Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ben yapı olarak da çok sakinim. Bi yandan da çoğu zaman muhatap olmuyorum, o konuşuyo ben de '' he he olur '' deyip geçiyorum. O konuşsun, içini döksün, kendini evin reisi zannetsin, ben yine bildiğimi okurum. :KK70:
Kavga da etmem, tamam olur deyip kendi bildiğimi yaparım. Sonra da aa öyle denk geldi kusura bakma ya der geçerim.
Aa sen ermişsin. Ne güzel. Hayatta yapamam ben. Gelsin sinir krizleri 🤣

Neden nasıl yani tanı bu muydu?
Plansız gebelik. Öğrendikten sonra kullanmaya başlamış ama yetmemiş. Folik asit eksikliğine bağlı omurga hasarı mı bir şey oluşabiliyormuş ya adı neydi unuttum o olmuş işte. Yurt dışındaydı. Orada hemen almak istemişler. Çok üzülüp buraya geldi buradaki doktorlar görsün diye. Burada da aynı şeyi demişler. Sonra almak zorunda kaldılar

Plansız gebelik. Öğrendikten sonra kullanmaya başlamış ama yetmemiş. Folik asit eksikliğine bağlı omurga hasarı mı bir şey oluşabiliyormuş ya adı neydi unuttum o olmuş işte. Yurt dışındaydı. Orada hemen almak istemişler. Çok üzülüp buraya geldi buradaki doktorlar görsün diye. Burada da aynı şeyi demişler. Sonra almak zorunda kaldılar
Aaa onun folik asit depoları bomboşmuş o zaman yazık 😔

Kızlar selam ,benim bugün kontrolüm vardı ama niye gittim şuan onu düşünüyorum kara kara 🙄 kese icin gitmistim hani tedavi belki verir diye ,alttan muayene olmasina rağmen zar zor göründü kese.kanama alanlarimi gosterdi ,hersey yasak ,yaticam sadece.kahvaltini hazirla yeter dedi.baska iş yapma dedi ,ve yine ilac falan vermedi :KK57: Eee niye ben bugün gittim o zaman yine elim boş döndum ,eger kalp atışını duyarsa düşük önleyici verebilirmiş.Kendi kaderini kendi yazsın dedi.Bende saolun dedim çıktım ,yine sevinçli bir haber yok gibi.üzüldüm geldim işte :KK43:
Size de yazayım dedim.

Keyfim yok ,umarim toparlarim.sizi okurum geriden geriden ,kafami dagitmam lazim ,Allaha emanet olun,dualarınıza talibim 🤲 minseo minseo

Kızlar selam ,benim bugün kontrolüm vardı ama niye gittim şuan onu düşünüyorum kara kara 🙄 kese icin gitmistim hani tedavi belki verir diye ,alttan muayene olmasina rağmen zar zor göründü kese.kanama alanlarimi gosterdi ,hersey yasak ,yaticam sadece.kahvaltini hazirla yeter dedi.baska iş yapma dedi ,ve yine ilac falan vermedi :KK57: Eee niye ben bugün gittim o zaman yine elim boş döndum ,eger kalp atışını duyarsa düşük önleyici verebilirmiş.Kendi kaderini kendi yazsın dedi.Bende saolun dedim çıktım ,yine sevinçli bir haber yok gibi.üzüldüm geldim işte :KK43:
Size de yazayım dedim.

Keyfim yok ,umarim toparlarim.sizi okurum geriden geriden ,kafami dagitmam lazim ,Allaha emanet olun,dualarınıza talibim 🤲 minseo minseo
Aa bu da biraz fazla mı determinist bir doktor ne! Kanama alanını görünce ilaç versin işte illa kalbi mi atıyor olmalı? Belki verince atışı da duyacaksınız te Allam

Belki de işte. Neyse ki planlı gebeliğinde eşiyle beraber önceden takviye aldılar. Tatlış bir bebeği oldu bu hafta 😇🤩
Çok şükür olmuş canım🙏
Size de yazayım dedim.

Tatlım şuan kalp atışı olmadığı için düşük engelleyici ilaç vermez sağlıksız bi gebelikte vücut atsın diye. Ama ben senin güzel ilerleyeceğine inanıyorum sen dikkat et inşallah her şey güzel gidecek 🙏

Çok şükür olmuş canım🙏

Tatlım şuan kalp atışı olmadığı için düşük engelleyici ilaç vermez sağlıksız bi gebelikte vücut atsın diye. Ama ben senin güzel ilerleyeceğine inanıyorum sen dikkat et inşallah her şey güzel gidecek 🙏
Aaa öyle mi oluyor? O zaman biz duaya devam ipek_annesi ipek_annesi ürologa bile gitmenize gerek kalmadı. Bak çok şükür hamile kaldın. Bugüne kadar geldin. Bundan sonrası da güzel olacak inşallah. İçini ferah tut, dinlen. Annen gelsin yardım etsin olmadı

Yav bir dursana hemen şey etme belki histereskopi falan gerekmeyecek? Belki embriyonun tutunmasına engel olacak bir şey değil? Doktoruna sorarsın. Hatta fikir olsun diye instagram'dan da birkaç doktora atsan mı sonucunu?
Sonuç belli olana kadar her ihtimali kafada kurmaca zamanım şuan 😂
Cevap veren doktor olur mu acaba? minseo minseo sen bir doktora mesaj atmıştın galiba instagram dan kimdi o?

Size de yazayım dedim.

Canım sen dinlenmeye devam et dualarımız seninle, inşallah tutunacak bebişin, moralini yüksek tutacak şeyler yapmaya çalış olumlu düşün 🙏🏻

Sonuç belli olana kadar her ihtimali kafada kurmaca zamanım şuan 😂
Cevap veren doktor olur mu acaba? minseo minseo sen bir doktora mesaj atmıştın galiba instagram dan kimdi o?
Düşünme düşünme. Böyle böyle deliriyoruz sonra olan hormonlarımıza, yumurtalarımıza oluyor. Jane Jetgil Jane Jetgil 'ya birkaç doktorun ismini vermişlerdi hemen cevap vermişti. Kimdi onlar ya

Size de yazayım dedim.

Canım inşallah tutunur bebeğin dualarımız seninle 🤲🏻

Hayırlısı bebem, bakalım inşallah hsg sorunsuz geçer. Sonrasında napıcaz ne planlıcaz uğraştırıcı bi süreç olmaz inşallah. Bi yandan işi düşünüyorum, izin almak sıkıntı değil ama dikkat çekicek ve hiç istemiyorum böyle bi şeyin hissedilmesini klomende bile ctsi ye denk getirmek için kırk doğurdum çok sinirim bozuluyor ya çalışırken çok zor
Bir rota belirlediniz mi? Hsg sonrası mı karar vereceksin? Bence de U Uzaygemisi35 'ın dediği gibi sık sık gidip gelmeni gerektirecek bir şey uydurabilirsin

X