltıyor diye
Dolandırılmazsın ya ne dolandırılması. Kuralları şartı şurtu belli. Uygulama aracı zaten. Alıcı ürünü teslim aldığında işlemi tamamlamazsa bile uygulama üç gün sonra mı ne onaylıyor otomatik. Her halükarda paranı alıyorsun yani. Benim kullandığım öyle en azından. Şimdi reklamlar
Ben de öyle dedim. Allah korusun. Sen yine cadı kaynana ol yani kızımı gelin almadığın sürece sorun yok
Sınırsız ya gecede 3167 tane rüya görüyor olabilirim. Yarısını falan hatırlıyorum. Mesela bu gece kadın doğumcunun peşinden hastane hastane gezdiğimi de gördüm. Sağlık bakanlığı onaysız macunın dışında. Bir şey daha görmüştüm yazarken unuttum bak tüh