- 20 Eylül 2014
- 1.933
- 2.633
Ahhaa isim ne, erkek isimlerinde hic icime sinen bisey bulamadimHaha olsun canım, ben oğlum olursa diye daha bekarken isim bulmuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhaa isim ne, erkek isimlerinde hic icime sinen bisey bulamadimHaha olsun canım, ben oğlum olursa diye daha bekarken isim bulmuştum
Ahh ahh midelerin dili olsa da konuşsaMidem beni uyutmuyor boğazıma kadar yemişim sanki garibim kocam gözümün içine bakıyor bi ışık yakıyım diye Üstüne kusuverecem şimdi görecek
Ben de yaaa. Toprak ismine hastayım. Bir gün bir oğlum olursa adı kesin Toprak olur diyordum. Arkadaşım koydu. Hem de bilmiyorduAhhaa isim ne, erkek isimlerinde hic icime sinen bisey bulamadim
Efe mert ya da deniz efe istiyorum benAhhaa isim ne, erkek isimlerinde hic icime sinen bisey bulamadim
Ah kocacım ben senden alacağımı aldım tek derdim midemleAhh ahh midelerin dili olsa da konuşsa
Thread 'Aldatılıyor muyum? Fikirleriniz bekliyorum..' Aldatılıyor muyum? Fikirleriniz bekliyorum..Yapma yaa, hakkat bazıları baya üzücü oluyo
Ben deee sırf Bu yüzden erkek olur diye korkuyom yemin ederimAhhaa isim ne, erkek isimlerinde hic icime sinen bisey bulamadim
ben öptürmüyom bileAh kocacım ben senden alacağımı aldım tek derdim midemle
Tamam konuyu kapat dikkat çekmeGülüyor bir de ya. Puanların silinirken öyle demiyordun ahshhs
Ay o neydi yaaaben öptürmüyom bile
Aaa okumuştum bunu noldu sonunda yakaladı mı kız. Sayfa çok bulamadımmThread 'Aldatılıyor muyum? Fikirleriniz bekliyorum..' Aldatılıyor muyum? Fikirleriniz bekliyorum..
haklısın korkmakta kız ismi kolay bence ama erkekkkkk zooooorrrr bacımmmmmBen deee sırf Bu yüzden erkek olur diye korkuyom yemin ederim
Yakaladı aynı yerde çalıştığı bi polismiş kadın da. eve girerlerken kamera kayıtlarını buldu apartman kameralarından, adamın 2. Telefonu varmış onu buldu mesajlaşmaları falan çıktı. 6 ay sonraya vermiş mahkeme dava açtıAaa okumuştum bunu noldu sonunda yakaladı mı kız. Sayfa çok bulamadımm
Yaaa aşağılık herifYakaladı aynı yerde çalıştığı bi polismiş kadın da. eve girerlerken kamera kayıtlarını buldu apartman kameralarından, adamın 2. Telefonu varmış onu buldu mesajlaşmaları falan çıktı. 6 ay sonraya vermiş mahkeme dava açtı
Ay okudum kız hepsini, çok üzüldüm kadına ama 4-5 günde olayı çözüp sonuca varmış valla helal olsunThread 'Aldatılıyor muyum? Fikirleriniz bekliyorum..' Aldatılıyor muyum? Fikirleriniz bekliyorum..
Kız reflüm var diyorum ya, sürekli gak guk durumundayım. Yazık adama daAy o neydi yaaa
Puuuuu, bosver sende koyBen de yaaa. Toprak ismine hastayım. Bir gün bir oğlum olursa adı kesin Toprak olur diyordum. Arkadaşım koydu. Hem de bilmiyordu
Efe seviyorum, mert fransizca iyi bisey demek degil onu koyamam. Butun sevdigim isimler zaten fransizca soyleyince guzel olmuyo.Efe mert ya da deniz efe istiyorum ben
Hahha niye hepimiz boyleyiz acaba.Ben deee sırf Bu yüzden erkek olur diye korkuyom yemin ederim