- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
İnşallah canım bence geçmiştir kistlerin inşallah geçmediyse de Dr yönlendirir zaten. Morali motivasyonu yüksek tut bu baharda hepimiz hamile kalıyoruzaynen çok uzak kaldımmm geldim burdayımm :) teşekkür ederim inşallah Allahım hepimize anne olmayı nasip etsin birgün olacak inanıyorummmm inşallah sorunlarımda geçmiştirde bana malum olmuştur
Aslında benim amh de düşük. Ama klomenle baya yumurtam büyüdü. Senin kaç? Hsgden sonra hemen tüp yaptırmayın bence olasılık birkaç ay artıyormuşbende de tam tersi düşük rezerv, 1 veya 2 yumurta yine bebek yok. Ben bugün yarın regl olacağım 4. veya 7. günümde HSG olacak.. eşim soruyor bu ay olmasa napıcaz tüp mü, baksanıza benden ilgili çıktı
Evet olabilir. Alıştı galiba gerçekten. Bu ay progesteron tahlili de yaptırma dedi ya aklım ona takıldı ne güzel öğrenmiştim yumurtlama oldu diye. Şimdi sürpriz olacakCnm çok normal, bende de ilk ay çok ağrım olmuştu ama 2. ay hiç yoktu.. sanırım vücut alıştı...
Bilemedim valla rahim ağzı düz dursun diye bence yeni boşaltım olsa baya değişecek pozisyonu çünkü. O kadar sıkışıklık gerekmiyordur da belki tamamen boş olmaması gerekiyordur.Çok teşekkürler kızlar. Darısı çektirecek olanlara
Üzücü gerçekten. Hem madden hem manen kayıplar veriyor insan. Tekrar düşünüyor musun?
Benim elimde istek kağıdı vardı. Onu aldılar. Her gelene soruyorlardı istek kağıdını. Yoksa da doktor ismi soruyordu kim yönlendirdi diye. O da yoksa bize nerden ulaştınız diye soruyordu.
Teşekkür ederiiim. Telefonda böyle bir şey demediler. Ben evden çıkmadan önce 35 kez tuvalete girdim ama orada girişte söylediler işlem öncesi tuvalete girmiyorsunuz diye. İdrara sıkışık olmak gerek olsa telefonda söylerlerdi bence minseo
Korunmayı sordum. Gerek yok dedi. Aynı güm banyo da yapabiliyormuşuz ama benden hala şarıl şarıl bir şeyler akıyor. Akşamı beklerim banyo için. İlaç vermediler ben de anlamadım. Temizleme mendili ve ped verdiler. El salladılar
Aman iyi canım. Benim Dr da sauna havuz hamam falan yok demişti ben de içimden her gün saunaya girerim zaten demiştim adetli gibi düşün bugün ilişki de yok demişti. Ben de ilk gün ped koydum canım kanlı sıvı geri gelebiliyor hafif kanla karışık o röntgen sıvısı. ertesi gün ilişki duş falan oldu. Bence ne olur ne olmaz sen bugün duş falan alma. Ben antibiyotik almama rağmen enfeksiyon riski vardı. Sonuçta içeriye bir müdahale. Ben ilişkiden bile korktum açıkçası