Hahah harikasın senden hep bu performansı bekliyoruz
çok iyi valla hem kilo hem stres yok bravo
Merhaba hoşgeldiniz. Benim de rahmim ters çok araştırdım çok sordum, doktorlar hep sağlaklık solaklık gibi bir şey olduğunu, bir önemi olmadığını söylediler. Hatta çoğu doktor önemli görmeyip hastasına söylemiyor bile rahmin ters diye. Gebelik süresince rahim genişledikçe öne doğru dönüyormuş zaten. Bir soruna sebep olmuyor yani. Ama çoğunlukla doğumdan sonra yine eski haline dönüyormuş, bazılarında tamamen düzelmiş de olabiliyormuş
Ay kız Allah korusun
çok kötü bir şey ağzından yel alsın. Rüyalarımızda tanı koyar hale heldik Allah'ım aklımıza mukayet ol
ben de regl başlamadan önce evde kalan iki gebelik testini herkese gizli yapıyordum ikisinde de çift çizgi çıkıyordu ama testi saklamaya çalışıyordum görmesinler diye
neyse duruyor o testler heyecanlanıp yapamadım bile
ama rüyamda kalan testin sayısı bile doğru yani
Evet canım aynen öyle bir de bence eşin de sperm testi versin ayrı bir tedaviye başlıyacak olursanız falan. Bu kdar zamanda çok şey değişir çünkü. Özel görüntüleme merkezleri varsa genelde bu yöntem oralarda oluyor bildiğim kadarıyla. Ya da baya büyük bir özel hastane varsa belki vardır
Günaydun canım. Hem başınız sağolsun hem çok geçmiş olsun
üşüttün mü acaba virütik bir şey mi geçirdin ya çok geçmiş olsun
canım olasılık düşük ama çıkabilir çünkü 4 gün varmış. Bat günü regl olmazsan bir daha yaparsın