Çocuk olunca nabacak bu kız? Benim geç yatmayla sorunum yok hatta erken uyuyamıyorum da sabah uyanamıyorum bende de o sorun varIyi geceler
Cok gec uydun hep ondan, neysekii bugun cuma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk olunca nabacak bu kız? Benim geç yatmayla sorunum yok hatta erken uyuyamıyorum da sabah uyanamıyorum bende de o sorun varIyi geceler
Harika bir hediye bu, mutlu yıllarKızlar fikir olsun diye size de söyliyeyim dedim ,benim kocanin doğum gunu bugun.ne kadar haketmese de aylar oncesinden bir sürpriz yaptirdım ona ,bir illüstrasyon çizim.Yıllar once kaybettigi anne babasının hiç gormedikleri torunlariyla çizimi kanvasta yaptırdım,muhtemelen çok duygulanacaktır Bunun gibi birşey
Evet canım robot süpürge beni uykumdan etti neyse ki cumaaaIyi geceler
Bebekle uyunur bebekle uyanırım evi de malum şey götürür artıkÇocuk olunca nabacak bu kız? Benim geç yatmayla sorunum yok hatta erken uyuyamıyorum da sabah uyanamıyorum bende de o sorun var
Ya ama bize bu ne iyi ne kötü hiç dile bile getirilmedi. Çok şaşırdım. Emin misin önemli olduğuna?Bizim pozitif, negatif olması iyi bişey bence bizde yapışıklık var demek ki aşılama is download
Valla ben de öyle haftaya kendi doktoruma soracağım bunu
Cocuk olunca gozumuz uykumu gorur anammÇocuk olunca nabacak bu kız? Benim geç yatmayla sorunum yok hatta erken uyuyamıyorum da sabah uyanamıyorum bende de o sorun var
bütün işkenceyi biz çekiyoruz çocuk doğsun diye. doğunca da babasıları baksın artıkCocuk olunca gozumuz uykumu gorur anamm
ya reglim cok yogun dıye dedım . yoksa cooktan gecmıste bıraktım sonucta hamıle kalamadım gerısının bır onemı yokDuygu hala geçen ayki yumurtasında "Hiiiiç miiii yoooooook"
onu mecazen dedı sandım offf hedef benmiyim tayfun :Hem de damacanayla dökmüş. Düşünebiliyor musun
Kuzum araştırma içindeyim ben de çok net bilgim yok instagramda bi ürolağa yazdım bakalım ne dönüş yapacak ama bak şöyle bi yazı buldum nette doktor yazmışYa ama bize bu ne iyi ne kötü hiç dile bile getirilmedi. Çok şaşırdım. Emin misin önemli olduğuna?
Meme bizde ne kadar bakarsa baksin gene doymak icin sana gelcek bebebütün işkenceyi biz çekiyoruz çocuk doğsun diye. doğunca da babasıları baksın artık
Bende baktim simdi bizdede yokmus sukur o eksik kalsinbizde boyle yazıyor kotumu yanııı
MIKROBIYOLOJI AGLÜTİNASYON (-) ( - ) -
Hahahah napayım hayalime karışmaNe kadar da kötü kalpli bir destekçi. Bari saçlarım gürleşseydi
Müjdeee a dostlar müjdeee bu saate ipucu kalmaz direk atıyorum şarkıyı buldum abhahaj
Be ceylan be ceylan diyor çok da haksız sayılmazbir zamanların efsanesi olmuş bu şarkıyı bir mumdur iki mumdur'a benzetmene diyecek kelime bulamadım
Haa erken çatlamasını diye valla tüm kurallara uyduk bakalım göreceğizBenim doktorum bu bilgiyi şöyle verdi ,cinsel iliskinin dinamizminden dolayı yumurta çatlayabilirmiş.onun icin igne gunu iliski yasak dedi.Birazda iki gunluk sperm istiyorlar tam catlama zamani icin U Uzaygemisi35
Günaydın canım ay çok sinir oluyor öyle. Gün içinde kestirirsin belkim.Günaydın kızlar çok erken kalktım bugün uyku tutmadı birkere uyandım mı daha uyuyamam ben bu huyumu hiç sevmiyorum
Afsffsag o derecee kız sanki sabaha karşı yattınGünaydın ben bugün iptal üzerime damacanayla kahve dökün
Afsfsg Duygu da uyanamamışGünaydınn kızlarr Nasıl yanii yandınmıı
Bence deAsıl iptal ben ya kahveyı üzerine döktüm sandım
Ayy çok fena kız. Susuz da kalma iyice direncin düşmesin. Keşke rapor alsaydın.Bende uykusuz ondan algılayamdm bide cok fzla kanamam var ya yedek kıyafetlerle geldim işe o derece
Aynen valla her şey kontrollüİşte böyle didiklediğimizden hamile kalamıyoruz belki de
Yaa hamileyken var ya o kadar güzel oluyor ki saçlar.. Ve nasıl hızlı uzuyor. Ama doğumdan sonra olan oluyor.
Ohh bee en azından bir açıklaması var yani sevilecekseniz de insan gibi sevişin diyor yani ilişki olmadı zaten artık çok geç.. Eşim de acayip bozuldu. Çocuk için aşkım diyor bi de. Yavv bırakkkk
Damardan versek?Öyle olmuyor. İçmen lazım, içmen
Kız ilk defa duydum. Daha önce araştırdığım bir şey değil. Dönüp dönüp ben de eşimin değerlerini kurcalıyorum ara sıra bu acaba o anlık enfeksiyon gibi bişi olabilir mi? Devamlı etkileyen bir değer olmadığı için belki üzerinde durmamışlardır. Bazı şeyler öyleymiş çünküöKızlar size milyon dolarlık soru bu sperm analizinde yazan aglütinasyon diye bişi var spermlerin birbirine yapışık olması demekmiş sperm sayısı hızı iyi olsa bile spermler yapışıksa gebelik olmuyormuş, bi topicte denk geldi aşılamadan önce eşimin pozitifti yıkamadan sonra, negatif olmuş falan yazmışlar. Merak edip baktım eşimin sonucuna aglütinasyon 2(++) diyor. Acaba bu değer kaç olmalı, normali ne Google dım bişi bulamadım pek
Ayy çon güzel düşünmüşsün canım. Çok duygusal gerçekten.Kızlar fikir olsun diye size de söyliyeyim dedim ,benim kocanin doğum gunu bugun.ne kadar haketmese de aylar oncesinden bir sürpriz yaptirdım ona ,bir illüstrasyon çizim.Yıllar once kaybettigi anne babasının hiç gormedikleri torunlariyla çizimi kanvasta yaptırdım,muhtemelen çok duygulanacaktır Bunun gibi birşey
Ben de aynıyım valla. Ama sabah erken kalkınca da akşam tavuk gibi oluyorum.Çocuk olunca nabacak bu kız? Benim geç yatmayla sorunum yok hatta erken uyuyamıyorum da sabah uyanamıyorum bende de o sorun var
Ben de emin değilim yukarıda yazdım bak öyle bir şey olabilirYa ama bize bu ne iyi ne kötü hiç dile bile getirilmedi. Çok şaşırdım. Emin misin önemli olduğuna?
ama sen bıkere hamıle kalabıldın oyle bı sorun olsa nasıl olcaktıKuzum araştırma içindeyim ben de çok net bilgim yok instagramda bi ürolağa yazdım bakalım ne dönüş yapacak ama bak şöyle bi yazı buldum nette doktor yazmış
Sperm Olmasına Karşın Aglütinasyon Sebebi ile Gerçekleşemeyen Gebelikler
Sperm olmasına karşın Aglütinasyon sebebi ile gerçekleşemeyen gebeliklerin tedavileri üzerine.www.celalettinperu.com
Ben de rastgele bi sayfada okuyunca bakayım dedim bak yukarıda bazı şeyler paylaştım konu ile ilgili. Eşim küçükken apandisit ameliyatı olmuş acaba o sebep olmuş olabilir mi? Bu tarz durumlarda mikroçipli yöntem öneriyolarmışKız ilk defa duydum. Daha önce araştırdığım bir şey değil. Dönüp dönüp ben de eşimin değerlerini kurcalıyorum ara sıra bu acaba o anlık enfeksiyon gibi bişi olabilir mi? Devamlı etkileyen bir değer olmadığı için belki üzerinde durmamışlardır. Bazı şeyler öyleymiş çünküö
gelip geçici. Bizim de idrarda hep epitel lökosit çıkıyor falan ama bi anlam ifade etmiyor ya. Öyle bişi olabilir mi ki? Ben bir vakit bulunca araştırayım bunu
Kimyasal oldu ama demek ki sperm bozuktu zaten pozitife spermler yapışık oluyomuşama sen bıkere hamıle kalabıldın oyle bı sorun olsa nasıl olcaktı
İlginçmiş canım. Ya bence kadın doğum doktorları çok hakim değil bu konuda. Mutlaka erkek de ürolojiye gitmeli. Benimki de normal diyip geçiyor. Genel değerlere bakıyorlar bu detayları önemsemiyorlar benve. Ürolojiye bir gözüksün bence eşin canım. Bu kadar iyiyken değerleri o da düzellse hemen olacak demek ki belki de. Baktım şimdi görülmedi yazıyor bizde de.Kuzum araştırma içindeyim ben de çok net bilgim yok instagramda bi ürolağa yazdım bakalım ne dönüş yapacak ama bak şöyle bi yazı buldum nette doktor yazmış
Sperm Olmasına Karşın Aglütinasyon Sebebi ile Gerçekleşemeyen Gebelikler
Sperm olmasına karşın Aglütinasyon sebebi ile gerçekleşemeyen gebeliklerin tedavileri üzerine.www.celalettinperu.com
Okudum canım.bence apandisitle hiç alakası yoktur. Ama farklı bir hormonal veya enfeksiyon durumu olabilirBen de rastgele bi sayfada okuyunca bakayım dedim bak yukarıda bazı şeyler paylaştım konu ile ilgili. Eşim küçükken apandisit ameliyatı olmuş acaba o sebep olmuş olabilir mi? Bu tarz durumlarda mikroçipli yöntem öneriyolarmış
dıreksıyon dersı ıcın cok ızın aldım artık ayıp olurdu gıtmememHahahah napayım hayalime karışma
Afaggsga kız bu şarkı güzel ama benim aklımda da hep dırıtdırıtıdıııt düştüm be ceylann dıdıtrıırıtrııt dıt dıt be ceylan olarak kalmış sözleri
Be ceylan be ceylan diyor çok da haksız sayılmaz
Haa erken çatlamasını diye valla tüm kurallara uyduk bakalım göreceğiz
Günaydın canım ay çok sinir oluyor öyle. Gün içinde kestirirsin belkim.
Afsffsag o derecee kız sanki sabaha karşı yattın
Afsfsg Duygu da uyanamamış
Bence de
Ayy çok fena kız. Susuz da kalma iyice direncin düşmesin. Keşke rapor alsaydın.
Aynen valla her şey kontrollü
Damardan versek?
Kız ilk defa duydum. Daha önce araştırdığım bir şey değil. Dönüp dönüp ben de eşimin değerlerini kurcalıyorum ara sıra bu acaba o anlık enfeksiyon gibi bişi olabilir mi? Devamlı etkileyen bir değer olmadığı için belki üzerinde durmamışlardır. Bazı şeyler öyleymiş çünküö
gelip geçici. Bizim de idrarda hep epitel lökosit çıkıyor falan ama bi anlam ifade etmiyor ya. Öyle bişi olabilir mi ki? Ben bir vakit bulunca araştırayım bunu
Ayy çon güzel düşünmüşsün canım. Çok duygusal gerçekten.
Ben de aynıyım valla. Ama sabah erken kalkınca da akşam tavuk gibi oluyorum.
Ben de emin değilim yukarıda yazdım bak öyle bir şey olabilir