Buna bir şey fayda etmez bence ya ama ginseng deneyeceğiz
Birisi bir yerde şey yazmıştı çok gülmüştüm "Meninin kadın vücudunda depolanacağı bir yer yok. Tabii ki geri gelecek. Dölleyecek spermler zaten gözle görülmeyecek kadar küçük. Onlar ulaşacağı yere her türlü ulaşıyor"
Bizde işte eşimin daha önceden geçirdiği bir enfeksiyonun sonucu. Zamanında nasıl olduysa fark etmemiş. Testis küçülmesi de yapmış ama bu saatten sonra yapılabilecek bir şey yok gibi anladık biz. Zamanında olan olmuş yani
Direkt 11.000 dedi. Zaten kendisi orayla ortak çalışıyormuş. Biz bize çok yüksek geleceğini söyledik. Yardımcı olacak olsa orada söylerdi ikna etmek için. Bir gidin görüşün dedi de Med Amerikan mı ne dedi adını da hiç duymadım zaten. Bir de bize ICSI yapılacağı için maliyetler yükselecek falan. Hiç gitmeden bile tahmin edebiliyorum oranın fiyatlarının nasıl artacağını. Semt belli çünkü. Nişantaşı gbi düşün. Orada uyguna bir şey olması mümkün değil yani pek
Ben kolaylık kısmında değilim. Tüp benim için hala "Keşke doğal yoldan olsaydı" dediğim bir süreç. Mücadeleye de hazırdım ama beklemek bizim için hem yaş hem eşimin durumundan ötürü dezavantaj.
Bu konuda hassasım zaten. Ben anksiyeteli bir insanım. En basit şey için gittiğimde bile doktorum beni rahatlatsın, sorularıma cevap versin, benimle ilgilensin isterim.
Böyle bir sürü örnek var evet. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Emeklerimiz boşa gitmesin. Sağlıkla kucağımıza alalım biz de bebeklerimizi inşallah, onların da bizim de sağlığımız yerinde olsun.
Yukarıda da
minseo 'ye açıkaldım aynısını. Ben doktorun benimle uzun ilgilenebilmesini isterm zaten. Hatta ürolog dedi ki Bahçeci ve Bülent Tıraş gibi yerlerde beklediğin ayrıntılı ilgiyi bulamazsın haberin olsun
Belki böylesi daha hayırldır. Direkt gel burada tedavini ol
Eşinin bu süreçte tamamen yanında olamamasını kaldırabilirsen kuzeninle kalk gel derim. Airbnb ya da couchsurfing'le yer bulabilirsin belki. Buradaki akrabalarını bence de olayın dışında tut. Bir de onun baskısını hissetme üstünde. Eşin bir kere sperm örneği vermeye gelse yeter. Onluk başka iş yok zaten. Her şey bizlik
Sonucundaaaaaaaan. Neyse onu da oldum bittm çıkardım aradan. Benim sağlık anksiyetem bayağı şey ya en basit tahlillerden bile korkuyorum sonucunda sanki kötü bir şey çıkacakmış gibi kendimi doldurup
Eşinin bir ay izin almasına gerek yok. Bir belki imzaya gelir sözleşme için çünkü evlilik cüzdanı falan da lazım sanırım. Bir de kaba boşalmaya gelecek o kadar. Dünya bunlara güzel