- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Evet canım valla bakalım bu sefer fake olmasın her şey gerçek olsun inşallahValla fake atabiliyor da işte ondan hep dilimiz yandığı için, bişey demeye tırsıyoruz. Sen güzel enerjiler yolla tatlım, olacak inşallah
Geçmedi valla, iğneden değilse benim hastalığım pik yaptı demektir. Ankilozan spondilit diye bi hastalığım var, bulurum antin kuntin şeyleri böyle iltihaplı omurga romatizması. O belli dönemlerde coşuyor böyle.. Neyse şu anda gündemimi değiştirmesine izin veremem
Hay Allah ya. Aklıma gelmişti romatizma ama burada bir şey okuyup hemen kendimizde var gibi hissediyoruz diye boşa strese sokmayayım seni dedim çok geçmiş olsun valla, gündemi değiştirme ama ne yapılması gerekiyorsa yapsan mı acaba ?
Adafaf ama çok konuşmuşsunuz ya hepsini okuyamadım bile punch sektörüne dalmıştımnU Uzaygemisi35 yok yine ortalarda bak kimbilir ne araştırıyor, şuan çocuğun yurtdışında okuyacağı okulu seçiyor olabilir birazdan gelir ve ayy ne çok konuşmuşsunuz diye bağırır
Onları önceden düşündük biz canımEvet ya ben de az önce onu düşündüm. Okula kadar vardırmıştır di mi
Hahahaha. Valla bu konuyla ilgili @terelellidenhalliceyim ile kızmayacağınızı bilsem bir şey anlatacaktıö ama kızarsınız diye geri çıktım vazgeçtim biliyor musunuz anlatayım mı kızar mısınız?Kesinnnn... Kalacağı yurdu bile seçmiştir bi de kesin filtre kahve içiyodur
Ha onu yaptık canım biz. İkisini tek seferde çıkarıcam ben kısmetse. Araları fazla olmasın dedimO şimdi hamile ya, ikinciyi ne zaman yapacağını planlıyor olabilir