Hadi bakalım inşallah bu sefer regl olmadan o heyecanı yaşar kan verir bize de pozitif sonucu paylaşırsın
Oh çok iyi canım. İnşallah bu ay olmuştur. Doktorun pek gizemliymiş nedir hahaha gülesim geldi valla çok acayip
neyi saklıyor anlamadım
iyi sormuşsun canım valla benim doktor da öyle söyledi ben de çok sormadım ilk başladıpım için. Normalde o da ekstra para vermemi sevmiyor söyleyin halledelim diyor çoğu şeyde. O nedenle mutlaka vardır bir düşündüğü dedim bilemiyorum. Dün yazan arkadaşın ablası alamamış ya neymiş acaba onun durumu da nickini unuttum şimdi etiketleyemiyorum? Çünkü benim doktor da tüp bebek yapmıyor benimki de aşılama için verilen iğnedir dediği diye düşündüm. Anlamadım bu işi valla
tüp demez hemen bence ama sen hsg falan çekilmiş miydin sakın aşılama yapma hsg çekilmeden ve eşinin değerlerine baktırmadan
Hahaha Allah seni
nasıl piyasa canım oralarda? çok korkunç dimi
bir de fiyatları yazmıyorlar internette zorla buluyorsun bilgiyi. Aramıştım ben genelde.
Çok acayip gizemli bir vatandaşmış kendisi
sen kimin tedavisini kimden saklıyon doktor efendi aloo
Özel sağlık sigortasının doğumu karşılamssıçin baştan anlaşıp "doğum teminatlı" paket yaptırmanız lazım. O da hamileyken yapılmıyor. Arkadaşım 3 yıl önceden yaptırmıştı 3 yıl sigorta parası ödedi sonra doğumdaki muayene ve doğum karşılandı. Baştan öyle seçilmesi lazım. Kadınlara yapılırken genelde soruyorlar.
Ben bekleme süreli olmayan bir paket buldum onu yaptırdım bir iki paket var malesef böyle. Diğer hepsi en az 1 2 yıl hamile kalmaman şartı ile doğumu karşılıyor. Baya boşa para vermiş oluyorsun yani bir süre.
Hahaha aynen şaşırtmacalı doktır
Cıx beybi eğer baştan doğum teminatı yaptırmadıysan hiçbiri karşılamıyor. Onun da kriterleri var işte bekliyorsun falan. İzmir'de nasıl fiyatlar? İstanbul zaten ateş pahasıdır da.