- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Yumurtlama kanaması değildir canım muhtemelen o çok nadir oluyor bildiğim kadarıyla. Reglken gideceksen randevu al bence sökülürse gidersin sökülmezse iptal edersin randevuyuYumurtlama kanamasi nasil oluyor kizlar başına gelen var mi
Simdi baktım ama kesildi sanki gelmedi tekrar canim prof a ozel muayene ye gidiyorum sali günü var o zaman da çok mu geç olur acaba bugün de var hastanede amaYumurtlama kanaması değildir canım muhtemelen o çok nadir oluyor bildiğim kadarıyla. Reglken gideceksen randevu al bence sökülürse gidersin sökülmezse iptal edersin randevuyu
Biraz geç olabilir arama imkanın varsa arayıp sor sekreterineSimdi baktım ama kesildi sanki gelmedi tekrar canim prof a ozel muayene ye gidiyorum sali günü var o zaman da çok mu geç olur acaba bugün de var hastanede ama
Hayır canım ben ilk defa bu ay kullandım klomeni.senın gecenn ay klomene ragmen hıc yumurta yoktu oylemı? ama bu ay oldu dımı klomenle
yapmadım bugn zaten canm degerlendırıyoruz gunlerı zten . ama adet gunumu net bellı edıyodu bı o anlamda ısıme yarıyor işte her ay aynı gun yumurtlamayınca adet gunude degısıyor.ama ıste benım klomen kullandıgım halde yumurta yok o bıraz canımı sıktıHayır canım ben ilk defa bu ay kullandım klomeni.
Geçen ay rutin kontrolde yumurta gözükmedi o aya özel olacağını düşündüm çünkü 4 aydır hep yumurtam oluyordu 20 mm. Kist olduğu zamanda bile vardı yumurtam
diğer ay seninde olcak canım inşallah sıkma canını bak gerçekten hormonların altüst olur..
Bir de nacizene tavsiyem ovu testlerini çıkart hayatından..
Bize de biraz benzer bir durum oldu ama direkt tüp denmedi. Ürolog da kadın doğumcu da dedi ki sperm sayısı aşılama için yeterli değil ama her ikisi de eşimin tedavisinin sonuç vermesini bekliyor önce. Bu süreçte, yani onun tedavisi devam ederken bizim de denememizi istediler. Direkt tüp diyenden ben kaçardım şahsenkızlar, benim durumda olan hatunlar doktor başka hiçbir tedavi uygulamadan direk tüp bebeğe nasıl yönlendirebilir ? ben tüp bebek istemiyle gitmedim ki bir sorun var diye gittim. eşine bakalım dedi baktık senn rahim filmden sonra şekiilencek dedi bişiy yok. bu arada beni estrofeme başlatıp sanki sürece soktu. kafamda deli sorular.
Dr un numarasi var sekreteri yok belli bir dr a yazayım en iyisiBiraz geç olabilir arama imkanın varsa arayıp sor sekreterine
yani biz neden tüpe başladık sebebi ney ki ben bunu bilmeden nasıl böyle biBize de biraz benzer bir durum oldu ama direkt tüp denmedi. Ürolog da kadın doğumcu da dedi ki sperm sayısı aşılama için yeterli değil ama her ikisi de eşimin tedavisinin sonuç vermesini bekliyor önce. Bu süreçte, yani onun tedavisi devam ederken bizim de denememizi istediler. Direkt tüp diyenden ben kaçardım şahsen
Duygu sakin ol Duygu Duygu sakin ol sakin ol. Kendine "Olmuyor, yumurtlamıyorum, yumurta yok" diye hatırlatıp durma. Beynini kodluyorsun böyle yapma. Şu an tek bildiğin bu ay olmadığı. Onda da tamamen mi yok yoksa doktor büyümeyenlere mi yok diyor ondan bile emin değiliz. Araştırıp cumartesi çalışan iyi bir doktor bulup ona git nolur kendini yıpratma. Çok başındasın tedavinin. Biraz zaman ver kendineyapmadım bugn zaten canm degerlendırıyoruz gunlerı zten . ama adet gunumu net bellı edıyodu bı o anlamda ısıme yarıyor işte her ay aynı gun yumurtlamayınca adet gunude degısıyor.ama ıste benım klomen kullandıgım halde yumurta yok o bıraz canımı sıktı
Canım ya benim aklıma hiç yatmadı bu. Senin sonuçların güzel. Tek hormon değeriyle hemen tüp bebek denenmez. Eşinin sperm sayısı gayet iyi. Morfoloji ve ileri hız sorun. Önce bunu araştırın diye sizi bir üroloji uzmanına yönlendirdi mi? Eşine elle muayene, usg ve hormon tahlilleri yapıldı mı? Sadece takviye kullanıyor benim bildiğim. Üstelik sebebi araştırılmadan yapılıyor. Neye göre? Daha basit bir çözümü varsa neden önce onu denemeyesiniz? Belki kolayca doğal yoldan gebelik elde edebileceksin doğru bir tedaviyle. Bir de aşılamayı neden atlıyorlar mesela bunları neden dile getirmiyor doktor? Her ikimizin doktoru da sayı yetersiz diye vurgulamalarına rağmen ümitsizliğe kapılmayın tedavi sonrası artış olursa denenebilir dedi. Tüp bebek merkezi miydi bu senin gittiğin yer? Hiç hoşuma gitmedi ya bu durumyani biz neden tüpe başladık sebebi ney ki ben bunu bilmeden nasıl böyle bi
yola girerim ?
eşimde benim morf 2
sperm sayısı 294 milyon
ileri hızlı yok ileri hareket 47
bende rahim filmi normal.
hormonlarda da benim bi e2 yüksek yani anlayamadım. suan estrofem kullanyyorum dün doktora sordum tüp bebekte dünyda en çok kullanılan ilaç dedi. iyi de biz nasıl bir yoka giriyoruz konuşmadık ki ?
12.gun gıttıgımde hıc yok demıstı nese zatn yapcak bıse yok ne olduysa oldu bıdakı aya bakıcaz arrtık bu ay benden pes muhtemelDuygu sakin ol Duygu Duygu sakin ol sakin ol. Kendine "Olmuyor, yumurtlamıyorum, yumurta yok" diye hatırlatıp durma. Beynini kodluyorsun böyle yapma. Şu an tek bildiğin bu ay olmadığı. Onda da tamamen mi yok yoksa doktor büyümeyenlere mi yok diyor ondan bile emin değiliz. Araştırıp cumartesi çalışan iyi bir doktor bulup ona git nolur kendini yıpratma. Çok başındasın tedavinin. Biraz zaman ver kendine
Burda da teyit etmiş olduk ki anneler söylüyorsa mutlaka vardır bi bildiğiKuzu bizim çok yakın komşumuz bekarken çikolata kisti ameliyatı olmuş sonra tabi tekrarlıyo evleniyor bu hiç korunmuyor 2 yıl olmuyor bebek annem buna sürekli Maydonoz buharına otur diyordu en son oturttu 3 4 gün yaptı her yaptığından sonra ilişki oldu ve o ay hamile kaldı valla bizim sonumuz da buhara oturmaya doğru gidiyor bence
Kesinlikle altındaki sebep araştırılmalı öncelikle ben de o düşüncedeyimCanım ya benim aklıma hiç yatmadı bu. Senin sonuçların güzel. Tek hormon değeriyle hemen tüp bebek denenmez. Eşinin sperm sayısı gayet iyi. Morfoloji ve ileri hız sorun. Önce bunu araştırın diye sizi bir üroloji uzmanına yönlendirdi mi? Eşine elle muayene, usg ve hormon tahlilleri yapıldı mı? Sadece takviye kullanıyor benim bildiğim. Üstelik sebebi araştırılmadan yapılıyor. Neye göre? Daha basit bir çözümü varsa neden önce onu denemeyesiniz? Belki kolayca doğal yoldan gebelik elde edebileceksin doğru bir tedaviyle. Bir de aşılamayı neden atlıyorlar mesela bunları neden dile getirmiyor doktor? Her ikimizin doktoru da sayı yetersiz diye vurgulamalarına rağmen ümitsizliğe kapılmayın tedavi sonrası artış olursa denenebilir dedi. Tüp bebek merkezi miydi bu senin gittiğin yer? Hiç hoşuma gitmedi ya bu durum
Aynen canım yumurtlama haftası 2 3 defa yapmak lazım bir de oturacaksın ya kalkınca hemen ilişki olsun, ben de denicem bunuBurda da teyit etmiş olduk ki anneler söylüyorsa mutlaka vardır bi bildiğiannem söyleyince ben pek bi ikna oldum valla. Neyse bugün testte pik görmezsem yapıcam bugün. Anne sözü dinlicem yumurtlama olunca yapılıyormuş
ahh işte bir bilsem canım, doktorum tüp bebek merkezinden ayrılıp kendi muaynesini açmış biri. bizi ürologa falan yönlendirmedi bizCanım ya benim aklıma hiç yatmadı bu. Senin sonuçların güzel. Tek hormon değeriyle hemen tüp bebek denenmez. Eşinin sperm sayısı gayet iyi. Morfoloji ve ileri hız sorun. Önce bunu araştırın diye sizi bir üroloji uzmanına yönlendirdi mi? Eşine elle muayene, usg ve hormon tahlilleri yapıldı mı? Sadece takviye kullanıyor benim bildiğim. Üstelik sebebi araştırılmadan yapılıyor. Neye göre? Daha basit bir çözümü varsa neden önce onu denemeyesiniz? Belki kolayca doğal yoldan gebelik elde edebileceksin doğru bir tedaviyle. Bir de aşılamayı neden atlıyorlar mesela bunları neden dile getirmiyor doktor? Her ikimizin doktoru da sayı yetersiz diye vurgulamalarına rağmen ümitsizliğe kapılmayın tedavi sonrası artış olursa denenebilir dedi. Tüp bebek merkezi miydi bu senin gittiğin yer? Hiç hoşuma gitmedi ya bu durum
Ben kaçırmış oldum öncesini ama denemezsem çatlarımAynen canım yumurtlama haftası 2 3 defa yapmak lazım bir de oturacaksın ya kalkınca hemen ilişki olsun, ben de denicem bunu
Bünye meselesi canım belki senin femaraya tepki vercek, belki iğnelere.. bak benim de bir tane oldu klomenle yani çok tepki vermedi bence.. bende 2 3 tane bekliyordum.. İlaç kullanmasam da olurmuş boşuna kullanmışım ve gereksiz büyütmüş yani bir tane kesin oluyordu her ay.. Gerçi doktorlara sorduğumda, bir tane büyümesini isteriz o ilaçlarla zaten dedileryapmadım bugn zaten canm degerlendırıyoruz gunlerı zten . ama adet gunumu net bellı edıyodu bı o anlamda ısıme yarıyor işte her ay aynı gun yumurtlamayınca adet gunude degısıyor.ama ıste benım klomen kullandıgım halde yumurta yok o bıraz canımı sıktı