Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla deniyoruz bi şeyler umut ile ama iyi mi ediyoruz kotu mu bilinmez tabi.Ben bu karışımı denemiştim kist çıktı. Şimdi yine denemek istiyorum korkuyorum. Kistim yeni yok oldu çünkü.
İnşallah kuzum inşalllaahh çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin RabbimSaglikla ilerlesin insallah kuzu
Canım benim ilk hamileliğimdede leke gelmemişti gelmemesi lazım. Gelmesi anormal diye biliyorum benKızlar iyi akşamlar, nasılsınız ? Sizlere birşey sormak istiyorum kafama çok takılıyor. Çoğu hamilede lekenme tarzı kan geliyormuş pregosteron mu ne öyle birşey kullanıyorlar. Benim daha hiç bir damla bile kan gelmedi. Leke bile gelmedi sadece normal beyaz akıntım var kötü mü bişe mi bu anlamadım ben ya
Gelmemesi lazim canim, projesteron dusuklugunden dolayi geliyo.Kızlar iyi akşamlar, nasılsınız ? Sizlere birşey sormak istiyorum kafama çok takılıyor. Çoğu hamilede lekenme tarzı kan geliyormuş pregosteron mu ne öyle birşey kullanıyorlar. Benim daha hiç bir damla bile kan gelmedi. Leke bile gelmedi sadece normal beyaz akıntım var kötü mü bişe mi bu anlamadım ben ya
Saol canım. Çoğu kişi ilaç falan kullanıyormuş da bende de olmayınca bı tedirgin oldumCanım benim ilk hamileliğimdede leke gelmemişti gelmemesi lazım. Gelmesi anormal diye biliyorum ben
Tamam canım saolGelmemesi lazim canim, projesteron dusuklugunden dolayi geliyo.
Gelmemesi iyi yani
Kesinlikle Katılıyorum Ya Nasip Yeterki Allah ol desin ❤her şeyin bir zamanı var canım, Allah nasibini ne zaman vermişse o zaman olacak. biz elimizde geleni yapalım ve salalım...
İçinde bal, çörek otu, hayıt tohumu, hayıt ekstratı, civanperçemi ekstratı, aslan pençesi, polen, zerdeçal, adaçayı, propolis var. Benim kullandığım naturallen markacanım Ne var içinde... tadı nasıl... tarçın vs... ne var. içilebilecek gibi mi..
Benim kullandığımın erkek için olanı da var ginsengli, arı sütü, bal polen var içinde. Kadın versiyonu aşağıdakiC-life in erkekler için olanı varmı...
canm dilek kapılarının açık ol dugu bır gundu.Bu bahsettigin ne hic bilmiyorum canim ?
ay canımmmm tebrıkk ederımmmmKızlar benim adetlerim çok düzensiz ve bu ay kendimden asla umudum yoktu bugün şeytan dürttü ve test yaptım. Size karşı mahcubum ama sizinle paylaşmayı borç bilirim. Yarın sabah kan vereceğim inşalllaahh
Günaydın minnoşlar
@gamzesarp1989 | 17.02.2021 | 5 AY | |
NaaNaa | 20.02.2021 | 32 AY | |
A Aleyna0825 | 20.02.2021 | 11 AY | |
Umuttllu | 20.02.2021 | 30 AY | |
A Alisa35 | 22.02.2021 | 4 AY | |
Beyazmelek11 | 22.02.2021 | 17 AY | |
Dilhansah | 24.02.2021 | 18 AY |
Teşekkür ederim kuzummmmay canımmmm tebrıkk ederımmmm
insan dinleniyor, iyi gelmiştir beklentisiz bir ay geçirmek kilo da gayet iyi hedef kaç ?benim regliye son uc gun . ama sankı bebek dusunmuyormus gıbı rahatım nasılsa yumurtlama yok hamıle değilim diye bı rahatlık var panık yok ustumde. aylardır her reglı zamanı delı gıbı belırtı ararken şuan kac gun kaldıı yaa dıye baktım reglıye panıksız gecen şu zaman iyi geldi bana
buarada 8 günde 2 kilo