- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Kaçıncı tedavim canım femara ile? 3mü olacak?Düşükten sonra üçüncü reglim bu. Doktora mesaj attım femaraya yeniden başlayacak mıyım diye. Evet dedi. Valla hem seviniyorum hem de korkuyorum hadi hayırlısı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı tedavim canım femara ile? 3mü olacak?Düşükten sonra üçüncü reglim bu. Doktora mesaj attım femaraya yeniden başlayacak mıyım diye. Evet dedi. Valla hem seviniyorum hem de korkuyorum hadi hayırlısı...
Süper ya cnm, benim de geçen ay 15-18 2 tane yumişim vardı çatlatma yapmıştım.. tabi olmadı da ..nasip değilmiş... ama çatlatma için boyut iyi yani...Dr um tekrar döndü bana deneyimli bi dr simdi girdi hastaneye nöbetçi bilg verdim vi daha gidebilir misin dedi tabi dedim gittim hemen bakti bu sefer büyütüp bakti ve 16 buçuk değil yumurta 17-18 mm arasında igne yapılabilir dedi igne oldum simdi catlatma pazartesi yi bekleyim mi igne için dedim simdi olabilirsin dedi uc gün üst üste ilişki önerdi kizlar
Ayy ben de bayılırım, tarif verebilir misin canım minseoAyyy canım o kadar bayılırım ki Starbucks kurabiyeye. Diyette değilken her hafta yapardım nerdeyse en özlediğim şeylerden biri valla biraz daha devam edeyim diyeye birkaç hafta sonra acısını çıkaracağım. Sen bugün benim için de ye afiyetle
Aaa çok ilginç bak doktordan doktora ölçüm farklı olabiliyor gerçekten. Hadi bakalım güzel sonuçlara vesile olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım, tıp çok gelişti, yumurta varsa sorun yok, napar ederler büyütürler... hazır hale getirirler, demi?Tabii ki sadece yaş faktörü değil, benim de ilaçsız gelişmiyor yumurtalarım 8 mm de kalıyordu. Ilaçla çok güzel büyüdü ama sağlıksız gebelik oldu bu sefer de. Keşke doğal yolla olsa, bizim de denemediğimiz yol kalmadı ama mecburuz bunları kullanmaya napalım. Beslenmenize dikkat edin. Bol meyve sebze ve Kuruyemiş ama çiğ olanlarından. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Emekler, umutlar boşa gitmesin
Canım bu tarif çok iyiAyy ben de bayılırım, tarif verebilir misin canım
Kaçıncı gün canım bugünMerhaba kızlarr bugünde regli olmadı olcak gibide değilim inş tarlusala gerek kalmadan sökülürüm ya
Gecikmenin ikinci günü canımKaçıncı gün canım bugün
Canım bu tarif çok iyi
Bu ay yaptım canimCnm sen bal tarcın çörekotu kürü kullandın mı?
Gebelik testi yaptın mı canımGecikmenin ikinci günü canım
Afiyet olsun şimdidenWaww harika görünüyor.. malzemeleri alıp hemen deneyeceğim
Teşekkürler canım...
eşinizde sperm sorunu varsa bıgün boş geçin. yoksa değerlendirinArkadaslar ovulasyona bakamisiniz bir de dünü değerlendirdik bugun de mi değerlendirmek lazim yoksa yarina birakmak mi daha iyi olur
Bilinen bir sıkıntı yok ama kalite acısından kafam karisti:)))eşinizde sperm sorunu varsa bıgün boş geçin. yoksa değerlendirin
evet canım enfeksiyonsa ph bozulduğu için sperm yaşamıyorKizlar biraz kasintim var mantar olduysam sperm ölür diye korkuyorum sizin fikriniz nedir
Aslında 1 ay ilaçsız takip etmesi daha iyi olurdu çünkü mantıken dozunu da ona göre ayarlmalıydı. Bişey de diyemiyoruz işte, el mahkum.. Test hakkında haklısın çünkü ben doktor takibine başlamadan önce 3 ay pik görüyordum testlerde. Sonra ultrasonda bu ölçüleri görünce şoke oldum. En sağlıklısı doktor takibi o yüzden. Ben de bu ay daha rahat olucam çok şükür. Benimki de inatla çatlatma iğnesi vermiyor bu sefer çok büyüyor işte bekledikçe.evet inşallah canım, benim ilaçsız gelişiyor mu gelişmiyor mu hiç bilemedim çünkü direk ilaçla başladık.ilk kontrolümüzdü hiç ilaçsız ilerleyelim demedi doktor bey.
o zaman ovülasyonda gördüğümüz pikler benim progestab testleri falan toptan hikaye oldu
Evet ara vermiştim ama 3.olacak bu canım.Kaçıncı tedavim canım femara ile? 3mü olacak?
Ya büyüyor evet çok şükür ama zamanında iğne vermeyince çok büyüyor belki o yüzden kalitesiz oluyor. Mecbur ne diyorsa öyle yapıyoruz işte.Süper ya cnm, benim de geçen ay 15-18 2 tane yumişim vardı çatlatma yapmıştım.. tabi olmadı da ..nasip değilmiş... ama çatlatma için boyut iyi yani...
Ayy ben de bayılırım, tarif verebilir misin canım minseo
Hayırlısı olsun canım, tıp çok gelişti, yumurta varsa sorun yok, napar ederler büyütürler... hazır hale getirirler, demi?
Anladım cnm, o zaman ilacın dozajını muhtemelen arttıracaktır doktorun.. olsun ki yumurtacıkların var ki büyütebilir.... bir de o açıdan bak :)Bu ay yaptım canim
Yapmadım canım. Ovulasyon yaptım demin silik çıktıGebelik testi yaptın mı canım
Afiyet olsun şimdiden
2 3 gün daha bekle bakalım canımYapmadım canım. Ovulasyon yaptım demin silik çıktı
Aynen bugun 32.gün iki ay evvel 34.gun olmustm ozamana bekleyeyim bakalım2 3 gün daha bekle bakalım canım
Benim 8 gün geciktigi bile olmustu ama bendr pco oldugu icin, sende bu ay hem ilac aldin hemde yumurtlama olmadi gecikmen ondan sanirim, kan testi yaptiricak misin ?Aynen bugun 32.gün iki ay evvel 34.gun olmustm ozamana bekleyeyim bakalım