Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bu şekilde olunca 10 muayene ve yapılan tetkikler de bedavaya geliyor sleepy05

Histereskopi de genel anestezi altında yapılıyormuş sedasyon değilmiş. Kan testi ve pcr testi yaptıracağım. Bir sürü evrak imzalayınca baya bir gerginlik geldi bana.
Eşimdende grip kaptım sanırım umarım ilerlemez. Üstüne 20 lik dişimin ağrısı tuttu. Geldi mi her şey birlikte geliyor.
Operasyon için izin aldım yöneticime bildirdim, bu sıra baya kadın hastalıklarıyla ilgili bir şey diyerek izin alıp duruyordum. Gülüyor bana eşine yazık tarzı konuştu espri yapıyor güya, aşırı sinirim bozuldu cevapta veremedim. Niye insanlar böyle ya, kalp kıracağım diye ödüm kopar benim.

Bugun oglen is arkadaslarimla bulustuk dort aydir gormuyoruz birbirimizi cok iyi geldi yaa.
Arkadaslardan biri yeni dogurdu, bebisi bir aylik o kadar tatliki. Gorunce yeni bir umut oldu icimde
Yaa inşallah biz de bebiklerimizle başlalarına böyle umut oluruz

Oha suit odada kırkını çıkarana kadar mı kalmış? 15-20 nasıl oluyor ya bana 5-6 bile çok geldi. Çocuğu baştan mı yapıyorlar napıyorlar cık cık
Siz aynı yaşta değil miydiniz ya

Öeh sizinki çok ileri seviye olmuş. Benim hastane de doktor da yok pek aklımda. Şimdi kuzenlerimin eşleri arka arkaya doğuruyor işte. Onlara memnuniyet anketi yaparım belki. Bu arada bize aşşşırı yakın bir kadın hastalıkları ve doğum hastanesi var. Devlet yani ve kadın doğum asistanı arkadaş orda. O da hastaneye yakın oturuyor. Alt komşusunu o doğurttu 2-3 ay önce. Benim de aklımı yoklamıyor değil ara ara acaba olur mu diye

İnsanlar yönetici pozisyonlarına doğru kariyer basamaklarını çıkarken insani değerleri de arkalarında bırakıyorlar. Hiç şaşırmadım. Ameliyat olacağım zaman bana müdür "Şu kitabı al da çevir evde yatarken sıkılırsın zaten" demişti. Evde yatmaktab kastı ameliyatlı halimle dikişlerimle raporlu olacak olmamdı

Senin kaçmayacak la sen dur. Hatlar karıştı. Sen doğum sonrası bebeğin kucağına veriliş anını düşüneceksin bu gece
Kisti düşünmekten çocuğa fırsat mı kalıyo, herkes ışık hızıyla öğrenmiş, her gelene kistin hesabını veriyorum. Küçülür mü diye bana soruyo herkes, ne bileyim jinekolog muyum, küçülürse görcem işte.
Küçülmezse de bizim kız ilk ameliyatını daha doğmadan olacak. Hayırlısı.

Güzelmiş bu sigorta bilmiyordum hiç, tek sorunumuz bu olsa yaptırabilirdim ama ne zaman hamilelik olacağı belli değil, tüpede gidebiliriz
Ortalama fiyatları ne kadar acaba bu sigortanın?
Evet canım tabi ki belli değil. Ama bize daha avantajlı geldi. O olmazsa yine yılda 10 muayene tetkik tedavi dahil bir şey oluyor. İki farklı paket vardı. Ucuz paket diyelim 10 hastaneyi kapsıyor pahalı paket 15 hastane gibi bir şeydi. Ben pahalı paketi tercih ettim. 3900 gibi bir şeydi.
Ah canım kıyamam çok stresli ama inşallah su gibi geçecek. Ama sakın enfeksiyon varken vücudunda kalkışma bu işe iyice sağlıklı hale hel öyle ol canım. Ne zaman olacajsın bu durumda ?

Ay ne biçim ayıp bir şry bu ya bunu dşyen kadın mı? Terbiyesiz ya insan böyle bir konuda şaka yapamaz yani çalışanına. Çok yakınına belki. Valla iyi sabretmişsin cevap verememişsin. Hiç bu konularda söylememek lazım bence ya insanların aklı fikri orda zaten..
Yok canım valla çok pahalı burda da bence her şey bu dediğim hamilelik süreciyle beraber canım yapılan testler şunlar bunlar. Sırf kadın doğum hastanesi özel ama fiyatlar baya pahalı orda. Benim sigortam karşılamıypr

Oo senin çevrede önden deneyecek herkes ne güzel. Çok iyi denk gelmiş. Hepsinin deneyimlerini önerilerini alırsın canım rahat edersin. Ya eğer tanıdık varsa devlette çok da rahat edebilirsin bence canım. Baya özel oda en iyi doktor falan yönlendiriyorlar. Ama tabi kısmet bu işler. Bir yokla bence bu konuyu

Hay ben o öküzün yemine tüküreyim

Siz aynı yaşta değil miydiniz ya
Ben ve Uzay mı? Anlamadım

Kadın değil
İnşallah öyle geçer canım, zaten pazartesi kan testi yapacaklar orda çıkar bir şey varsa, hastaysamda söylerim belki ertelenir.

Oda değişikmiş gerçekten, alıcam 3 gün rapor yatıcam valla

Kistolog yaz açıklama kısmına derhal!!!

Önce bir giriş yapalım da mevzuya. Daha ortada embriyo yok, ben doğum biçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…