- 1 Ocak 2021
- 14
- 18
- 44
Ağzından bal damlıyor canım amin inşallah görürüm bu ay çift çizgiyi inşallahen güzeli canımmm inşallah çift çizgini bu ay görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzından bal damlıyor canım amin inşallah görürüm bu ay çift çizgiyi inşallahen güzeli canımmm inşallah çift çizgini bu ay görürsün
Canım benim bat 3 mart guncelleyebilir misin bugün de 15 30da hsg çekileceğim biraz stresliyim dua edin lütfenen güzeli canımmm inşallah çift çizgini bu ay görürsün
Kuzumm hayırlısı olsun bende aynıyım Mart topiğinde görüşürüz zaten Allah bilir vaktini ne diyelim umut her zaman varSelam kızlar... Kan sonucum çıktı, Maalesef hamile değilim. Yeni ay yeni umut olsun, Mart portalında olacağım. Moralimi bozmuyorum, aynen devam. Dün lekelenmem vardı, bugün arttı, progestan fitili bırakıyorum. Reglin 4. gününden itibaren 2. deneme Klomen+ Ovitrelle çatlatma iğnesi kulanmaya bu ay da devam edeceğim.
Bu portalda birbirne destek olan, moral veren, bilgi veren insanlar ne kadar da çokmuş, birlikte yürüdüğünü bilmek ve bunu hissetmek gerçekten anlatılamaz mutluluk veriyor insana. Teşekkür ediyorum Soran arkadaşlarım vardı, onları da etiketliyorum aşağıda.
Hamilelik inşallah bize de nasip olur, herkese bol şanş, kalbinizdeki dualar gerçekleşsin
@Random33 @Ozgurkus Zenna @inciss @Portakalli cikolat @goldies16 @gguncesi @ceilya U Uzaygemisi35 @archi88 @ipek_annesi @Eses1009 @bonadeas
Yarın öğleden sonra alıcam sonuçları verdim kanHahahahahaha tamam hiç sormadım farzedelim
Canım benim bat 3 mart guncelleyebilir misin bugün de 15 30da hsg çekileceğim biraz stresliyim dua edin lütfen
Stres yapma canım çekilenler rahat geçtiğini söylüyorCanım benim bat 3 mart guncelleyebilir misin bugün de 15 30da hsg çekileceğim biraz stresliyim dua edin lütfen
Ya işte yumurta olmadığı halde testler pik gosterırse anlarız ki ozaman sıkıntı cumaya kadar yaparım test bakalım pikmi değilmi cumada doktor zaten söyler yumurta varmı yokmu. Yoksa zaten ılac dozu artcak yapcak baska bişe yok ama emınım cuma gorcegınden de kucuk olabılırUltrasonla takipten daha garanti bir yol yok zaten. Sen içini ferah tut. Testleri bırak bir kenara. Cuma da güzel haberle dön inşallah
Canım dualarımız seninle..Canım benim bat 3 mart guncelleyebilir misin bugün de 15 30da hsg çekileceğim biraz stresliyim dua edin lütfen
Regl ağrın var mı? Takip et bakalım yerleşme de olabilir ama akıntı artarak devam ederse regle döner büyük ihtimalleBirşey soracağım kızlar benim ilk gebeliğim yerleşme kanaması olmadı nasıl birşey olduğunu bilmiyorum şuan 2. Bebek için uğraşıyoruz bat 14 şubat biraz önce akıntı ile pembelik geldi acaba yerleşme kanaması mi yoksa adet mi oluyorum anlayamadim
Ağrım yok ama bekliyorum bklm nasip artik olursamdaRegl ağrın var mı? Takip et bakalım yerleşme de olabilir ama akıntı artarak devam ederse regle döner büyük ihtimalle
Elini kolunu bağlayasım geliyor ha. Hala test yapayım diyor. Yap kız. Her gün ikişer ikişer yap, sağlamasını da yapmış olursunYa işte yumurta olmadığı halde testler pik gosterırse anlarız ki ozaman sıkıntı cumaya kadar yaparım test bakalım pikmi değilmi cumada doktor zaten söyler yumurta varmı yokmu. Yoksa zaten ılac dozu artcak yapcak baska bişe yok ama emınım cuma gorcegınden de kucuk olabılır
Sıra dayağı timeeeElini kolunu bağlayasım geliyor ha. Hala test yapayım diyor. Yap kız. Her gün ikişer ikişer yap, sağlamasını da yapmış olursun
Ya kız ınan kendımı streslendirmek değil cunku ben suan doktora gitmesemde bıkacgun sonra pik gorurdum ya sakinim onun ıcın doktorun illaki bişeler gorcegını dusunuyorum cumaya kadar streslenmem amacım sadece pik gorursem cumaya kadar doktorda ogun yumurta yok derse ozaman derimki arkadaşlar atın testleri bi halta yaramıyor yumurta gorurse de kac cm de pik oldugunu görmek ıstıyorum.Elini kolunu bağlayasım geliyor ha. Hala test yapayım diyor. Yap kız. Her gün ikişer ikişer yap, sağlamasını da yapmış olursun
Yeminle kayboluruz biz orda gitmeyelim daha ama bi gidersek varya burdan uzaya otobüsle tur yaparlarO değil de 2023 te uzaya gidiyormuşuz, bizi de gemine alsana ezhel-aya çalarak bi aya gidip gelelim U Uzaygemisi35
2 gece 3 gün İstanbul çıkışlı Uzay turlarımız sadece 10.000 tl den başlayan fiyatlarla. Gemide kahvaltı, yerli içecekler, ay yüzeyinde mangal ve çay fiyatlarımıza dahildirYeminle kayboluruz biz orda gitmeyelim daha ama bi gidersek varya burdan uzaya otobüsle tur yaparlar
Ahahahahaha dünya bitti şimdi ayı çöpe çevircez yani. Mütahitlerin gözünde dolar işaretleri2 gece 3 gün İstanbul çıkışlı Uzay turlarımız sadece 10.000 tl den başlayan fiyatlarla. Gemide kahvaltı, yerli içecekler, ay yüzeyinde mangal ve çay fiyatlarımıza dahildir
Gidiyorsak kalalım bir daha niye dönüyoruz? Bakarsın orda doğururuz. Çocuğumuz dünya vatandaşı olur. Dün haberlerde gördüm. Bir tane kadın uçakta sancılanmış gelmiş İstanbul'da havalimanında doğurmuş. Vizyonsuz bebek az daha erken gelse dünya vatandaşı olacaktıO değil de 2023 te uzaya gidiyormuşuz, bizi de gemine alsana ezhel-aya çalarak bi aya gidip gelelim U Uzaygemisi35
İnternetten uygun fiyatlı kızılcık sopası bakıyorum. Gelip adresinizde döveceğim artık yapacak bir şey yokSıra dayağı timeee
Ben streslenmediğine ikna oldum şu an Kendini bizim için feda etmesen keşke ahahsjsj Biz testleri kendimiz atardık. Hep tuzak bunlar var ya. Önceden şüpheleniyordum. İyice emin oldum yani. Kocam erken gebelik testlerine kızıyordu "Sizi kandırıp üstünüzden zengin oluyorlar boşu boşuna para veriyorsun bunlara" diye. Ovülasyonu duyar duymaz "Alma" dedi direkt Neyse ki o çukura düşmedimYa kız ınan kendımı streslendirmek değil cunku ben suan doktora gitmesemde bıkacgun sonra pik gorurdum ya sakinim onun ıcın doktorun illaki bişeler gorcegını dusunuyorum cumaya kadar streslenmem amacım sadece pik gorursem cumaya kadar doktorda ogun yumurta yok derse ozaman derimki arkadaşlar atın testleri bi halta yaramıyor yumurta gorurse de kac cm de pik oldugunu görmek ıstıyorum.
canım bu süreç içinde doktorlar o kadar acaip şeyler diyolar ki sen hepsinde böyle panik yaparsan olcak işi oldurmazsın ben de öyleydim. biri bişiy diyodu aman tanrım noluyo o ne derken kendimi paralıyodım. suan alştım akışına saldım rampa aşağı :) bence bu kadar detaylı düşünme. benim üç seneye yaklaşıyor artık . inan böyle paniklersem herşey sarpa sarar. calm downYa kız ınan kendımı streslendirmek değil cunku ben suan doktora gitmesemde bıkacgun sonra pik gorurdum ya sakinim onun ıcın doktorun illaki bişeler gorcegını dusunuyorum cumaya kadar streslenmem amacım sadece pik gorursem cumaya kadar doktorda ogun yumurta yok derse ozaman derimki arkadaşlar atın testleri bi halta yaramıyor yumurta gorurse de kac cm de pik oldugunu görmek ıstıyorum.