- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Kullanıyorum cnm glifor 850 mg sabah akşam sence düşük mü ilaç dozu3.8 cıkıyor direncin üst sınır 2.5, ilac vermedi mi doktorun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıyorum cnm glifor 850 mg sabah akşam sence düşük mü ilaç dozu3.8 cıkıyor direncin üst sınır 2.5, ilac vermedi mi doktorun?
Sağlıklı olan embriyoyu secip onu transfer ediyorlar canım cünkü tüp bebektede bazen saglıksız olup düşük falan olabiliyor ya. Pgt ve ngs li olunca düşük riski en aza iniyorPgt li ne demek kuzu
Amin canım inşallahCanım sayfanın bayağı gerisinde kalmışım, kesin hamilesin diye buraya kadar heyecanla okudum taki bu mesajını okuyana kadar
Ben geçen ay klomen kullanmıştım, adetim çatlama iğnesinin 17. Günü oldu. 16. Gününde bende silik ama hemen çıkan 2. Çizgi gördüm, çok heyecan yapmıştım kan testinin sonucunu negatif alınca o halim çok kötüydü. Aşırı mutsuzdum.
Şu anki durumunu çok iyi anlıyorum.
Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallah ❤
Kadın dogum dan mı verdıler size? Bana dahiliyeci dıaformın 1000 sabah aksam verdı. Benım 6.9dan 3.1e düstü 1 yıl ıcındeKullanıyorum cnm glifor 850 mg sabah akşam
8 ay boyunca imanım gevremişti o kiloları vericem diyeMaşallah çok güzel
Maşallah çok güzel kilo vermişsin cnm 40 kilo 59 a düşmüssün benim hedef kilomdasın şuan 8 kilom kaldı hedefe şuan 73 üm
Benim hedefim bu ay 3 kilo vermek inşallah bana neden ilaç vermiyorlar ya delircemBenım en son 3.1 cıktı ılaca devam edıyorsun dedi, diaformın sabah aksam 1000 mg kullanıyorum, en yuksek dozu alıyorım gunluk 2000 bi de insülin ha deyınce hemen düsecek bi hormon deılmıs uzun sürecte düşer demişti doktor, ama kılo vermeye baslayınca otomatık olarak düşüyor, hatta ben sordum ne zaman kontrole geleyım dedim bi kac kilo verınce gel dedı
İlac süreci hızlandırma yardımcı oluyor, en az yarım saat tempolu yürüyüşü de aksatmaBenim hedefim bu ay 3 kilo vermek inşallah bana neden ilaç vermiyorlar ya delircem
Dün ilişki olduysa bugünü kurtarır ama şansı artırmak için ilişki olsun derimCanlar iyi akşamlar ben anca girebildim, bugünki testim böyle sizce çatlamış mı, bugünü değerlendirmedim henüz bu çatlamadan sonra 24 saat sonra mı birliktelik olmalı yoksa o gün mü, ben biraz evham yaptım galiba bir akıl verin
Dün olmadı da bugün olduDün ilişki olduysa bugünü kurtarır ama şansı artırmak için ilişki olsun derim
Yarın akşam eşimle başlıcaz yürüyüşe kuzu eşimin olmadığı günler annemle yürücez taktım kafaya şimdi ben o direnci düşürmeden rahat edemicemİlac süreci hızlandırma yardımcı oluyor, en az yarım saat tempolu yürüyüşü de aksatma
Ooo şimdi bi güzel 14 gün beklemek kaldı bnde arkandan geliyom yarın pik görcem gibiDün olmadı da bugün oldu
Her taraftan dikkat edersen, çabucak düşer, ve beslenmeye hiç dikkat etmeden sadece ilac ile düşürdüm diyebilirimYarın akşam eşimle başlıcaz yürüyüşe kuzu eşimin olmadığı günler annemle yürücez taktım kafaya şimdi ben o direnci düşürmeden rahat edemicem
nasıl heaapladın canım bunu ?3.8 cıkıyor direncin üst sınır 2.5, ilac vermedi mi doktorun?
Glikoz ve insülin çarpılıp 405 e bölünüyor cnmnasıl heaapladın canım bunu ?
Haftaya benim kaç çıkacak bakalım ben de ilaç isticem doktordan süreç hızlansınHer taraftan dikkat edersen, çabucak düşer, ve beslenmeye hiç dikkat etmeden sadece ilac ile düşürdüm diyebilirim
Kız benım 6.9 görünce direk tereddütsüz hemen basla diyip muadıllerını posete doldurup vermişti bana doktorum öğrencimin annesiydi doktorumHaftaya benim kaç çıkacak bakalım ben de ilaç isticem doktordan süreç hızlansın
Haaa 10 gun kadar once ben de baslamıstım ona Bı topıkte su an N**** (Siyahi) yiyiroum çayın yanındaSohrab pms haftamda 21 gün şekersiz beslenmeye başladım meyve şekerleri de dahil, düştüm Allah kaldır beni
Senin de baya yüksekmiş iyi düşmüş ama canım, dahiliyeciye ben de yazdırcam bu arada glifor un çok yan etkisi var diyolar sende sıkıntı yarattı mıKız benım 6.9 görünce direk tereddütsüz hemen basla diyip muadıllerını posete doldurup vermişti bana doktorum ☺öğrencimin annesiydi doktorum
Bakalım ben kaç gün dayancamHaaa 10 gun kadar once ben de baslamıstım ona Bı topıkte su an N**** (Siyahi) yiyiroum çayın yanında