Inşallah yine o heyecanı yaşayacağız canım hem de sağlıklaHiç anlamamıştım. Çünkü her regl öncesi semptomlar vardı. Mide bulantısı ne bilim kasık ve göğüs ağrısı. Bat geçtikten sonra test yaptım çizgi çıktı. Yarındası tekrar yaptım yine çıktı. Bu sefer beta yaptırdım. Yani battan 3 gün sonra yaptırdım. 196 çıkmıştı.... Gerçi kaybettim...
Birkaç gün ince hissetmiştim yumurtlanayı. Bugün döngünün 16.günü. O yüzden yumurtlamaya yormadım açıkçası.benim de reglin ilk gününden başlyatrak 13-14-15 ten birinde yada ikisinde geliyor çünkü ovü olsa muhtemelen pik yada pike yakın çıkar
Tamam canımSilinmeye başlamış kuzum. Değerlendir bence.
Evet cnm olabilir belki de endokrine gittim o yazmıştı en son değişmişti ilacı diaformin kullanıyordum glifor yazdı 6 ay sonra kontrole gel dedi ama yakında tekrar gitmem gerekecek galibaİnşallah canım. Acaba ilacın dozu yetersiz geliyor olabilir mi?
Evet yaptırdım cnm 140 sınırdı benim 130 çıkmıştı gebelik sekeri yok demişti doktorGebelikte Şeker yükleme testi yaptırmış mıydınız?
Ben de diaformin 1000 kullanıyorum sabah akşam. 3 ayda bir kontrole gidiyorum.Evet cnm olabilir belki de endokrine gittim o yazmıştı en son değişmişti ilacı diaformin kullanıyordum glifor yazdı 6 ay sonra kontrole gel dedi ama yakında tekrar gitmem gerekecek galiba
Senin değerler nasıl cnm benimkinden düşük mü yüksek mi eğer benimkinden düşükse sana 1000mg sabah akşam vermişlerse demekki benim doz az geliyoBen de diaformin 1000 kullanıyorum sabah akşam. 3 ayda bir kontrole gidiyorum.
Daha yüksek kuzum. Daha doğrusu artıp azaldıkça doz ayarlanıyor.Senin değerler nasıl cnm benimkinden düşük mü yüksek mi eğer benimkinden düşükse sana 1000mg sabah akşam vermişlerse demekki benim doz az geliyo
İnşAllah canım ama benim pek ümidim yok...Inşallah yine o heyecanı yaşayacağız canım hem de sağlıklaNasılsın konuşmadık uzun süredir
Bi daha gideyim ben o zaman di mi gerçi senin değer daha yüksekse benim doz iyi gibi geldi ama doz yeterli olsa düşüş olurdu senin boy kilo nasılDaha yüksek kuzum. Daha doğrusu artıp azaldıkça doz ayarlanıyor.
157 boy. 65 kilo. 6 kilosunu marttan bu yana aldım. 5 sene öncesinde ameliyat sonrası 96 kiloya çıkmıştım. O dönemde ilaç dozunu ayarlamak zor olmuştu. Ordan biliyorum boy kilo oranının önemli olduğunu. Tabi bunun yanında birçok etken de var.Bi daha gideyim ben o zaman di mi gerçi senin değer daha yüksekse benim doz iyi gibi geldi ama doz yeterli olsa düşüş olurdu senin boy kilo nasıl
Canım hala çok yanıyor, ayağa kalkmaya çalışıyorum diyelim. Ama güzel günlere yaklaştık ben biliyorumİnşAllah canım ama benim pek ümidim yok...
Tabi yine de yeter ki Allah ol desin...
İş koşturmacası... İnsanlarla uğraşmak... Bu virüs ortamında adliyeler kapanmaz
Sen nasılsın, keyfin nasıl?
3.8 cıkıyor direncin üst sınır 2.5, ilac vermedi mi doktorun?İyi akşamlar arkadaşım sen insülinden anlıyorsun galiba benim insülin değerini de yorumlar mısın açlık kan 98 insülin 16 çıkmıştı en sonki tahlilde
4 küsurda bana da vermedi3.8 cıkıyor direncin üst sınır 2.5, ilac vermedi mi doktorun?
Benım en son 3.1 cıktı ılaca devam edıyorsun dedi, diaformın sabah aksam 1000 mg kullanıyorum, en yuksek dozu alıyorım gunluk 20004 küsurda bana da vermedizar zor 3 e düşürdüm şuan kaç hiç bilmiyorum bu ay sıkı tutup hedefim 2 lere düşmek
Maşallah çok güzel kilo vermişsin cnm 40 kilo 59 a düşmüssün benim hedef kilomdasın şuan 8 kilom kaldı hedefe şuan 73 üm157 boy. 65 kilo. 6 kilosunu marttan bu yana aldım. 5 sene öncesinde ameliyat sonrası 96 kiloya çıkmıştım. O dönemde ilaç dozunu ayarlamak zor olmuştu. Ordan biliyorum boy kilo oranının önemli olduğunu. Tabi bunun yanında birçok etken de var.