- 5 Mart 2013
- 23.521
- 44.628
Sana özelden numaramı yazcam, yaz banaAman kime ifsa olucazki, cok buyuk tesaduf olur hani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana özelden numaramı yazcam, yaz banaAman kime ifsa olucazki, cok buyuk tesaduf olur hani
Adım cafer boyum 1.50Okuyor musun? Kaçıncı sınıf?
Sen daha güzelsindir bencekaranlanmışken bile güzelsiin be maşallah sana
benim de adım samuel. 25 yaşımAdım cafer boyum 1.50
Sen daha güzelsindir bence
oo seçici ifşalayıcı. mesene'den cam açacak sana. hadi iyisinSana özelden numaramı yazcam, yaz bana
resımmı attın sıldınmı kacırdımmıHayır bebem malesef uzun değilim 36 benim saçlarım kumral da değil
aliyim mi gece seni düşelim barlara?
gece uyudunmu yazcakoo seçici ifşalayıcı. mesene'den cam açacak sana. hadi iyisin
Açık Mert ve Korkusuzlar bana dm den no sunu yazsınwatsap grubu kuruyosanız benıde alın
Sen de gel mevlana gibi oldum jdjjdkdAma bazen siteye giremiyoruz falan ya aklım çıkıyo buraya girip okuyamayacağım, sizden haber alamayacağım diye çatlarım meraktan kim gebe kaldı kim hala benim gibi bebe bekliyo ahsjbsjsbsj şunun bi yolunu bulalım hajshsj
Üzerinde ne vargece uyudunmu yazcak
Sen de gel mevlana gibi oldum jdjjdkd
Evet kaçırdınresımmı attın sıldınmı kacırdımmı
görürsün onuÜzerinde ne var
Canım şok oldum ya ciddi misin... o kadar takviye al daha iyi olması beklenirken sonuç ne olmuş... umarım herşey düzelir güzel bir tedaviyle...Spermiogram sonucu geldi. Şu an barut gibi. Yarın Bursa'ya gitmiyormuşuz. Doktora gidecekmişi. Sperm sayı ve hareketliliği azalmış. Morfoloji yine %1. Direkt midem bulanmaya başladı. Ben fazlasıyla umutluydum iyileşme olacağına dair. Aynı bile kalmamış, resmen kötüye gitmiş. İnanılmaz moralim bozuldu
topiğin adı anne olmak isteyenler değildir artıkKizlar tam manyaksiniz