Günün motivasyon şarkısını seçtim. Dinleyelim, dinletelim. Özellikle yumurtlaması gelip kocasıyla arası bozuk olanlar beyin yıkama seanslarında fonda kullanabilir şarkıyı
@Random33 naptınız rapunzel? Düzeldi mi aralar?
minseo Nefret ediyorum, nefret. Son çalıştığım yerde evlilik iznini bir hafta arasız kullandırmamız mümkün değil diyerek ikiye bölüp kullandırdılar. Onda da nikahtan hemen sonra kullandıramayız dediler. Nikah cumartesi akşamı olmuştu. Pazartesi sabah iş başı yaptım. Evlilik iznimi iki hafta sonra iki gün olarak kullandırdılar. O arada vajinada yırtılma oldu. Denize girmem yasaktı. Üstüne bir de regl oldum. Balayı yalan oldu kavga ettik geri döndük. Daha neler neler yaşadım. Aklıma geldikçe kahroluyorum. Evliliğin en güzel zamanları bana zehir olmuştu. Her şeyi hak görüyorlar kendilerine ya. Yıllar önce de çalıştığım yerde, ameliyat öncesi müdüre durumu anlatmak için odasına gittim. On gün kadar raporlu olacağım ameliyat sonrası dedim. Bana bir kitap verdi dedi ki on gün çok uzunmuş, sıkılırsın evde, al bunu çevir, döndüğünde arkadaşlara çoğaltıp dağıtırız. Bunu yapmadım tabii. Sonra oğlunun ödevini yaptırmıştı bana. Ne kadar safmışım hep kullandırdım kendimi. Hatırladıkça tüylerim ürperiyor