- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Allah kabul etsin Bana da hatta bunu dinlerken istemsizce ağlıyorum her defasında.
Sabah uyanınca gördüm açtım dinledim sagol canim iyi geldi
Hatırlarsan ben de ikidir kocam beni aldatıyor ama o kadar rahat ve normal davranıyor ki pişkin pişkin demiştim bu çocuk isteme yüzünden beynimiz oyun oynuyor bencegünaydın canlarım
rüyamda kocam kendine sevgili yapmış çok normal bişeymiş gibi kayınvalidemle onun kritiğini yapıyorduk
Sıkma canını diyeceğim ama sıkacaksin .. bu erkekler neden böyle anlamadım gitti ya ..Peki kızlar ,benim şuanki özel durumumu düşünmeden cevap verin lütfen,sanki yokmuş gibi
Bu normal mi? Erkekler kendi aralarinda yada kendi kendilerine bu gibi davranislar sergilemeleri anlayışla mı karşilanmali
Ben mi abartıyorum yani
Bu uzulecek bir durum degil mi ,benim kalbim kırıldı,yarın dogum gunu ,ne kadar hazirligimiz vardi sürprizlerim falan şuan hepsi çöp
Canim benim en azından artık boşa denemeye çalışıp o denemede de esim sorun yaratır mı stresin kalmadı güzelce gider tüp bebek yaptirirsiniz hem daha garanti hem daha stressiz olir normal de bi insana tüp bebek dense evet üzülüp stres oluyot ama bizim gibi eşleri bin dereden su getiren kadınlara vslla büyük kolaylık bu tüp bebekGeldim dın dın. "Sonuçlar kötüye gitmiş ama önemli olan asıl morfolojiydi. Onun düzelmesini bekledik ama olmadı. Bu saatten sonra beklemeden tüp bebek sürecine girmenizi öneririm. Bu süreçte de sana daha fazla hormon veremem. Zaten iyi olmaz" dedi. Varikosel yokmuş ama bir şekilde bir zaman bir enfeksiyon geçirmiş. Bu çok ağrılı bir şeydir. Bunu fark etmemiş olman mümkün değil diyor ama canım kocam bunu hatırlamıyor. Sperm değerlerini bozan da büyük ihtimalle bu diyor. Son zamanlarda artık hiç iyi spermiogram görmüyorum gibi bir şey dedi. Sperm değerleri de cinsel isteksizlik de çok arttı dedi. Kocam doktoruyla da benimle konuşmadığı gibi ketum takıldığı için aklıma gelen her şeyi açık açık sordum adama. Kocam da duysun da silkelensin kendine gelsin diye. Erken boşalma ve ereksiyon kaybının psikolojik olduğunu söyledi. Libido artırıcı şeyleri aktarlardan alabilirsiniz dedi. Ginseng falan dedi bir şeyler daha saydı ama aklımda kalmadı onlar Kendisi yeni bir merkezle anlaşmış Kalamış'ta. 11.000 taban fiyatı ama doktor iyidir emnriyolog da iyi. Görüşürseniz bana ulaşın dedi.