Ya servisteki saylanmaz bence. Ama bu baya yüzyıllardır bilinen bir şey yani hatta millet bunu korunmak için bile kullanıyor ateş yöntemine göre. Yani herkeste ayrı seyretme durumu tabi ki herkesin kendi normal ısısı farklıdır ama döngünün belli dönemlerinde değişmesi otonom sinir sisteminin işi yani otomatik oluyor
ama şu fark da var, biz aslında yanlış yapıyoruz çünkü dil altından ölçülmesi gerekiyor normalde. Ben de koltukaltından ölçüyorum sen nereden ölçüyorsun? Bu temassız ölçenler biraz farklı ölçüyor bence.
Aynen bence de ı da etkili. Bir de eski yöntem en çok kullanılanı. Yukarda yazdım temassız ölçüm nedeniyle de olabilir
Oyşş maşallah baya bir yükselmiş
işte anlamadım gerçekten ben iki aydır baya takip ediyorum ve çok net düşüyor regl olacağımı anlıyorum.
minseo bu ay ilk kez deniyor bir türlü ateşi düşmeyincr ben direkt heveslenmiştim bu sebepten.
Geçmiş olsun canım öyle direkt antibiyotik veriyorlar mı ya
neye göre verdi ki ? Her enfeksiyonda farklı ilaç etkili çünkü virütik bir enfeksiyon mu bakteriyel mi belli değil ki bir test yapmadan falan?
Çok ilginç valla anlamadım. Yani sıcak basması ayrı bence vücut sıcaklığına bağlı olmadan onu hissetmek mümkün. Ama eşin de sen yanıyorsun diyor. Ben anlamadım seni sıkı takibe alcam