- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben azıcık dolandim geldimAh ne güzel olurmuş, bütün günüm temizlikle geçti resmen, güne yemekle devam ediyorum
Dön lütfen. İyiki varsın. Çok güzel bi kalbin var. İnşallah yüklenmiş olarak dönersin..Fiziken de ruhen de toparlanıp bir şeyleri yoluna koyabilirsem çocuk planıyla yeniden dönebilmeyi çok istiyorum. Öpüyorum hepinizi. Dönebilirsem hepinizi bebek yüklenmiş bulayım. Amin.
Sperm kalitesi düşüyor canım. .. Ama sperm testi iyise olabilir..Bir gün ara ile değerlendirelim diyorum ama esimin modum yok diyo bu akşam için
Senin için güzel dileklerimizi gönderiyoruz canım.. İnşallah güzel haberlerle hemen gel...(Fiziken de ruhen de toparlanıp bir şeyleri yoluna koyabilirsem çocuk planıyla yeniden dönebilmeyi çok istiyorum. Öpüyorum hepinizi. Dönebilirsem hepinizi bebek yüklenmiş bulayım. Amin.
Canimm yaaa. Erkekler hep boyle ama gercekten. Onlar bizim gibi yaklasmiyor. Bak benim cok ciddi sorunum var, benim esimin travi kendinden emin olucak diyo, hic kafasina takmiyor ama hic. Benim yumurtalarim ilacla bile buymuyo, diyorum ben doktorda iceri girdidigimde stres yapiyomusun buyumusmu bu sefer diye. Yook diyo guluyo. Bu kadar rahar. Doktor isimiz zor diyo ama esimdeko rahatlik kimsede yok. Onlar oyle yani dogalarinda var biraz. Keske bizde biraz oyle olabilsek.Fiziken de ruhen de toparlanıp bir şeyleri yoluna koyabilirsem çocuk planıyla yeniden dönebilmeyi çok istiyorum. Öpüyorum hepinizi. Dönebilirsem hepinizi bebek yüklenmiş bulayım. Amin.
@iloveme U Uzaygemisi35 @cukulatam @fiona13 R Random3 GeminiWoman başka etiketleyen, yazan, merak eden, gözden kaçırdığım kim varsa eksik olmayın. Afedersiniz b.k gibiyim ama anlatsam bir türlü anlatmasam bir türlü. Ben sanırım çocuk sevdasından vazgeçip önce evliliğimi çocuğa hazır hale getirmek için uğraşmalıyım ama hiçbirine de gücüm kalmadı açıkçası. Çocuğu diliyle kendi de istediği halde tavırlarında bununla bağdaşam hiçbir şey görememekten çok yoruldum. Bir sürü tartışma, kavga, tantana. Konuşmaya çalıştıkça daha kötüye gidiyor vs. Onca stres ben sonunda sağlığımdan olmaya başladım ama baktım o hayatına aynen tıkır tıkır devam ediyor. Psikiyatrist randevusunun gelmesini bekliyorum. O geçince de kendi bedenim hata vermeye başladı artık. Önce kendimi tamir ettireceğim. Sonra ne yaparım hiç bilmiyorum ama artık düşünmek de istemiyorum hiçbir şeyi
Çok leş bir durum gerçekten. Hiçbir kadının bu duruma düşmesini istemem. Düşenlere de Allah kolaylık versin. Ben artık nasıl dua edeceğimi de neyle nasıl mücadele edeceğimi de şaşırmış durumdayım. Sorun şu ki karşınıza çıksa ve anlatsa dünyanın en iyi eşi ve en ideal babası diyebilirsiniz. Nasıl bir isteksizlik ve umursamazlık içinde olduğunun, gururumu ne kadar ayaklar altına aldığımın o kadar farkında değil ve o kadar inkarda ki burada üç beş satırla anlatabilmem mümkün değil. Adam en ufak nazımı ve ilgi beklentimi bile algılayamadığı gibi kendisi yeni gelin gibi nazlanıp benden ilgi bekliyor. Tedavi konusunda sıkıntı yaşamadık. O test sonucunu görür görmez kötü etkilendi ve ilaçlarını düzenli kullanmaya başladı. Hatta ben çocuk fikrinden vazgeçtiğimi söylediğim halde hala içiyor sanırım. Sorun şurada. İlaçlardan birini piyasada bulamayabileceğimizi söylemişti doktor. Eczane eczane ben dolaştım. Üç şehirde onlarca eczanede telefonla ilaç aradım bulurlarsa kargo ücretini ödeyelim göndersinler diye. En önemli ilaçlardan biriydi bu hormon ilacı ve maalesef muadili de yok. Biraz da sen ara dediğimde verdiği cevap "Buluruz ya". E bul ya da en azından ara ben de göreyim. Yok. İki kutu bulduk zar zor. Onlar bitti. Bir kutu daha kullanması lazım. Hala arayacak. Seneye arayacak herhalde. Korunmayı bıraktığımızdan beri her ay istisnasız yumurtalama haftamda en az bir kez tartışma çıkardı. Her seferinde alttan almaya çalıştım. Bu sefer artık ilgisizliğine daha fazla tahammül edemedim. Ben ilaç kullandım prolaktinimi düşürdüm. Onun tedavisinde ikinci ay. Mart başında kontrole gideceğiz. Doktora ne diyecek çok merak ediyorum. Bana ilgisiz davrandığını söyledim diye yeni gelin gibi küstü günlerce ve yumurtlama haftamdı. Yani önemli bir aydı ve "Tam değerlendiremediysek nolmuş? Bu ay son şansımız mıydı?" kafasında. Ben de artık şöyle düşünmeye başladım. Biz 150 ay da tedavi olsak demek ki bu hep "Amaaan bir ay deneriz nolmuş her ay denememiz mi lazım" diyecek. Ben böyle rahatlık görmedim ve kabul etmiyor çocuk istemediğini. Bu çocuk isteyen bir insan tavrı mı ben anlamadım gitti. İlişki konusundaki isteksizliğini başka başka şeylere bağlıyor. Ne kadarı doğru ne kadarı yalan artık şüpheliyim ama çocuk isteği konusunda kesinlikle çok emin. Çok ilginç bir vaka yani. Psikiyatriste o da gidiyor ama onu da umursadığı yok. En son bizim talebimiz üzerine, morfolojiyi etkiliyoe mu diye görmek için ona antidepresanı bıraktırdı doktor. Şimdi ben tek görüşmeye gideceğim. Ben ondan daha sık gidiyorum zaten bu ilk gidişim olmayacak
Ah canım benim. Ne güzel mutlu olmuştum sen dönünce.Fiziken de ruhen de toparlanıp bir şeyleri yoluna koyabilirsem çocuk planıyla yeniden dönebilmeyi çok istiyorum. Öpüyorum hepinizi. Dönebilirsem hepinizi bebek yüklenmiş bulayım. Amin.
1 gun ara ile kalite düşmüyor diye okumuştum canim ben amaSperm kalitesi düşüyor canım. .. Ama sperm testi iyise olabilir..
İnşallah canım hepimiz içinCanım hadi inşallah hayırlısı olsun...
dediğim gibi sperm kalitesi iyiyse düşmeyebilir. Biz genç iken yani verimli zamanlarımızda ilk ay 1 hafta full denedik..olmadı... 2. ay 1 dolu bir boş denedik olmadı ve bu zamanlarda da hep ovülasyon kullandım... 3.ay 2. günde bir denedik o ay tuttu:)) Demek ozaman bile belki eşimin spermleri azmış... kimisi evlediği gece hamile kalıyor ya neyse o konuya hiç girmeyeceğim... işte nasip kısmet birazda:)) sen nasıl için rahat ediyorsa öyle yap, insan sonradan keşke böyle yapsaydım falan diyor çünkü...1 gun ara ile kalite düşmüyor diye okumuştum canim ben ama
Vardır tabi olmazmı..Amin Canım... Sorma her izlediğimde ağlıyorum yaa herkesin hikayesinde ağlayacak mutlaka bişey var. Ama ne kadar mutlu yaşıyorlar, aşkla sevgiyle yaşıyorlar... Varmıdır acaba halen böyle hayatlar..
Amin canım tesekkurler suanlık iyicanım çok geçmiş olsun allah şifa versin... inşallah bişeyi yoktur..
Ya sen nirelerdesinnMerhaba kızlar. Ben aranıza yeni katıldım. Gelecek ay düğünüm var. 18 yaşımdayım. 5 yıllık evliyim. 3 çocuğumuz var. İkinciyi düşünüyoruz. Çok heyecanlıyım kusura bakmayın. Test sonucum burada. Sizce hamile miyim? Listeye beni de ekler misiniz? BAT 30 Şubat
Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler verGunaydin kizlar eczanaler acilinca test yapcam dua edin bana
Amin insallah uygulamaya gore ilk deva gecikme yasadim bakalimAllah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler ver