Yaaa canım benim ne güzel yazmışsın öyle. Çok güzel gerçekten buradaki destek paylaşım olmasa ne yaparız bilemiyorum. Eşimiz bile o regl olunca gördüğümüz hayal kırıklığı hormonal olarak da eklenen çökkünlüğü anlayamıyor bazen. Ama ister istemez onu mutlaka yaşıyoruz. Burada paylaşmak çok iyi. İyi ki bu topiği açmışsın canım benim biz de seni çok seviyoruz ve buradaki herkesi seviyorum
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ayy çok güzel valla bana da yaz diyetisyenin adını takip edeyim.seviyorum öyle şeyleri. Şimdi biraz daha verince koruma programında böyle şeyler yerim bol bol diye düşünüyorum
Ayyy ne diye o zaman yarın öğlen çıkacak diyorlar dün
inşallah çıkar yani resmen gebelik testi verdiğini düşünsene çocuk doğunca öğreneceksin herhalde.
Sarılalım sıkı sıkı
Ben de canım inşallah
Amin çok güzel konuşmuşsunux kesinlikle katılıyorum. Biz anne olmasak da çok değerliyiz ve onlar da bizi böyle de çok seviyor. Bu iş kesinlikle başkasını mutlu etmek için yapılmamalı ayrıştırmak lazım. Çocuğa öyle bir misyon yüklemek de doğru değil psikolojik açıdan farkında olmadan. Ama anneye nasıl söyleneceği kısmını ben de hep hayal ediyorum
Ben de
Aynen öyle amin
Değil bence daha
Evet ama işte benim çok büyük yumurtada bile bu kadar çıkmamıştı artık bu testleri hiç güvenilir bulmuyorum
Hadi bakalım güzel haberlerle sonuçlansın inşallah.
Ben çok dikkat etmedim valla :) akıntı oldu da ne kadar sürdü nasıl sürdü hatırlamıyorum. Yumurta akı kıvamında olan aşırı yoğun olmuştu sadece
Bu pik olmuş
Ayy ciddi misin dün bana da oldu ya elim kolum kalkmadı dün iç sıkıntısı bunaltı. Yazacaktım hatta size. Ağlamaktan beter oldum yok yere. Hayırdır inşallah canım.
Allah Allah ben de dün böyleydim ya iğneden mi diye düşündüm ben de ama sanmıyorum. Hayırdır inşallah. Elim kolum kalkmadı dün iç sıkıntısı bunaltı. Yazacaktım hatta size..Ağlamaktan beter oldum yok yere.
Bir şey olmaz sen yine gün aşırı değerlendir yumurta çatlamadan önceki ilişkilerden kalan spermler de dölleyebilir. İlişki olursa geç olmaz zaten doktora gitme tarihin fark etmez.
Yaa kuzum niye umut yokmuş hele? Neler duydu gördü bu gözler niye olmasın? Hem ben yeni evin uğuruna inanıyorum
inşallah yeni ev size bebişinizi getirecek