Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
kızlar çok canım sıkkın :KK43: tektaşlarım kolyem annemin hediye aldığo bileklik hepsi kayıp taşındım ya ben. uzun zamandır da takmıydoum kutuda sanıyodum. dün bir baktım hiçbri yok. dünden beri kafayı yicem :KK43:
gece 3 e kadwr aradım yok yok yok. bi pandora kutusundaydı hepsi kutu toptan yok. delircem.
kuzu evi toplarken o kutuda gördün mü takılarını şimdi o aklıma geldi kutu harici bir yere koymuş olabilir misin acaba takıları ?

kuzu evi toplarken o kutuda gördün mü takılarını şimdi o aklıma geldi kutu harici bir yere koymuş olabilir misin acaba takıları ?

eltimle topladık bi yüzğü pandora kutusuna koydun gördüm diyo bi tektaşımı demek ki
diğerlerni de oraya koydum. ama bu evde hiç elime
gelmedi hiç :KK43:

Kızlar selam🤗 bir şey soracağım sizlere,
Ben adetim 9.günü gitmiştim ya doktora kist 3cmdi.solda da yumurta yoktu. Bir kaç gündür afedersin su gibi akıntı geliyordu bugun de kaygan akıntı geldi. Sizce 9.günden sonra yumurta büyümüş olabilir mi? Valla eğer öyleyse kocamı öğle arası çağırcam eve 🤪🤪

Ya bak gerçekten ben hiçbir testi sizin hastanenin yaptığı gibi detaylı görmedim. Bir de tonla para alıyorlar. İzmir'e gelip sizin hastanede yaptıralım biz de valla 😬
İzmir'e spermiogram turumuz için kayıt almaya başladık. Müracaat: müdüriyet
günaydın kızlar

ben bu who kriterleri ve kruger arasındaki farkı anlayamadım. kimi lab whoya göre bakıyor kimisi krugere göre ama bence her ikisinde de morfoloji düşükse detay yazmalı. işin ilginci ben bizim semen analizi yaptırdığımız yerde test yaptıran başka biryle konuştum onların da morfoloji 2 ileri hızlı hareket yok.
bizde sonuca sadece teratospermi yazmışlar.
onlarda teratospermi sperm başlarının bir kısmı yuvarlak bir kısmı küçük yazmışlar.
bu bile bi detayken bizde yok.

testin en aşağısjnda da morfoloji strict tyreberg kriterlerne göre bakılmıştır yazıyor. mesela minseo minseo nin eşinin krugere göre bakılmış 70 lerde bişiydi ama adamlar ona rağmen detay vermiş baş boyun zart zurt diye .
Kimi neresinden tutarlarsa orasından öpüyorlar işte. Ben bu sefer Biruni'ye gitmeden önce ara diyeceğim eşime. Galiba Acıbadem de ayrıntılı bakıyormuş. Halimize bak ya biz zaten nelerin mücadelesini veriyoruz, ne haldeyiz. Bir de bunu mu dert edip peşine düşeceğiz
Bu süreç zaten kendi başına çok zor ilacıydı günleriydi negatif çıkan testlerdi bir de karşı tarafı ikna etmeye çalışmak gerçekten zor ben kendini fazla yıpratmayı düşünüyorum. Bir defa daha ilaç+iğne denemem olur onda da olmazsa bırakıcam.. Ben çocuk isteyip bu kadar doktora gidip geliyorsam o hiç oralı değilse benim kadar istemiyor demektir
Ben de yüzüne yüzüne dedim en son. "İki sinirlendin diye öfken bebek isteğinin önüne geçiyor, koca bir ayı çöpe atıyorsun, ben artık istemiyorum" diye. Ben vazgeçmişim oldu. O meğer nasıl da istiyormuş. Duy da inanma. Öyle istemek mi olur. Beş ay geçti. Açtım uygulamadan gösterdim al bak nasıl değerlendirememişiz dedm eski kayıtları göstererek. Bundan sonra değerlendirirmişiz. Sihirli değnek mi değecek? Hiçbir şey değişmeyecek
kızlar çok canım sıkkın :KK43: tektaşlarım kolyem annemin hediye aldığo bileklik hepsi kayıp taşındım ya ben. uzun zamandır da takmıydoum kutuda sanıyodum. dün bir baktım hiçbri yok. dünden beri kafayı yicem :KK43:
gece 3 e kadwr aradım yok yok yok. bi pandora kutusundaydı hepsi kutu toptan yok. delircem.
Çok geçmiş olsun ya kol çantana falan koymuş olabilir misin değerli eşya diye? Ya da açmadığınız koli kaldı mı?

Ben adetim 9.günü gitmiştim ya doktora kist 3cmdi.solda da yumurta yoktu. Bir kaç gündür afedersin su gibi akıntı geliyordu bugun de kaygan akıntı geldi. Sizce 9.günden sonra yumurta büyümüş olabilir mi? Valla eğer öyleyse kocamı öğle arası çağırcam eve 🤪🤪
Olabilir sen es geçme bugün değerlendir canım 👌

Bugun 13.günüm keşke içimizi görebilsek ya. 9.günü biraz da büyümüş görülmediği için bu ay olmaz diyorum yumurta ama akıntı olunca ne bilim kafam karıştı. Yumurta kaçıncı günü büyümeye başlıyor acaba 🤔
Canım hiç belli olmuyor bu işler sen riske atma değerlendir ne kaybedeceksin ki

Hay Allah canım taşınmada farklı bir kutuya falan koymuş olabilir misin hurca falan ya da kutuyla bir? Öyle ufak şeyler aylar sonra bile ortaya çıkabiliyor. İnşallah bulunur yani çok takı kutusu gibi bir şey değilse çalınacağını sanmıyorım😔

Hay Allah canım taşınmada farklı bir kutuya falan koymuş olabilir misin hurca falan ya da kutuyla bir? Öyle ufak şeyler aylar sonra bile ortaya çıkabiliyor. İnşallah bulunur yani çok takı kutusu gibi bir şey değilse çalınacağını sanmıyorım😔
Bence kolilendiyse çalınma ya da çöpe gitme ihtimali yok ama dalgınlıkla kutu boş diye çöpe atma gibi bi yanlışlık olduysa ve atılmış olabilir mi o karışıklıkta ben bi kere eşime trendyoldan aldığım şeyleri kargo poşetleriyle öyle çöpe atmıştım 2 3 gün sonra farketmiştim 😕 fiona13 fiona13

Canım değerlendir her şey mümkün 🙈 erken ama belli olmuyor bazen erken bazen geç yumurtlama yaşayabiliyoruz sonuçta.
İzmir'e spermiogram turumuz için kayıt almaya başladık. Müracaat: müdüriyet

Kimi neresinden tutarlarsa orasından öpüyorlar işte. Ben bu sefer Biruni'ye gitmeden önce ara diyeceğim eşime. Galiba Acıbadem de ayrıntılı bakıyormuş. Halimize bak ya biz zaten nelerin mücadelesini veriyoruz, ne haldeyiz. Bir de bunu mu dert edip peşine düşeceğiz

Ben de yüzüne yüzüne dedim en son. "İki sinirlendin diye öfken bebek isteğinin önüne geçiyor, koca bir ayı çöpe atıyorsun, ben artık istemiyorum" diye. Ben vazgeçmişim oldu. O meğer nasıl da istiyormuş. Duy da inanma. Öyle istemek mi olur. Beş ay geçti. Açtım uygulamadan gösterdim al bak nasıl değerlendirememişiz dedm eski kayıtları göstererek. Bundan sonra değerlendirirmişiz. Sihirli değnek mi değecek? Hiçbir şey değişmeyecek

Çok geçmiş olsun ya kol çantana falan koymuş olabilir misin değerli eşya diye? Ya da açmadığınız koli kaldı mı?
Gidelim valla tur rehberi ben olurum 🤣beylerin hepsi bir arada gidip test versinler.

Canım inşallah sihirli değnek falan olur geç de olsa kafasına dank eder gerçekten de 😔
Bugun 13.günüm keşke içimizi görebilsek ya. 9.günü biraz da büyümüş görülmediği için bu ay olmaz diyorum yumurta ama akıntı olunca ne bilim kafam karıştı. Yumurta kaçıncı günü büyümeye başlıyor acaba 🤔
Ya ben de içimizi görmek istiyorum🙈 aslında yumurtalar adetin ilk gününden nerdeyse büyümeye başlıyorlar.
Aynen canım zaten eski doktorumun dediği gündeyim bugun. cyclo nun 9.gününden itibaren aşırı ilişki demişti. Bakalım hayırlısı belki yumurta gelişmiştir kiste rağmen🤲
Değerlendir değerlendir canım. Bu arada çikolata kistimin olduğu taraftan yumurta 3 tane vardı canım geçen sormuştun kist olan tarafta durum ne diye

Haftaya biz bu. Ne diyecek doktora ya çok merak ediyorum. "Biz değerlendirdik aslında. Bir kere elini tuttum karımın. Bir kez de öpmüştüm ama olmadı"

MEMUR54 MEMUR54 @ipek_annesi karikatüre siz de bakın
@terelellidenhalliceyim Nm88326 Nm88326 kızlar ayıp olmazsa eşleriniz kaç yaşında. Ben de sürekli isteğinden bıktım..Ben aşırı isteksizm yaaa. Valla bıraksa asla aramam.çok özür dileyerek soruyorum napaym istekli olmak için.

30'a doğru son çıkış hala oldukça gençsin demek. Biraz umut edin, inanın nolur

sleepy05 sleepy05 Jane Jetgil Jane Jetgil Sağlıklı, mutlu, bebikli yaşlar sizee 🎈🎈

@yildizsavascisi bak bakalım bu abiyi tanıdın mı bir yerden? @bgm21 hep böyle değilse bu bir ilkse üzülme, her zamanki hali buysa da kendini fazla yıpratma. Hiçbir şey değişmiyor, olan sana oluyor. Razı olursa doktora gidersiniz, çabalarsa kendi çabalasın
cok tesekkur ederız canımm aynenn umutluyumm :)) sleepy05 sleepy05 canım nice senelerin olsun

c
Gunaydin kizlar ❤️❤️
sleepy05 sleepy05 Jane Jetgil Jane Jetgil dogum gununuz kutlu olsun kizlar nice mutlu seneleriniz olsun 😘😘
sleepy05 sleepy05 benim de projestandan sonraki adetim asiri agrili gecmisti, agri kesici etki etmemisti, ilactanmi soguklardan mi olmustu bilmiorum
canımm cok tesekkur ederımm. iyi ki sızlerı tanıdımm hepınızın guzel kalbi için tesekkur ederim:KK16:

Jane Jetgil Jane Jetgil sleepy05 sleepy05
Kızlar doğum gününüz kutlu olsun :KK50:
Yeni yaşınız size bebeklerinizi getirsin, bir dahaki doğum gününüzde kucağınızda bebeleriniz olsun inşallah :KK19:
bidaha ki doğum gunumuzde inşallahh hep bırlıkte coluklu cocuklu oluruz cok tesekkurler:dua: çok tesekkur ederım bu topiği kurduğun için sizin gibi güzel insanalr tanıdım

X