Haydaa
kullan sen her gün bence canım ya da bir soru daha sormaya çekinme. Artık üçyüzbinbeşyüzmilyon para vereceksiniz oraya. Bence hakkını ara, hiçbir şeye çekinme her türlğ soru sormak hakkın, gerekirse tekrar tekrar sor. Çünkü bu zaten zor bir süreç bari bir şeyleri kendi kenfine çözmeye anlammaya çalışmaya yorulma. Bir de bence fazla sorgulamayan hastalara onlar da ona göre davranıyor olabilirler. Sizin dişli olduğunuzu bir şeyler bildiğinizi araştırdığınıxı bu süreci önemsediğinizi bilsinler bence.
Önemli bence ya. En önemlilerinden hatta. Ben tam tersini diyorumm
@iloveme nin canım
@terelellidenhalliceyim . Çünkü sinir sistemi için çok gerekli ve biz hamile kaldığımızı farkında olduktan sonra taslağı çoktan oluşmuşnoluyor zaten. Eksikliğinde nöral tüp defekti oluyor sinir sisteminin arkası tam kapanamıyor. Beyin hasarı veya farklı ciddi sorunlar oluyor. Bu sebepten düşük veya doğumda engelli olma riski çok yüksek oluyor. Bizim depolarımız diye bir şey çok da yok çünkü zaten fazlası depolanmıyor atılıyor. Ve bebek direkt onlardan alıyor. Bizim şu an normal beslenme düzenimizde bunu karşılamamız pek mümkün değil malesef. Tabi ki hiç sıkıntı olmayabilir, ama bence riske girmeye değmeyecek kadar önemli diyorum. Benim her gün içmesen mi deme sebebim içinde d vitamini falan olması ve onun takip edilmezse fazlasının toksik etki yaratabilmesi
Ah aynen bu mesela
Evet canım malesef. Hatta forumda da bir kadınds gördüm çok ciddi bir şekilde yaşamış.
Aynen canım nöral tüp defekti diye geçiyor. Pek çok başka soruna yol açıyor Allah korusun. Doğsa da sıkıntı yani
Canım işte depo gibi olmuyor aslında çünkü zaten biz farkında olunca ne kadsr varsa da hepsini çocuk emmiş oluyor. Fazla fazla birikmiyor yani şu an normal sınırlarda olsa da bebek bizdekinin hepsini alıyor. Ben böyle biliyorum hatta doktor bana da artık haftada 2 3e azalt dedi ama fazlasının zararlı olduğuna dair bir şey çok da okumadım. Üç beş tutarsız çalışma var. O nedenle ben yine her güne geçicem galiba doktora da tekrar bu konuyu açıp.
Selam canım, dur bakalım kesen hala orada duruyor daha çok erken ve ilk oluşmaya başlarken kanama alanları gözükebiliyormuş etrafta. İnşallah sağlıkla ilerleyecek sen moralini bozma. Lekelenme de devam etmiyor dimi? İnşallah sağlıkla ilerleyecek bizim hep aklımızda dualarımızdasın zaten. Hiçbir iş yapma sakın, evi bok götürsün senin sağlığından önemli değil. Güzelce dinlen ve inşllah haftaya bize bebişinin olduğu ultrason fotosu ile ve kalp atışını duyduk diye geleceksin
Ah kıyamam. Babana da geömiş olsun annene de çok kolay gelsin. Benim annrm de rahatsız, böyle zamanlarda yanında olamaması, olsa da yeterince destek olamaması çok koyuyor insana..
Canım benim inşallah hsg sorunsuz çıkacak. Hemen düşünme
@terelellidenhalliceyim in dediği gibi. Hepsine aşama aşama karar verirsin, görüş al, içine sinen seçenekleri artısınu eksisini düşün. Hakkında inşallah hayırlısı ne ise o olsun. Gönlüne dön o seni ne istediğine dair yönlendirir. Eşinin karışmaması da iyi bence. Sen sadece içinden geleni yap.
Aynen katılıyorum harfiyen
Belki biraz daha klomene şans vermek ister canım. Konuş bakalım, bunaldığını falan da söylersin. O sana artısunu eksisini olasılığını söyler ama neticesinde yine sana bırakır bence. İnşallah hsgden sonra gerek kalmadan güzel haberş verirsin bizlere.
Peki ben hala bugünkü durumdan hiç bişi anlamadım. Yarın sabah benim için ateşini ölçer misin?