- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Canım dur bakalım bi 3. Kanı da ver o zaman belli olur, doktora sordun mu peki o ne diyor?Günaydın kızlar, 2 gün önce 38 olan değer bugün 70 olmuş. Bu sefer 2 kat bile artmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dur bakalım bi 3. Kanı da ver o zaman belli olur, doktora sordun mu peki o ne diyor?Günaydın kızlar, 2 gün önce 38 olan değer bugün 70 olmuş. Bu sefer 2 kat bile artmamış
Sormadım canım çalışıyorum yetişebilirsem anca akşam gidebilirimCanım dur bakalım bi 3. Kanı da ver o zaman belli olur, doktora sordun mu peki o ne diyor?
İnşallah ,baharda açan çicekler gibi buralar bebiş dolsunGüzel ve verimli bir ay olsun inşallah
Endişelenme doktoruna sor oda aynisini diyecektir, eminim bir daha ver kan inşallah guzel olacak1 gün geçti canım
Artış az değil tam 2 katı da değil ama normal olabilir bence 3. De netleşir canımSormadım canım çalışıyorum yetişebilirsem anca akşam gidebilirim
Günaydın canım yüzde 60ı kadar artması da yeterli olabiliyor tam iki katı olmayabiliyor. İki gün sonra yine yap bakalım içini ferah tut inşallah sağlıkla ilerler.Günaydın kızlar, 2 gün önce 38 olan değer bugün 70 olmuş. Bu sefer 2 kat bile artmamış
Yok bir reçete falan şakasına takılıyoruzHangi reçete yahu bizim bilmediğimiz bişeymi?? pleaseee( yapmadığım ne var diyede düşünmeden duramıyorum :))
İnşallah canımEndişelenme doktoruna sor oda aynisini diyecektir, eminim bir daha ver kan inşallah guzel olacak
İnşallahGünaydın canım yüzde 60ı kadar artması da yeterli olabiliyor tam iki katı olmayabiliyor. İki gün sonra yine yap bakalım içini ferah tut inşallah sağlıkla ilerler.
Niye hata edesinki kuzum sonuçta döllenmek için 1 yumurtaya ihtiyacımız varHepi topu 1 tane yumurtam var ama ben umutlaniyorum acaba hata mi ediyorum..
Ne bileyim kendime kızıyorum umutlanma be diye iki üç yumurta olsa belki ama tek yumurta ne bileyim umut edince çöküşü ağır oluyor neyse hayırlısı tabiNiye hata edesinki kuzum sonuçta döllenmek için 1 yumurtaya ihtiyacımız var
Ben 3 aydır vuruluyorum canımGünaydınn aramızda çatlatma iğnesi deneyimi olan var mı ?
İğne olduktan sonra adet gecikmeniz oldu mu?Ben 3 aydır vuruluyorum canım
İğneden sonra 16. Gün adet oldum canımİğne olduktan sonra adet gecikmeniz oldu mu?