Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim ateşim tam tamına 1 derece düşmüş kızlar minseo minseo @terelellidenhalliceyim R Random3 @MEMUR54 @ipek_annesi Bu ay da elendik sanırım. Bu kadar erken düşmesine şaşırdım🤷
Tühh yaa kaç gün var ki?

Ben diyorum yumurtlama haftasında bunlara gelenleri geliyor, bir haller oluyor. Bence de en önemli günleri değerlendirdiniz ya boşa moşa gitmedi

Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Yaş kaç? Eşine bakıldı mı? Sende mevcut, bilinen bir sıkıntı var mı?
Artık hiçbişeyin üstüne düşmicem yaa normal hayatıma devam edicem. Bu kadar stresle olacağı da yok zaten.
Bizim evliliğimizde, ikili ilişkimizde hiç sıkıntı yok kuzum. Tek derdimiz, sıkıntımız, kavgamız kızımız. Onun da derdine düşen bi tek benim. Sıkıntısını yaşayan, üzülen, gerilen, ağlayan da bir tek benim. Yoruldum 😔

Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Yaş kaç? Eşine bakıldı mı? Sende mevcut, bilinen bir sıkıntı var mı?
senin ne kadar olmuştu isteyeli ? uzun süre olduysa film çekil bence aradan çıksın ona göre devam edersin, ben kimyasal geçirdiğim için bi süre ertelemiştim
Yaş 31 eşim 1.5 yıl önce varikosel oldu şimdi değerleri düzeldi. Benim de herşey normal bi tek rahim filmi yok önece klomen mi denesem diye düşündüm

Bizimki erkekde infertelite olarak geçmiyor ki canim doktor sayi ve hiz önemli diyo ama aslında sayi cooook da olsa baş anomalisi varsa yumurtayı delemezmis bunu bi dr söyledi rast gele bize devlette bu sebep sayılmıyor dediler . Ya bir de ben burada tedavi olmak istemiyorum tüp ya da aşılama için ankara ya dönmeyi mi beklesem acaba ..
Ya çevre illere git. Ne alakası var? O nasıl saçmalık. Baş anomalis varsa morfoloji dişüktür. Bana devletteki doktor morfoloji nedeniyle aşılama ya da tüp bebek olur sizin ama net bilgi için infertilite bölümüne git dedi. Sen onu birkaç hastaneye sor ama sana kim söylediyse ona sorma. Ankara'ya ne zaman döneceksin. O zamana kadar böyle ilaçlarla hormon dengeni kaç kez daha oynatacaksın. Senin için söylüyorum. Olan kadının bedenine oluyor

Yaş 31 eşim 1.5 yıl önce varikosel oldu şimdi değerleri düzeldi. Benim de herşey normal bi tek rahim filmi yok önece klomen mi denesem diye düşündüm
Bence rahim filmi çekil bir sorun varsa görmüş olursun vücuduna birsürü ilaç almadan önce. Yoksada tutunma ihtimalini arttırdığından ilaçların işe yarama ihtimalide artar 🤗

Yok canım bu ay çekilmenden yanayım. Randevuyu çok erkenden aldın. O seni bitirdi diyorum. Ben de bir ay önceden alsam her gece ayrı senaryo yazardım. Reglin başladığında alsan süre kısalacaktı, çok düşünce biriktiremeyecektin kafada. Hayırlısı böyleymiş bak çekilecek ve kurtulacaksın böyle düşün. Bu ay çekilsem mi gelecek aya mı bıraksam derdi kalmayacak
aynen iş ciddiye bindi keşke son dk alsaydım randevuyu :KK43: korkularımla yüzleşeceğim diye aklım çıkıyor inşallah her şey normal çıkar da kafam rahatlar :KK43:

İnşallah olmam canım ama gördün iki aydırki tablomu. Düşünce anlıyorum zaten olacağını. Sadece bu sefer biraz erken düştü. Neyse hayırlısı.

Haklısın canım ama sen ne kadar sıkılsan üzülsen kafana taksan da her şey olacağına varacak. Hiçbir işe yaramadığı, durumu değiştirmediği gibi sana zarar veriyor bu düşünceler 😔
inşallah üzüldüm :KK43:

nasipten öte köy yok, bekleyip göreceğiz kuzum :KK43:
Bizimki erkekde infertelite olarak geçmiyor ki canim doktor sayi ve hiz önemli diyo ama aslında sayi cooook da olsa baş anomalisi varsa yumurtayı delemezmis bunu bi dr söyledi rast gele bize devlette bu sebep sayılmıyor dediler . Ya bir de ben burada tedavi olmak istemiyorum tüp ya da aşılama için ankara ya dönmeyi mi beklesem acaba ..
nasıl ya eşinde dna hasarı da var morf bozuk daha ne olmasını bekliyorlar :silah:
Bizim evliliğimizde, ikili ilişkimizde hiç sıkıntı yok kuzum. Tek derdimiz, sıkıntımız, kavgamız kızımız. Onun da derdine düşen bi tek benim. Sıkıntısını yaşayan, üzülen, gerilen, ağlayan da bir tek benim. Yoruldum 😔
allah kolaylık versin canım söz konusu çocuklar olunca malesef her şey daha da zorlaşıyor inşallah halledersiniz problem her neyse :KK43:
bence çekil canım film

Ya çevre illere git. Ne alakası var? O nasıl saçmalık. Baş anomalis varsa morfoloji dişüktür. Bana devletteki doktor morfoloji nedeniyle aşılama ya da tüp bebek olur sizin ama net bilgi için infertilite bölümüne git dedi. Sen onu birkaç hastaneye sor ama sana kim söylediyse ona sorma. Ankara'ya ne zaman döneceksin. O zamana kadar böyle ilaçlarla hormon dengeni kaç kez daha oynatacaksın. Senin için söylüyorum. Olan kadının bedenine oluyor

aynen iş ciddiye bindi keşke son dk alsaydım randevuyu :KK43: korkularımla yüzleşeceğim diye aklım çıkıyor inşallah her şey normal çıkar da kafam rahatlar :KK43:

inşallah üzüldüm :KK43:

nasipten öte köy yok, bekleyip göreceğiz kuzum :KK43:

nasıl ya eşinde dna hasarı da var morf bozuk daha ne olmasını bekliyorlar :silah:

allah kolaylık versin canım söz konusu çocuklar olunca malesef her şey daha da zorlaşıyor inşallah halledersiniz problem her neyse :KK43:

bence çekil canım film
Sayi ve hiz iyiyse mis mis mis sorun yok mus mus mus .. alla alla isterse bir trilyon sperm olsun %96 bas anomalisi var ama işlerine geleni yapıyorlar bi doktor size mikrocip gerekli dedi düşük olmasin diye o yuzden ankara yi beklicem orasi cok daha iyi bu yönden ya ben klomeni bırakmaya karar verdim kuzum .. esim de zaten malum cinsellik deme de ne dersen de modunda biraz rafa kalksin

Eklentiler

• IMG_20210315_201940.jpg
    IMG_20210315_201940.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 34
Tühh yaa kaç gün var ki?

Artık hiçbişeyin üstüne düşmicem yaa normal hayatıma devam edicem. Bu kadar stresle olacağı da yok zaten.

Annesi yüzünden mi sorun çıktı yine 🙁

• Beğen
Reactions: niw
X