- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha iyiymiş bu işyerleride hep bilinçaltımızda. İnşallah çok güzel sonuçlar alıcaksınvar var olmaz mı işyerinden hsg çekilcem diye izin alıyodum izin vermiyolardı ben de istifa ediyodum iyiyim canım gerginliğim azaldı her sonuca hazırlıklıyım, hayırlısı
Canım güzel haberlerle gel, su gibi akıp geçsin inşallahHayırlı cumalar canımmm, amin inşallah yarın güzel bişeyler duymaya ihtiyacım var inşallah sonuçlarım iyi çıkar canım
Sayılır ya sayılmaz mı hiç senin gelen giden var mıGünaydınnn canım ben değilim ama eşim oğlak sayılmaz mı
Bi tek biz mi hiçbir şeye ara vermedik, bi tek ben mi böyleyim ya, 5. aya girdik, bir gün de hayır demedim.Ayyy hamile kalınca öyle şeyler mi oluyoooooğ? Ben bugün beni niye hiç öpmedin diye sitem ediyorum. Bunu dedim diye tartışma çıkıyor o da ayrı
çalıştık dıyınce bende baska turlu anladım D:D:Kızlar ya dün bissürü yazışmışsınız biz çok yoğunduk dün sabah bir başladık bu sabah 5e karar aralıksız çalıştık hiç takip edemedim beni bir güncelleyin Özet geçin neler konuştunuz
Ay inşallah kuzuuu doktoruma kıyamam, ama diğerleri için teminat veremiycimminseo değil doktorlar korksun bence doktorların can güvenliğinden endişeliyim ben . tabıkı tertemız cıkacak benm ıcımde hıc suphe yok. hatta dıcek kı ee buda temız ozaman neden olmuyo dıyıp başka nedenler arıcak kendıne
Bi de ben ctsi çalışmıyorum neden izin istiyosamHahaha çok iyi rüyanda aylar önceden hafta sonuna ayarladığını nasıl hatırlamadın
Önemli bişi olmadı canım kız isteme töreni yaptık bi benim oğlana @NealStreet in kızı istedik falan öyle yaniKızlar ya dün bissürü yazışmışsınız biz çok yoğunduk dün sabah bir başladık bu sabah 5e karar aralıksız çalıştık hiç takip edemedim beni bir güncelleyin Özet geçin neler konuştunuz
Haha iyiymiş bu işyerleride hep bilinçaltımızda. İnşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın
Sağolun canlarımmmm inşallahCanım güzel haberlerle gel, su gibi akıp geçsin inşallah
Kız onlar karı koca ilişkiyi bile planlı programlı yapıyolar ben eminim ki U Uzaygemisi35 in bi ajandası vardır oraya ilişki günlerini yazıp süre belirliyodurçalıştık dıyınce bende baska turlu anladım D:D:
Canım güzel haberlerle gel, su gibi akıp geçsin inşallah
Sayılır ya sayılmaz mı hiç senin gelen giden var mı
Hahahaha evet canım dün sabahtan bu sabaha kadar ölmemiz falan lazımdı Allah seni malesef iğneden sonra bizim işlere daldık birbirimizi unuttuk bu araçalıştık dıyınce bende baska turlu anladım D:D:
Evet yani bu yüzden işle muhatap olmamak için cumartesiyi aylar önceden ayarladığı hatırlaman lazımdı rüyandaAy inşallah kuzuuu doktoruma kıyamam, ama diğerleri için teminat veremiycim
Bi de ben ctsi çalışmıyorum neden izin istiyosam
Önemli bişi olmadı canım kız isteme töreni yaptık bi benim oğlana @NealStreet in kızı istedik falan öyle yani
Sağolun canlarımmmm inşallah
Hahahah Allah seni evet canım ajandamda şu an için ona yer yok o kadar değil ama bazen şu işi bir halledeleim de aradan çıksın gözüyle baktığımız oluyorKız onlar karı koca ilişkiyi bile planlı programlı yapıyolar ben eminim ki U Uzaygemisi35 in bi ajandası vardır oraya ilişki günlerini yazıp süre belirliyodur
19.03.2021-15 dk ilişki falan diye
Ben biliyordum bu kağıt olayini ozellikle almam ,gunluk pedlerde bile dikkat ederim ben ,parfumlu zaten almam da sık kullanmakta iyi degil gunluk pedi ,vucut alısıyor akıntı seklim bozuluyor benim hemenOo sayılırsa süper tamam eş durumundan yırttım ben de bu ay o zaman yok canım henüz ama sırtım çok ağrıyor genelde regl öncesi yaşarım bu belirtileri ama herhalde böbreklerimi üşüttüm kaç gündür geçmedi çünkü.
Regl oluyormuş gibi wcye gidiyorum akıntım var sarı yeşil renkte minseo gibi. Bu ay gittiğimde onu da soracağım.
Bir de kızlar ya az önce bir şeye denk geldim. Kokulu WC kağıtları da vajinal florayı bozuyormuş ben hep onlardan kullanıyorum çok seviyorum ama ondan demek olmuyormuş benim velet buldum sebebi şaka bir yana aman her şey bozuyor o dengeyi diye çok dikkat ediyorum bozmamak için ama bu sebep olabiliyormuş aklınızda olsun fıstıklar
Ya ben de günlük ped mantar yapıyor diye bazen yoğun akıntım olduğunda veya ilişkiden sonra geri gelecekler için hep kat kat WC kağıdı koyuyordum. Çünkü çamaşırın ıslanınca da hemen idrar yolu enfeksiyonu oluyorum. Böyle bir çözüm bulmuştum kendimeBen biliyordum bu kağıt olayini ozellikle almam ,gunluk pedlerde bile dikkat ederim ben ,parfumlu zaten almam da sık kullanmakta iyi degil gunluk pedi ,vucut alısıyor akıntı seklim bozuluyor benim hemen
İnşallah hayırlısı olsun tatlım ,sürpriz yapsın sana bebiş
süre geçerse noluyor tamam bırak bıttı sure jksdljfslj tobe tobe D: bugün aklım çok fesatKız onlar karı koca ilişkiyi bile planlı programlı yapıyolar ben eminim ki U Uzaygemisi35 in bi ajandası vardır oraya ilişki günlerini yazıp süre belirliyodur
19.03.2021-15 dk ilişki falan diye
Eşim oğlak burcu. Olur muGünaydın güzel kızlar
Kimler oğlak ve kova
Bant kaydı başlıyor canım "Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz"s
süre geçerse noluyor tamam bırak bıttı sure jksdljfslj tobe tobe D: bugün aklım çok fesat
Ben biliyordum bu kağıt olayini ozellikle almam ,gunluk pedlerde bile dikkat ederim ben ,parfumlu zaten almam da sık kullanmakta iyi degil gunluk pedi ,vucut alısıyor akıntı seklim bozuluyor benim hemen
İnşallah hayırlısı olsun tatlım ,sürpriz yapsın sana bebiş
Ya ben de günlük ped mantar yapıyor diye bazen yoğun akıntım olduğunda veya ilişkiden sonra geri gelecekler için hep kat kat WC kağıdı koyuyordum. Çünkü çamaşırın ıslanınca da hemen idrar yolu enfeksiyonu oluyorum. Böyle bir çözüm bulmuştum kendime
Sana da reçete yok. Siz başına buyruk, sayın her şeyi bilenlersiniz. Sana zamanında ne reçeteler verdim. Gitmiş ovülasyon yapmış meh@NealStreet bana yazsana reçete
Sayende umutlar yeşeriyor. Kocamızın libidosunu ne taraftan yükseltiyoruz? Bir de o konuda bazı ufacık minicik soru işaretlerimiz varBi tek biz mi hiçbir şeye ara vermedik, bi tek ben mi böyleyim ya, 5. aya girdik, bir gün de hayır demedim.
Olmuyo olmuyo. Yanlış yönlendirmeyin kızı. Ayıpdııı
İşin şakası tabi ben öylesine paylaştım tatlım her zaman umut var Allah gönlünüze göre versinEşim oğlak burcu. Olur mu
Bilmem ben. Yazdın oraya okudum. Bu ay hamile kalmazsam oğlak olan eşimi boşarım :))İşin şakası tabi ben öylesine paylaştım tatlım her zaman umut var Allah gönlünüze göre versin
Sayende umutlar yeşeriyor. Kocamızın libidosunu ne taraftan yükseltiyoruz? Bir de o konuda bazı ufacık minicik soru işaretlerimiz var