- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
ben 10 şubatta vuruldum hala adet olmadım 13. Ve 15 gün idrar testi negatif çıktıİğneden sonra 16. Gün adet oldum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 10 şubatta vuruldum hala adet olmadım 13. Ve 15 gün idrar testi negatif çıktıİğneden sonra 16. Gün adet oldum canım
Hamile olabilirsiniz tekrar idrar testi yapın artık varsa çıkar tahminimce. Ya da direkt kan verin. Ama adetiniz daha fazla gecikirse kist olup olmadığını kontrol ettirmek için doktora gidin. Umarım güzel haber alırsınızben 10 şubatta vuruldum hala adet olmadım 13. Ve 15 gün idrar testi negatif çıktı
Bence de direk kan verin hayırlisi olsunben 10 şubatta vuruldum hala adet olmadım 13. Ve 15 gün idrar testi negatif çıktı
Doktorum yurt dışında 3 Mart’ta randevum var dün akşam kahverengi akıntı peçeteye geldi sabah tekrar aynısı oldu ama idrarımda bir şey yok adet olucam diye bekliyorum ama öğlenden sonra kan testi vermeyi düşünüyorumHamile olabilirsiniz tekrar idrar testi yapın artık varsa çıkar tahminimce. Ya da direkt kan verin. Ama adetiniz daha fazla gecikirse kist olup olmadığını kontrol ettirmek için doktora gidin. Umarım güzel haber alırsınız
Bu arada adet tarihim 23 şubattıDoktorum yurt dışında 3 Mart’ta randevum var dün akşam kahverengi akıntı peçeteye geldi sabah tekrar aynısı oldu ama idrarımda bir şey yok adet olucam diye bekliyorum ama öğlenden sonra kan testi vermeyi düşünüyorum
Bayağı geçmiş canım bence direkt kan ver kesin sonuç olurBu arada adet tarihim 23 şubattı
Üzülüyorum ,hep olumsuz tarafindan bakıyorsun,gecende yazdim sana her zaman umut var.bir yumurta da olsa beş yumurtada olsa,iyi dusun iyi olsun.kendini hırpalamaipek_annesi neye şaşırdın ya bu kadar
Ha ondan tamam kuzum dun igne oldum gece ilişki oldu umit var tabi bi tane yumurta olsa bile. Azcik kasintim var inşallah mantar olmam bi de dr bana uc gün üst üste dedi esim de bu çeşme mi dolması lazım dedi Ne yapsam bilemedimÜzülüyorum ,hep olumsuz tarafindan bakıyorsun,gecende yazdim sana her zaman umut var.bir yumurta da olsa beş yumurtada olsa,iyi dusun iyi olsun.kendini hırpalama
İnşallah kan sonucu pozitif çıkar bence bu kadar gecikmeye umut var diyorum idrara geç yansıyabiliyor 13.gün çıkmayabilir çoğu kişi gecikmeden en az 3 gün sonra pozitifi görüyor. Umarım güzel haber alırsınızDoktorum yurt dışında 3 Mart’ta randevum var dün akşam kahverengi akıntı peçeteye geldi sabah tekrar aynısı oldu ama idrarımda bir şey yok adet olucam diye bekliyorum ama öğlenden sonra kan testi vermeyi düşünüyorum
Kahverengi akıntım var biraz beklicem sanırım adete döner mi diyeBayağı geçmiş canım bence direkt kan ver kesin sonuç olur
6 gün gecikmede kesin çıkar. gün içinde de yapbilirsinzKizlar merhaba ben nereye yazsam bilemedim yazdım bir iki yere öyle inşallah bilen birileri döner bana. ya benim adetim 6 gün gecikti. Şuan isyerindeyim ve test yapmamak için kendimi zor tutuyorum sizce yapsam doğru sonuç verir mi?
Testten bir kaç saat önce sıvı tüketimi bırakılmalı yazıyordu nette baktığımda ama duramıyorum şuan
Canım gebeysen çıkar gecikme baya olmuş su falan önemli değil sen yap bence testiKizlar merhaba ben nereye yazsam bilemedim yazdım bir iki yere öyle inşallah bilen birileri döner bana. ya benim adetim 6 gün gecikti. Şuan isyerindeyim ve test yapmamak için kendimi zor tutuyorum sizce yapsam doğru sonuç verir mi?
Testten bir kaç saat önce sıvı tüketimi bırakılmalı yazıyordu nette baktığımda ama duramıyorum şuan
ben hala adet olmadım ama yumurtlama olmadıgı ıcın bu ay testte yapmıyorum beklemedeyım bak sakin kalmayı öğrendim D:@GeminiWoman reçete işe yaramış. Gözün aydın. Çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Darısı kendi imkanlarıyla deliren ya da çevresel faktörlerle zorla delirtilen kızların başına U Uzaygemisi35 minseo @cukulatam @Random33 fiona13 Jane Jetgil yildizsavascisi @MEMUR54 ipek_annesi ve diğerleri
Test almaya gidiyorum inşallah çıkar ya6 gün gecikmede kesin çıkar. gün içinde de yapbilirsinz
Alıp yapicam şimdi inşallah vardır dua edinCanım gebeysen çıkar gecikme baya olmuş su falan önemli değil sen yap bence testi
İnşallah bize de haber verAlıp yapicam şimdi inşallah vardır dua edin