İşte erkekler hemen moda girdiği için sen zaten bi şey anlamadan ilişki bittiği için sana bişey ifade etmemesi normal @terelellidenhalliceyim dediği gibi seksi iç çamaşırları alabilirsin, erotik filmler izleyebilirsinAynen öyle. Oluyor ama uzun sürmüyor. Olsun bitsin diyorum
Araştırayım yaa. Muayenede doktor da farketti çok kasıyorsun böyle olmaz bişiler izle falan dediKonunun uzmanı değilim yanlış bilgi verip vebal altına girmeyeyim ama bunu da bi araştırsana. Eşler arasında düzgüm ilişkinin yürüyelmesi için bu tarz şeyler sanırım kabul görüyor. Sonuçta iki tarafın birbirine vazifesi gibi dindeki yeri de
Ayyy tamam deniceemİşte erkekler hemen moda girdiği için sen zaten bi şey anlamadan ilişki bittiği için sana bişey ifade etmemesi normal @terelellidenhalliceyim dediği gibi seksi iç çamaşırları alabilirsin, erotik filmler izleyebilirsinnormalde hamilelikte cinsel istek daha da artar diye biliyorum ama sen ona rağmen isteksizsin bi şeyler yapmak lazım galiba eşini de gerekirse bu konuda sen yönlendir ilişki sırasında işte göğsünden dokunulmasını seviyorsan elini al göğsüne koy falan yani bişiler yap
Libidonu yükseltmen şart şuan kullanamazsın ama doğumdan sonra kadınlarda istek artırıcı ürünler var onlardan kullanabilirsinAyyy tamam deniceem1 yıl oldu evleneli ben hala bu safhadaym
Tamam arkadaşım teşekkürleeerLibidonu yükseltmen şart şuan kullanamazsın ama doğumdan sonra kadınlarda istek artırıcı ürünler var onlardan kullanabilirsin
Bizde de adam isteksiz yaAşırı isteksizm yaa. Adam da bıktı artık kendi kendini tatmin etmeye başladı geçen akşam gördüm aşırı psikolojim bozuldu
Belki işleri yorucudur. Eşim de aşırı yorulduğu zamanlarda istemiyor hiçBizde de adam isteksiz ya
Yok ya birlikte çalışıyoruz biz masa başındayız yani ona has bi durum benceBelki işleri yorucudur. Eşim de aşırı yorulduğu zamanlarda istemiyor hiç
Siz ne kadar süredir evlisinzYok ya birlikte çalışıyoruz biz masa başındayız yani ona has bi durum bence
7 aydır benim yaş 28 o benden 1 yaş büyük ama durum böyle şu an pik dönemindeyim dün gece 11 de uyudu değerlendiremedik bugün de ben istemiyorum böyle yuvarlanıp gidiyoruzSiz ne kadar süredir evlisinz
Biraz umursamıyormuş gibi mi davransanız. Belki anlar durumu. Benim eşimde biraz kadın tatmin olmazsa gözü dışarda olur korkusu var belki ondan böyle. Böyle bir korku oluşursa belki eşiniz de normale dönebilir.moralinizi bozmayın biraz cezalandırma işe yarayabilir7 aydır benim yaş 28 o benden 1 yaş büyük ama durum böyle şu an pik dönemindeyim dün gece 11 de uyudu değerlendiremedik bugün de ben istemiyorum böyle yuvarlanıp gidiyoruz
Ben geçen ay tedaviye başladım sadece o ay 1 hafta düzenli ilişki önerdi doktor ondan önceki aylar hep onun isteği ile oldu ayda 1-2 kez düşün yani o yüzden akışına bıraktımBiraz umursamıyormuş gibi mi davransanız. Belki anlar durumu. Benim eşimde biraz kadın tatmin olmazsa gözü dışarda olur korkusu var belki ondan böyle. Böyle bir korku oluşursa belki eşiniz de normale dönebilir.moralinizi bozmayın biraz cezalandırma işe yarayabilir
Anladım inşallah toparlanır. Böyle devam ederse açıkça konuşun. Sırf çocuk için gibi değilde benim de duygularım var istiyorum tarzı. Anlaması lazım sizi tatmin etmesi gerektiğiniBen geçen ay tedaviye başladım sadece o ay 1 hafta düzenli ilişki önerdi doktor ondan önceki aylar hep onun isteği ile oldu ayda 1-2 kez düşün yani o yüzden akışına bıraktım
Ben de çok kasıyordum. Hala çok zorlanıyorum. Yeni yeni biraz alışmaya başladım. İlişkide de böyleydim. Hatta benim ilk hafta vajinamda yırtılma oldu, kanama oldu vs ilaç kullanmak zorunda kaldım. 1,5 yıl oldu evleneli. Başlarda bu kadar değildi zamanla iyice uzaklaştı ve ilkokul seviyesinde salak salak açıklamalarla kulp buluyor isteksizliğine. Her sorduğumda başka bahane. En sonunda bıraktım napıyorsa yapsın dedim. Bu arada ben hala birleşme sırasında çok bir şey hissedemiyorum. Ben daha hissetmeye başlayacak gibiyken o işini bitiryor falan. Bunu da normal görüyor. Adam bütün sorunlarına "Ne var bunda bir sorun yok ki" diyor. Neyse ben çok da hissedemememe rağmen istekliyim. Düzenli olsun istiyorum çünkü gördüm ki ilişkiye girdikçe gelişme oluyor ama bunu onun düşünmesi lazım. Bana doktor bile söyledi senin hazır olman lazım ve hep denemeniz lazım ki tam düzelebilsin. Böyle yani. Bakalım ona bırakınca kaç ayda bir gireceğiz ilişkiye... Bu arada bunları dile getirmemden acayip rahatsız oluyor. Ben sorun var dedikçe o hiç yapamıyormuşAraştırayım yaa. Muayenede doktor da farketti çok kasıyorsun böyle olmaz bişiler izle falan dedi
Kadınlar da prolaktin yüksekliği isteksizliğe sebep oluyormuş belki eşinde hormonlar la ilgili bir sıkıntı olabilir. Ya da antidepresan kullanımının da bu şekilde yan etkileri oluyor. Bizim ilişkimizde de istekli eşim ben isteksiz olan tarafım. Yıllarca antidepresan kullanmama ve prolaktin yüksekliğime bağlıyorum. Antidepresanı bıraktım 3 ay oldu ve eskiye nazaran daha iyiyimBen de çok kasıyordum. Hala çok zorlanıyorum. Yeni yeni biraz alışmaya başladım. İlişkide de böyleydim. Hatta benim ilk hafta vajinamda yırtılma oldu, kanama oldu vs ilaç kullanmak zorunda kaldım. 1,5 yıl oldu evleneli. Başlarda bu kadar değildi zamanla iyice uzaklaştı ve ilkokul seviyesinde salak salak açıklamalarla kulp buluyor isteksizliğine. Her sorduğumda başka bahane. En sonunda bıraktım napıyorsa yapsın dedim. Bu arada ben hala birleşme sırasında çok bir şey hissedemiyorum. Ben daha hissetmeye başlayacak gibiyken o işini bitiryor falan. Bunu da normal görüyor. Adam bütün sorunlarına "Ne var bunda bir sorun yok ki" diyor. Neyse ben çok da hissedemememe rağmen istekliyim. Düzenli olsun istiyorum çünkü gördüm ki ilişkiye girdikçe gelişme oluyor ama bunu onun düşünmesi lazım. Bana doktor bile söyledi senin hazır olman lazım ve hep denemeniz lazım ki tam düzelebilsin. Böyle yani. Bakalım ona bırakınca kaç ayda bir gireceğiz ilişkiye... Bu arada bunları dile getirmemden acayip rahatsız oluyor. Ben sorun var dedikçe o hiç yapamıyormuş
Günaydın Doğum Günü PrensesiHerkese günaydın
Çok haklısın canım. Bunların korkusu yok heralde.bu ilişki olayları yüzünden kadınlar daha çok başka şeylere yönelmeye başlamış. Arkadaşımın abisi psikiyatrist o anlatıyordu. İnşallah biran evvel düzelir yaaa.Ben de çok kasıyordum. Hala çok zorlanıyorum. Yeni yeni biraz alışmaya başladım. İlişkide de böyleydim. Hatta benim ilk hafta vajinamda yırtılma oldu, kanama oldu vs ilaç kullanmak zorunda kaldım. 1,5 yıl oldu evleneli. Başlarda bu kadar değildi zamanla iyice uzaklaştı ve ilkokul seviyesinde salak salak açıklamalarla kulp buluyor isteksizliğine. Her sorduğumda başka bahane. En sonunda bıraktım napıyorsa yapsın dedim. Bu arada ben hala birleşme sırasında çok bir şey hissedemiyorum. Ben daha hissetmeye başlayacak gibiyken o işini bitiryor falan. Bunu da normal görüyor. Adam bütün sorunlarına "Ne var bunda bir sorun yok ki" diyor. Neyse ben çok da hissedemememe rağmen istekliyim. Düzenli olsun istiyorum çünkü gördüm ki ilişkiye girdikçe gelişme oluyor ama bunu onun düşünmesi lazım. Bana doktor bile söyledi senin hazır olman lazım ve hep denemeniz lazım ki tam düzelebilsin. Böyle yani. Bakalım ona bırakınca kaç ayda bir gireceğiz ilişkiye... Bu arada bunları dile getirmemden acayip rahatsız oluyor. Ben sorun var dedikçe o hiç yapamıyormuş
Ne kadar da narin ve kırılganlar kıyamam ya paşa torunlarıBen de çok kasıyordum. Hala çok zorlanıyorum. Yeni yeni biraz alışmaya başladım. İlişkide de böyleydim. Hatta benim ilk hafta vajinamda yırtılma oldu, kanama oldu vs ilaç kullanmak zorunda kaldım. 1,5 yıl oldu evleneli. Başlarda bu kadar değildi zamanla iyice uzaklaştı ve ilkokul seviyesinde salak salak açıklamalarla kulp buluyor isteksizliğine. Her sorduğumda başka bahane. En sonunda bıraktım napıyorsa yapsın dedim. Bu arada ben hala birleşme sırasında çok bir şey hissedemiyorum. Ben daha hissetmeye başlayacak gibiyken o işini bitiryor falan. Bunu da normal görüyor. Adam bütün sorunlarına "Ne var bunda bir sorun yok ki" diyor. Neyse ben çok da hissedemememe rağmen istekliyim. Düzenli olsun istiyorum çünkü gördüm ki ilişkiye girdikçe gelişme oluyor ama bunu onun düşünmesi lazım. Bana doktor bile söyledi senin hazır olman lazım ve hep denemeniz lazım ki tam düzelebilsin. Böyle yani. Bakalım ona bırakınca kaç ayda bir gireceğiz ilişkiye... Bu arada bunları dile getirmemden acayip rahatsız oluyor. Ben sorun var dedikçe o hiç yapamıyormuş
teşekkür ederim canımmGünaydın Doğum Günü Prensesi
Nice mutlu sağlıklı bol kazançlı ve boy boy bebelerin olduğu yıllara
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah, iyiki bu başlığı açmışsın bende iyiki gelmişimJane Jetgil sleepy05
Kızlar doğum gününüz kutlu olsun
Yeni yaşınız size bebeklerinizi getirsin, bir dahaki doğum gününüzde kucağınızda bebeleriniz olsun inşallah
Amin inşallah kuzum çok teşekkürlerJane Jetgil sleepy05 kızçeler doğum gününüz kutlu olsun Bir dahaki doğum gününüzde Rabbim size dileğinizi nasip etmiş olsun inşallah
Evet tamda denk geldi, birde boynum tutulmuş şaka gibi bir gün oluyor. İnşallah dediğin gibi bir halde olurum seneyeAh canım günaydın. Çok üzüldüm ben de böyle özel günlere denk gelir diye plan yapıp hayal kurup olmayınca çok üzülüyorum. Sağlık olsun sıkma canını. Duyguya söyledim sana da söyleyeyim, seneyeki yaş gününde inşa lohusa topuzu ve kucağında bebeğinle kusmuklu elbisen ile ol inşallahnice mutlu sağlıklı yaşların olsun progestan rahmi iyice kalınlaştırdığı için ondan çok yoğun ve ağrılı olabilir belki canım.
Çok teşekkür ederim canım.Gunaydin kizlar
sleepy05 Jane Jetgil dogum gununuz kutlu olsun kizlar nice mutlu seneleriniz olsun
sleepy05 benim de projestandan sonraki adetim asiri agrili gecmisti, agri kesici etki etmemisti, ilactanmi soguklardan mi olmustu bilmiorum
29'um tam bugün, inşallah çok teşekkürler30'a doğru son çıkış hala oldukça gençsin demek. Biraz umut edin, inanın nolur
sleepy05 Jane Jetgil Sağlıklı, mutlu, bebikli yaşlar sizee
Sana da nice seneler canım, seneye hayalimiz gerçekleşmiş olur umarım.cok tesekkur ederız canımm aynenn umutluyumm :))sleepy05 canım nice senelerin olsun