Asaf çok hoşuma gidiyor nedense bu ara önüne bir daha olsa güzel olur Eger hamile kalırsam erkek olursa Asaf ismimin yanına vefat eden babamın ismini düşünüyorum kız olursa Asel HafsaBen deee sırf Bu yüzden erkek olur diye korkuyom yemin ederim
Ayyy hamile kalınca öyle şeyler mi oluyoooooğ? Ben bugün beni niye hiç öpmedin diye sitem ediyorum. Bunu dedim diye tartışma çıkıyor o da ayrıben öptürmüyom bile
Bunu paylaştığından beri okuyorum bu saate kadar. En sonunda baktım olmuyor sadece kadının yazdıklarını okudum. Keşke hiç atmasaydın. Asabım bozuldu çok fena. Bu gece kabuslardan kabus beğeneceğimThread 'Aldatılıyor muyum?Fikirleriniz bekliyorum..' Aldatılıyor muyum? Fikirleriniz bekliyorum..
Önce kızım olsun, olmaz mıPuuuuu, bosver sende koy
Ben diziler bitince sonunda çıkan erkek isimlerini okuyorum bir ışık çakması olur belki kafamda diyeHahha niye hepimiz boyleyiz acaba.
Erkek cocuk cok seviyorum ama isim zor
Evet isim konusu sıkıntılıHahha niye hepimiz boyleyiz acaba.
Erkek cocuk cok seviyorum ama isim zor
Selam canım hatırlıyorum tabi iyi yapmışsın ilk kez deniceksin di mi aşılama? Ben cumartesi çekilcem canım inşallah benim de sıkıntısız çıkarAsaf çok hoşuma gidiyor nedense bu ara önüne bir daha olsa güzel olur Eger hamile kalırsam erkek olursa Asaf ismimin yanına vefat eden babamın ismini düşünüyorum kız olursa Asel Hafsailovome senin çatlatma iğnesi de tutmamisti ne yaptın beni hatırlarsan buralarda ağlıyordum eşime haksızlık yapıyorum baba olmak onun hakkı diye sonra sen yazdın kendimi toparladım ne gerekiyorsa yapıyorum bu ay aşılama yapacağız rahim filmi çekilecektin çekildin mi ben çekildim çok şükür birşey çıkmadı
Valla bozulmucak gibi değil işte ben bu yüzden erkeklerin soyu kurusun diyorumBunu paylaştığından beri okuyorum bu saate kadar. En sonunda baktım olmuyor sadece kadının yazdıklarını okudum. Keşke hiç atmasaydın. Asabım bozuldu çok fena. Bu gece kabuslardan kabus beğeneceğim
Bil bakalım kim değilGünaydın güzel kızlar
Kimler oğlak ve kova
var var olmaz mı
bu kadının her dediği çıkıyorGünaydın güzel kızlar
Kimler oğlak ve kova
Balıkların yüzü gülür mübu kadının her dediği çıkıyorbalık diyememişmi yaa
gnydnlar ben kova BURCUYUM yükselenimde oğlak :)Günaydın güzel kızlar
Kimler oğlak ve kova
hayırlı olsun hamileliğin canım ozaman D:gnydnlar ben kova BURCUYUM yükselenimde oğlak :)
Hayırlı cumalar canımmm, amin inşallahGünaydın canlar
Hayırlı cumalar
Edilen duaların kabul olması dileğiyle
minseo kuzum stres yapma bende senin gibiydim ama hiç birşey çıkmadı herşey çok güzel olacak öyle düşün kuzum hem hiç acımıyor ağrı da yok rahim filminden Allahın izniyle iyi çıkacak kuzum ben öyle düşünüp inanıyorum
Günaydın canlar
Hayırlı cumalar
Edilen duaların kabul olması dileğiyle
minseo kuzum stres yapma bende senin gibiydim ama hiç birşey çıkmadı herşey çok güzel olacak öyle düşün kuzum hem hiç acımıyor ağrı da yok rahim filminden Allahın izniyle iyi çıkacak kuzum ben öyle düşünüp inanıyorum
Günaydınnn canım ben değilim ama eşim oğlak sayılmaz mıGünaydın güzel kızlar
Kimler oğlak ve kova
Günaydınn fıstıkkGünaydın kızlaaaaar
Günaydın canım ben de merak ediyordum rüyayı
Hahaha çok iyivar var olmaz mıişyerinden hsg çekilcem diye izin alıyodum izin vermiyolardı ben de istifa ediyodum iyiyim canım gerginliğim azaldı her sonuca hazırlıklıyım, hayırlısı
Oo biz senin bebişe altınları hazırlayalımgnydnlar ben kova BURCUYUM yükselenimde oğlak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?