Canım ilk defa duydum valla çok detaylı anlatmışsın sağol araştırayım ben bunu
Kesinlikle hiç kolay bir karar değil haklısın, ama araştırıp iyi bir seçenek bulursun bence içine sinen o güvendiğin doktoruna görün bir istersen. Belki onun önereceği sana yakın doktorlar da olabilir.
minseo min dediği mra diye geçen doktoru ben de çok gördüm ve takip ediyorum. Sadece ben bu konularda biraz hassasım elbette insanların iznini alıp paylaşıyordur (umarım) ama o sevinç mutluluk anlarını paylaşması bana etik gelmiyor sömürü gibi geliyor. Sırf bu nedenle biraz soğudum doktordan. Ama başarısı baya iyi görünüyor gerçekten.
Bu arada rahim filmi yine de çektir. Bazıları nasılsa tüp Bebek olacak tüplerin açık olmasına gerek yok kapalıysa da sorun değil diyorlar. Ama rahimde düşüğe yol açabilecek ya da tutunmayı zorlaştırabilecek bir şekil bozukluğu olabilir. Rahim filmi illa ki bir noktada karşına çıkıyor.
Çok acayip bir aletmiş
ama bunu yine birinin yapması lazım ya. Self masaj istiyorum ben
Dün acemilik yapınca baya kasmış olabilirim
gerçi boyun fıtığım punch yapmıyorkrn de kuduruyor. Artık uygun pozisyonu bulacağım inşallah. Bir tane amatör işi yaptım dün ama deneme yani atmaya utanırım onu
Ayy evet duymuştum onu da. Karar verdim yarın ağrım azalmamış olursa gideceğim doktora. Her hastaneye gittiğimde vazgeçtim şu an iyi gibiyim diye ama tekrarlı olarak çıkıyor sonuçta.