Ben de günlük ped eskiden kullanıyordum ama işte böyle mantar yaptığını duyduğumdan beri çok mecbur kalmazsam kullanmıyorum. Her bünyede farklı etki yaratabiliyor tabi senin sıkıntı olmadıysa mümkün. Ya ben özellikle kullanmıyorum ama tuvalet kağıdının bile etkili olacağını düşünmemiştim açıkçası. Kullanmamak lazım cidden. Sen de yine de günlük pede dikkat et uzun süreli kullanımda da belki etkisi olabilir
Valla ben de anlamadım. Sırt ağrım da olunca enfeksiyon düşündüm ben de. Ama adetliyken gidince baksa bile akıntıyı anlayamaz herhalde. Zaten bu doktor beni hiç vajinal muayene etmedi
ben buna da takılıyorum biraz
adama bu sefer de öyle yap demeye çekiniyor insan.
Evet canım ben de duşta bile dikkat ediyorum pamuklu çamaşır giymeye çalışıyorum genelde falan ama dediğin gibi akıntı hep var hep var. Islak kalıyor bu sefer mecbur ben de senin gibi tuvalet kağıdı katlayıp koyup her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum. Bana da daha hijyenik geliyor ama kokuluları bırakayım madem artık
Olurum tabi, ama haftada bir ziyaretime gelecekler. Elimi öpecekler. Analarınız sizi nasıl doğurdu diye hikayeler anlatacağım onlara. Çocuk var mı? Diye sıkıştırırım hemen
Hahhaha hoca bitir hocaa
Hadi yaa ayy kız valla bilemedim. Benim çocum çok entelektüel olacak canım yani bilemiyorum anası babası akademisyen damat bulmak zor bu devirde
Avrupa'larda okutçem yavrumu
Hahahah senin de bakanlığın hangisi olduğunu bilmen lazımdı rüyanda
olum gözümüzü açar açmaz başlıyor kaygılar dertler bari rüyanızda güzel şeyler görün dert edinmeyin ya
al birini vur ötekinesiniz yemin ediyorum
minseo ile.
Ben rüyamda görmediğim ülkelere şehirlere giderim. Çok iyi oluyor. Valiz hazırlama derdi yok, uçak parası otel arama derdi yok. Dönüşte jet lagi yorgunluğu yok. Sıfır masraf. Gidiyorum bir dolaşıp geliyorum dolu dolu. Size de tavsiye ederim azcık verimli kullanın şu rüyalarınızı.