Ben yolu açtım, arkamdan gelin. Yeni kariyer hedefi: anneliqueohhh maşallah kullanıcı adımın hakkını her türlü verdim diyorsun yanibenim de en büyük kariyer hedefim istifa etmek
Sen zaten aman bekleme hıhinşallah öyledirsen yine de çok kaptırma kendini benim de yumurtlamadan beri geçmeyen akıntım var ama kendi açımdan hiç beklemiyorum gebelik
senin bilinçaltının sorumlusu patronunhuzuurumm kalmadııı dıye soyluyor şarkılar bızede dınletıyo sagolsunsonra gel benım bilinç altıyı topla
bekleyecek yerlerim ağrıyooooBen yolu açtım, arkamdan gelin. Yeni kariyer hedefi: annelique
Sen zaten aman bekleme hıh
ilacınızı kullanıp tedavinizi tamamlayın zaten enfeksiyon gebeliği engelleyen bir durum, başka şikayetiniz var mıydı kasık ağrısı dışında ?Kızlar merhaba. Bu ay çok kasık ağrım oldu ve doktora gittim idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı ama idrar kültürü de istedi. Sonucu 2 gün sonra çıkacakmış ama benim size sorum şu muhtemelen sonuçlar çıkınca bana antibiyotik vericek benim de yarın adet günüm yani adetli olduğum günler boyunca antibiyotik kullanıcam dhaa sonra da malum yumurtlama zamanı geliyor ve biz çocuk istiyoruz antibiyotik kullandığım için bir sorun olur mu sizce yani bu ayı pas mı geçmeliyiz yoksa Bi sorun olmaz mı bilenler cevap verebilir mi acaba
Hayır yok sadece kasıklarım ağrıyor bir sorun teşkil eder mi peki antibiyotik kullanımı biliyor musunuz?ilacınızı kullanıp tedavinizi tamamlayın zaten enfeksiyon gebeliği engelleyen bir durum, başka şikayetiniz var mıydı kasık ağrısı dışında ?
etmez canım, antibiyotik kullandığı ay hamile kalan biiiir sürü kişi gördüm burdaHayır yok sadece kasıklarım ağrıyor bir sorun teşkil eder mi peki antibiyotik kullanımı biliyor musunuz?
Yaaa ay ne güzel konuşuyorsunuzetmez canım, antibiyotik kullandığı ay hamile kalan biiiir sürü kişi gördüm burda
kesinliklesenin bilinçaltının sorumlusu patronun
çalışıyorum canım işler güçler sende ne var ne yok :) birde sürekli su içip wc gidiyorumkızlar napıyosunuz bugün herkes çok sakin
artık o endişeler hiiiiiç bitmicek, sağlıklı olsunlar da biz kafayı yeriz sıkıntı değilİyi kuzu nolsun, perşembe dr randevum var, kalp atışını duyacağız inşallahama hep endişe ve korku oluyo 3 aya kadar zaman geçmiyor. Çift çizgiyi görmekle bitmiyormuş bebişim onu anladım tabi güzel heyecanlar bunlar. Razıydık hepsine
kolay gelsin canım ben aynı dümdüz devamçalışıyorum canım işler güçler sende ne var ne yok :) birde sürekli su içip wc gidiyorum
Senin de ilk çocuğun olacak dimi? Öyle demeyin kızçelerim bak çocuk olduktan sonra ben çalışırken iyiydim yaa daha az yoruluyordum deyip yine çalışmayı özleyeceksinizBen yolu açtım, arkamdan gelin. Yeni kariyer hedefi: annelique
Sen zaten aman bekleme hıh
annelerin hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar, inşallah çocuklarımıza yetebilen ebeveynler olabilirizSenin de ilk çocuğun olacak dimi? Öyle demeyin kızçelerim bak çocuk olduktan sonra ben çalışırken iyiydim yaa daha az yoruluyordum deyip yine çalışmayı özleyeceksinizben bazen işe gittiğimde nefes aldığımı hissederdim. Allah yokluklarını göstermesin ama çoook yorucu annelik gerçekten çok zor (hakkıyla yapana). Ama tabii ki tatlı yorgunluk. Kokuları yeter meleklerin. Allah başınıza versin inşallah
merci şekerim stresliyim biraz reglimin gecikmesinin 5. günü acabalar beynimde su içip kendime bahane yaratıyorum wc gitmek için kontrol edesim geliyorkolay gelsin canım ben aynı dümdüz devam
bende enfeksiyondan kutu kutu ilaç ve fitil kullandım kuzum hiç bir sorun olmadı sadece doktor enfeksiyonlu dönemde ilaçtan verim almak için ilişkiyi yasakladı bize ilk gttiğimiz yasak koymadı ve rahatsızlığım tekrarlamıştı doktor değiştirdim ve o en son bunu söyledi ve çok şükür kurtuldumKızlar merhaba. Bu ay çok kasık ağrım oldu ve doktora gittim idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı ama idrar kültürü de istedi. Sonucu 2 gün sonra çıkacakmış ama benim size sorum şu muhtemelen sonuçlar çıkınca bana antibiyotik vericek benim de yarın adet günüm yani adetli olduğum günler boyunca antibiyotik kullanıcam dhaa sonra da malum yumurtlama zamanı geliyor ve biz çocuk istiyoruz antibiyotik kullandığım için bir sorun olur mu sizce yani bu ayı pas mı geçmeliyiz yoksa Bi sorun olmaz mı bilenler cevap verebilir mi acaba
doktora gitmedin di mi ? sen bu ay herhangi bi ilaç içmiş miydin ?merci şekerim stresliyim biraz reglimin gecikmesinin 5. günü acabalar beynimde su içip kendime bahane yaratıyorum wc gitmek için kontrol edesim geliyor
enfeksiyon belirtilerin neydi ?bende enfeksiyondan kutu kutu ilaç ve fitil kullandım kuzum hiç bir sorun olmadı sadece doktor enfeksiyonlu dönemde ilaçtan verim almak için ilişkiyi yasakladı bize ilk gttiğimiz yasak koymadı ve rahatsızlığım tekrarlamıştı doktor değiştirdim ve o en son bunu söyledi ve çok şükür kurtuldum
Temizlik, çamaşır faslı var.kızlar napıyosunuz bugün herkes çok sakin