Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testi mi aldınNeden böyle birşey yaptım bilmiyorum ama bende 25 tane int den gebelik testi aldım bol bol test yaparım artık :)
İnşallah canım valla bu ay ben de hamile olacakmış gibi hissediyorum daha farklı bir rahatlık geldi ama bakalım neler olacak gelsin minnaklar hayallerimiz gerçek olsun ama hadi hemen çabuk olsunAyyyyyy ciddi misin Allah mı söyletiyor İnşallahhhh canım Adet biter bitmez başlayacağım Ekim'de Kasım'da bu topikte bol bol hamiş haberleri alalım nolur Hızlıca kalalım hepimiz kalalım ♥
Hahaha ay hepimiz birbirimizden beteriz kaç gün önce yapmaya başlayacaksın kim bilirNeden böyle birşey yaptım bilmiyorum ama bende 25 tane int den gebelik testi aldım bol bol test yaparım artık :)
Ben de strese sokmucam kendimi artık yaKuzu ben yatmam hiç. Doğrudan duşa giderim. Geçen ay tuttu biliyosun. Kimyaslla sonuçlanmış olsa da. Ki benim dr ayakta da yapsan olur der.
En büyük hobimiz test yapmak zatenNeden böyle birşey yaptım bilmiyorum ama bende 25 tane int den gebelik testi aldım bol bol test yaparım artık :)
Gebelik testi mi aldın
En büyük hobimiz test yapmak zaten
Hahaha ay hepimiz birbirimizden beteriz kaç gün önce yapmaya başlayacaksın kim bilir
Kuzum hepsiburada veya n11de ne istersen varBen de strese sokmucam kendimi artık ya
Çamaşırlar için link isterim valla süpersiniz
Olabilir canım. Geçen ay yumurtlamada bana da olmuştu.Canlar akıntımın içinde kan gibi nokta nokta bişiler geldi çatlamadan mı sizce?
Benim batdaşım U Uzaygemisi35 miş Gerçi benim tarih net değil ama olsunKızlar çok güzel bi listemiz oldu herkes batdaşının elini tutsun bu ay güzel haberler alalım
Canım ben evde test yapmaktan çok sıkıldım o yüzden tavsiye etmiyorum hep negatif görmek çok zor cidden Dr bana bu ay test yapma gel kanda bakalım dedi böyle yaparak stres yapıyoruz ve malesef olumsuz sonuçlanabiliyor stres en büyük etkenmiş canımyabiki bu yinede senin kararın
Canım ben evde test yapmaktan çok sıkıldım o yüzden tavsiye etmiyorum hep negatif görmek çok zor cidden Dr bana bu ay test yapma gel kanda bakalım dedi böyle yaparak stres yapıyoruz ve malesef olumsuz sonuçlanabiliyor stres en büyük etkenmiş canımyabiki bu yinede senin kararın
Benimde oluyor bazen çatlamadan o canımCanlar akıntımın içinde kan gibi nokta nokta bişiler geldi çatlamadan mı sizce?
Bu ay benimkinde de bi haller var acaba havalardan mıBen bu ay test almadım yapmıyorum ya kocama bişeyler oldu. Günaşırı falanı geçtik biz
Stres bizim göbek adımızİlk defa böyle bişey yaptım ya:) her anlamda zaten stres yapıyoruz bu seferde böyle olsun :)