Aşırı isteksizm yaa. Adam da bıktı artık kendi kendini tatmin etmeye başladı geçen akşam gördüm aşırı psikolojim bozulduBıkma bıkma bak hamile kalmışsın, kaçsan nasıl olacaktı o bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşırı isteksizm yaa. Adam da bıktı artık kendi kendini tatmin etmeye başladı geçen akşam gördüm aşırı psikolojim bozulduBıkma bıkma bak hamile kalmışsın, kaçsan nasıl olacaktı o bebiş
Hamilelikten önce de böyle miydi peki? Ama bu şekilde evliliğiniz kötü etkilenir evliliğin yüzde 70 i seksAşırı isteksizm yaa. Adam da bıktı artık kendi kendini tatmin etmeye başladı geçen akşam gördüm aşırı psikolojim bozuldu
Evet ev taşırken hele öyle nerde kutu görse insanın ortadan kaldıraası geliyor öyle bir durum değilse çıkar bence de bir yerden. Hay Allah ya çok kötü sıfır şeylere yazık olmuş. Biz de bir kere İzmir'den Bursa'ya gelirken bagajı doldururken ayakkabıların olduğu çantayı arabanın yanına koymuştuk. Bırakıp gitmişiz en sevdiğimiz giymeye kıyamadığımız marka ayakkabılar vardı yaBence kolilendiyse çalınma ya da çöpe gitme ihtimali yok ama dalgınlıkla kutu boş diye çöpe atma gibi bi yanlışlık olduysa ve atılmış olabilir mi o karışıklıkta ben bi kere eşime trendyoldan aldığım şeyleri kargo poşetleriyle öyle çöpe atmıştım 2 3 gün sonra farketmiştim @fiona13
Bulan bayram etmiştir ben de dedim inşallah ihtiyacı olan biri bulmuştur kıyafetleri başımın gözümün sadakası olsunEvet ev taşırken hele öyle nerde kutu görse insanın ortadan kaldıraası geliyor öyle bir durum değilse çıkar bence de bir yerden. Hay Allah ya çok kötü sıfır şeylere yazık olmuş. Biz de bir kere İzmir'den Bursa'ya gelirken bagajı doldururken ayakkabıların olduğu çantayı arabanın yanına koymuştuk. Bırakıp gitmişiz en sevdiğimiz giymeye kıyamadığımız marka ayakkabılar vardı ya
Ben aşırı isteksizm yok dediğim zamanlarda yapıyordu hissediyordm ama görmüyordm geçen şahit oldum. Kavgalıyz zaten. Bi yandan beni suçluyor ben istiyorum yok diyorsun hep falan. Haklı belki bilmiyorum ama kızgınm.2 günde bir bazen hergün istiyor. Evlendiğimz ilk zamanlar hergün hergün. Yoruldum bendeHamilelikten önce de böyle miydi peki? Ama bu şekilde evliliğiniz kötü etkilenir evliliğin yüzde 70 i seks
Doğanın dengesi galiba bu konuda dengesizlik. Zıtlar birbiriyle eşleşmiş. Benimki 34@terelellidenhalliceyim @Nm88326 kızlar ayıp olmazsa eşleriniz kaç yaşında. Ben de sürekli isteğinden bıktım..Ben aşırı isteksizm yaaa. Valla bıraksa asla aramam.çok özür dileyerek soruyorum napaym istekli olmak için.
Belkide yaaaa.Doğanın dengesi galiba bu konuda dengesizlik. Zıtlar birbiriyle eşleşmiş. Benimki 34
O da kendince haklı aslında orta yolu bulmak lazım sanırım hoş değil çünkü senin için de bu durum ama bu şekilde eşini kendinden uzaklaştırma aranıza soğukluk girer erkekler zaten başka şeylere ilgi duymak için ufacık bi işaret bekliyor ona bu fırsatı vermiş oluyorsun bu kadar isteksiz olmanın bi sebebi olmalı bence doktora hiç sordun mu ben de çok istekli bi insan değilim ama eşimi hiç geri çevirmedim o da senin eşin gibiBen aşırı isteksizm yok dediğim zamanlarda yapıyordu hissediyordm ama görmüyordm geçen şahit oldum. Kavgalıyz zaten. Bi yandan beni suçluyor ben istiyorum yok diyorsun hep falan. Haklı belki bilmiyorum ama kızgınm.2 günde bir bazen hergün istiyor. Evlendiğimz ilk zamanlar hergün hergün. Yoruldum bende
Bir şeyler izlesen etkilenmez misin? Ben izlemeden de gaza geliyorum zaten de adamda ışık yokAşırı isteksizm yaa. Adam da bıktı artık kendi kendini tatmin etmeye başladı geçen akşam gördüm aşırı psikolojim bozuldu
Evet canım ben de öyle düşündüm çöpe gittiyse üzülürüm ama inşallah birinin işine yaramıştır tüm aile için boy boy vardı vallaBulan bayram etmiştir ben de dedim inşallah ihtiyacı olan biri bulmuştur kıyafetleri başımın gözümün sadakası olsun
İnşallah canımEvet canım ben de öyle düşündüm çöpe gittiyse üzülürüm ama inşallah birinin işine yaramıştır tüm aile için boy boy vardı valla
O da kendince haklı aslında orta yolu bulmak lazım sanırım hoş değil çünkü senin için de bu durum ama bu şekilde eşini kendinden uzaklaştırma aranıza soğukluk girer erkekler zaten başka şeylere ilgi duymak için ufacık bi işaret bekliyor ona bu fırsatı vermiş oluyorsun bu kadar isteksiz olmanın bi sebebi olmalı bence doktora hiç sordun mu ben de çok istekli bi insan değilim ama eşimi hiç geri çevirmedim o da senin eşin gibi
Denemedim günah olduğunu düşündüğümden. Soramadım doktora şimdi Google dan bişiler okudum onları deneyebilirim. Ay n3 güzel ya azcık bende olsa o istekBir şeyler izlesen etkilenmez misin? Ben izlemeden de gaza geliyorum zaten de adamda ışık yok
Canım ben doğma büyüme İzmirliyim tüm akrabalarım herkes orada ailem de orada. Üniversite için bir ayrıldım İzmir'den daha da dönemedim sonra yüksek lisans doktora diye. Annem de burada ama diğer herkes İzmir'de. Nikah falan her şeyimizi de orda yaptık. Normalde sık gidiyorduk da pandemiden beri hiç gitmedik canımİnşallah canım
Sizin izmirle bağlantınız neydi canım sen orda mı okumuştun üni yi ailen bursadaydı galiba sık sık geliyo musunuz?
Bence ilişki senin için bi şey ifade etmediği için istemiyorsun, sana yük gibi geliyor, ön sevişme vs oluyor mu?Haklısın yaa. Farkındayım ama o kadar isteksizimki bişiler yapamıyorum. Bende bundan snr çevirmemeyi denicem belki normale döner
minseo 'ye çok katılıyorum. Dışarıya meyletmek için zaten en ufak bir bahane bekliyor erkekler. Kadınlar öyle değil. Sen bir doktorunla konuş. Hamilelikte belki normaldir de onun dışında da böyleyse sıkıntı. Kendin de kendinde o hissi tetikleyecek şeyler bulmaya çalış. İç çamaşırlara merakın var mıdır bilmiyorum alışveriş falan yap. Hahaha ya ben kocamı gaza getirmek için afrodizyak etkili şarkı aramış insanım. Bana neler söyletiyorsunuzHaklısın yaa. Farkındayım ama o kadar isteksizimki bişiler yapamıyorum. Bende bundan snr çevirmemeyi denicem belki normale döner
Aynen öyle. Oluyor ama uzun sürmüyor. Olsun bitsin diyorumBence ilişki senin için bi şey ifade etmediği için istemiyorsun, sana yük gibi geliyor, ön sevişme vs oluyor mu?
Benim kocam sen gibiii. Haklısınız valla benim bu durumu düzeltmem lazım adam haklı olarak yoldan çıkabilirminseo 'ye çok katılıyorum. Dışarıya meyletmek için zaten en ufak bir bahane bekliyor erkekler. Kadınlar öyle değil. Sen bir doktorunla konuş. Hamilelikte belki normaldir de onun dışında da böyleyse sıkıntı. Kendin de kendinde o hissi tetikleyecek şeyler bulmaya çalış. İç çamaşırlara merakın var mıdır bilmiyorum alışveriş falan yap. Hahaha ya ben kocamı gaza getirmek için afrodizyak etkili şarkı aramış insanım. Bana neler söyletiyorsunuz
Konunun uzmanı değilim yanlış bilgi verip vebal altına girmeyeyim ama bunu da bi araştırsana. Eşler arasında düzgüm ilişkinin yürüyebilmesi için bu tarz şeyler sanırım kabul görüyor. Sonuçta iki tarafın birbirine vazifesi gibi dindeki yeri deDenemedim günah olduğunu düşündüğümden. Soramadım doktora şimdi Google dan bişiler okudum onları deneyebilirim. Ay n3 güzel ya azcık bende olsa o istek