anlat kız. her şeyi bilmek hakkımız hıhayyy ben dayanamam söylerm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlat kız. her şeyi bilmek hakkımız hıhayyy ben dayanamam söylerm
Gözlerim ela değil çok buğday tenlide sayılmam
Yandan foturaf atsın. Ona göre tahmin edelim
ahahahh seni uzayı cartdoru radarımıza aldık haberniz olsun kızlar ahahahahAynen özellikle @terelellidenhalliceyim i
valla dun ust kata kayınvalıdme cıktım . actım eve bi indim miss heryerı supurmus . bende de senınkının pro olmayanı var ama bole bıse yok korıdordakı halıları sılkelıyodum normal makıneyle zor süpürülüyo dıye bı geldm mis mis dedım vay anasını be kurutma makınesı benımde hayalım kayınvalideme aldırmayı dusunuyorm onuE tabi kuşum koltuk üstü vs süpürülmüyor ben evde olsam gerek duymazdım bu kadar, ama çalışırken süpürge açamıyorum haftaiçi saat 7 de eve geliyorum yemek ye topla saat 8 buçuk oluyor o sattten sonra zar zar süpürge açmak istemiyorum. En azından her gün 1 tur yerleri süpürsün tozu kılı tüyü toplasın bana yeter. Sıradaki hedefim kurutma makinesi hamile kalınca hediye aldırtcam birine
Aman kime ifsa olucazki, cok buyuk tesaduf olur haniBenim burda tanışıp özelde görüştüğüm o kadar çok insan var ki bazıları ifşa olmaktan korkuyo, ama korkmayanlarla sonuna gideriz
En çok benim dedikodumu yapın, en çok ben. BENAynen özellikle @terelellidenhalliceyim i
Yok la hepsi açık olsun. Biz tahmin edelim öyle (Bu da hiç yılanlıktan anlamıyor)tutmadı hahahha
Fotoğrafın belli kısımlarını karalasın öyle bulalım hahahha
Ay bende zor duruyorumayyy ben dayanamam söylerm
Haydi bir avazdaAy bende zor duruyorum
Bende bende beni de alin aranizaBizim hsg'nin 800'ünü çatır çatır yeme planlarımız vardı minseo ile ama ben çatır çatır hsg çekilmek zorunda kaldım. Umudum onda. İnşallah o hamile kalırsa onun parasını beraber yiyeceğiz
uzunboylu 34 beden düz kumral saç bende busun D:kızlar ben burda konuştuğum herkesle ilgili kafamda bi profil oluşturdum merak ediyorum beni nasıl tasvir ediyorsunuz kafanızda sizce nasıl bi tipim fiona13 GeminiWoman kopya vermeyin
Yok la hepsi açık olsun. Biz tahmin edelim öyle (Bu da hiç yılanlıktan anlamıyor)
Hayır bebem malesef uzun değilim 36 benim saçlarım kumral da değiluzunboylu 34 beden düz kumral saç bende busun D:
Kendini ifşa etmek için heyecanlanıp sonra pişman olan biriÇabuk bakın silcem
Çabuk bakın silcem
Okuyor musun? Kaçıncı sınıf?Hayır bebem malesef uzun değilim 36 benim saçlarım kumral da değil
peki şey hiç gelir misin istanbula ?Okuyor musun? Kaçıncı sınıf?