- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
ha ahhshsh zaten o şarkı o sözlerden ibaret. bir mumdur iki mumdur üç mumdur dört mumdur on dört mumdur bana bir bade doldur bu neee biçim dügündüüüüür ha ninnah
heh işte öyle bi şarkıydı ama yok yok yok aklıma gelmiyo geldiğinde atıcam buraya hahahaha
Afafafga yine dünyayı kurtaracağız ya ben de pandemide bir kere bile kuaföre bile gitmedim. Aynı ortamda yakın çalışıyor onlar da. Hijyen olur mu yeterince emin olamadım. Hamile kalırsam hep jilet galiba. Bacağa yetişmek de zor. Ben daha önce cesaret etmiştim, baya rahat oluyor. Yaşlanınca falan da en zoru o bence. Kimseye muhtaç olmamak adına yapmak isterim yani. Ağdanın acısına pek dayanamıyorum ya. Bir de gebelikte o bölgeyi uyardığı için ve enfeksiyon riski olduğu için çok önermiyorlar. Pandemide zaten kesin gitmem.
Ya iyi yapmışsın kız ben bu dönemde cesaret edemem. Bir de acısına dayanamıyorum ya. Lazer sonrası az kaldı baya, bir de ben ağdanın çekeceği kadar bile uzatamıyorum. Sıfır olcak baby face gibi o nedenle kafama taktım baya bunu.
Hahaha kız azcık mırıldan belki buluruz
Yaa evet ben çok önceden başlamıştım. Hamile kalırsam da yukarıda yazdığım nedenlerle ağdadan korkuyom. Eve gelmesi iyiymiş ama yine virüs riski var hem de ev ortamında yabancı biri her yere virüs saçabilir gibi geliyor bana
Ayy benim de aklımdan geçti biliyor musun. En yakınım o sonuçta ne yapayım yani. Yapabilirse isterim ondan. Ben yaparım dediydi daha önce
Hatırlamıyorumkiiiii hiç hatırlayınca bunalana kadar atıcam o şarkıyı buraya hahahah