- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Günaydın canım, naıslsın. Hikayen ne bilmiyorum. Ama sende benim gibi çok isteklisin ger ay hüsran yaamaktan sıkılmış çözüm arayışlarındasın anladığım kadarıyla. Allahım yüzümüze gülsün inaşşah benim bir oğlum var.. İkinci çocuğu isitiyoruz 3 yıldır arada bir kaybım var. Ama sonrası gebelik oluşmadı. Şimdi diyorum acaba aşılamam mı yaptırsam tüp bebek mi kararsıızmYok kızlar yumurtam yok yok yok aglıyorum dısardq ya. Kadın cuma gene cagırdı.klomene ragmen Olmaması vücudunun normal çalışmadıgını gösteriyor dedi. Cuma geldıgınde hala yoksa adet sokturucu verip diğer ay dozunu arttırıcaz dedi.bende dedim benim genelde 17.gun felan pik oluyordu dedım bugun daha 12. Vücut kendo silkülasyonunda da uretebılır cuma ıki tanede gorebılırız dedi. Yok yumurtam ya delircem gercekten ben her ay düzenli adet oluyorum yumurtlama günlerim değişiyor ama. Olmıcak galba ya benm normal yolla felan
Pko kist felan hıcbse yok bende ovü testi Alcam gene sipariş edicemCanım bende kaç kez gittim ilaçtan sonra hiç yok dedi en son gittiğinde zar zor gördü ama büyümemiş hala dedi eğer pko varsa yumurtalar geç büyüyor ondan göremiyor doktorlar benim 14.üncü günüm daha çatlamadı yumurtalar
Hemen umutsuz olma kuzum benim Rabbim büyük. Cumaya belki iki tane yumurta oluşur. Üzme kendini hemen nolur. Daha yolun başındasın canım benim sabır diyelim ki hersey yolunda gitsinYok kızlar yumurtam yok yok yok aglıyorum dısardq ya. Kadın cuma gene cagırdı.klomene ragmen Olmaması vücudunun normal çalışmadıgını gösteriyor dedi. Cuma geldıgınde hala yoksa adet sokturucu verip diğer ay dozunu arttırıcaz dedi.bende dedim benim genelde 17.gun felan pik oluyordu dedım bugun daha 12. Vücut kendo silkülasyonunda da uretebılır cuma ıki tanede gorebılırız dedi. Yok yumurtam ya delircem gercekten ben her ay düzenli adet oluyorum yumurtlama günlerim değişiyor ama. Olmıcak galba ya benm normal yolla felan
Bende ovulasyonla takip ediyorum sende devam et bu arada D vitamini ve folik asit kullanmayı ihmal etmePko kist felan hıcbse yok bende ovü testi Alcam gene sipariş edicem
Yok dedi henüz yumurta bayada baktı cuma kesin anlıcam kendi gunumde yumurtlıcam belkıde ben hep 17.gun felan pik goruyordm yanı bugun 12 belkıde erken ama ılactamı fayda etmedi okdr kotuuymkı anlatamam ovü testi Alcam yumurta kendi gunumde bıanda buyuyebılırmı acabaAmin canlar inşallah
Allah hakkında hayırlısını versin canım
Kuzu yumurta yok derken nasıl yani hiç folikül mü yok yoksa yumurta var ama büyümemiş mi? Bi de sen pik görüyordun testlerde daha önceki aylar acaba bu aya mahsus bişey mi bu durum bazı aylar yumurtlamıyoruz yaçok enteresan cidden bence cumartesi git garanti olsun. Dostinex mi olumsuz etkiledi acaba?
1 mart canım benimkiKızlar güncelleme rica ediyorum.
@nm88326 30.01.2021 8 AY GECİKME @goldies16 01.02.2021 5 AY GECİKME @Duhanin annesi 01.02.2021 7 AY GECİKME @laura522 05.02.2021 50 AY Paresilaaa 05.02.2021 8 AY @gecenin_resmi 06.02.2021 16 AY @Zeymuss0103 08.02.2021 10 AY @Sinoplu17 08.02.2021 25 AY merakligzm 08.02.2021 9 AY @pnry23 08.02.2021 6 AY
Üzme kendini canım belki cuma gününe büyür inşallahYok kızlar yumurtam yok yok yok aglıyorum dısardq ya. Kadın cuma gene cagırdı.klomene ragmen Olmaması vücudunun normal çalışmadıgını gösteriyor dedi. Cuma geldıgınde hala yoksa adet sokturucu verip diğer ay dozunu arttırıcaz dedi.bende dedim benim genelde 17.gun felan pik oluyordu dedım bugun daha 12. Vücut kendo silkülasyonunda da uretebılır cuma ıki tanede gorebılırız dedi. Yok yumurtam ya delircem gercekten ben her ay düzenli adet oluyorum yumurtlama günlerim değişiyor ama. Olmıcak galba ya benm normal yolla felan
HmmmFemara kuvvetli bi uyarıcı çok büyüdüyse çatlaması bi tık zor oluyor o yüzden 3 gündür pik çıkıyordur sen silik görene kadar yapmaya devam et
Canım ters bişey yok, sıvı nerde birikirse orası ağrıyor sağdan yumurtlamışsındır ama çatladıktan sonra sıvı solda birikmiştir sol tarafı ağrıtır. Doktor bana öyle demişti
Cuma da olmazsa zaten daha toparlanamam heralde yıkık haldeyimÜzme kendini canım belki cuma gününe büyür inşallahbir dahaki ay femara verir belki onu daha iyi diyorlar minseo cim aslında geçen ay doktora sormuştum bende dostinexten mi yumurta olmadı diye tam aksine olup çatlaması gerekiyor demişti.. Ki öyle olması beklenir ilk gebeliğim öyle olmuştu kullandığım ay. o yüzden dostinextin sebep olduğunu düşünmüyorum..
Canım doktorun dediği gibi kendi silkülasyonunda da yumurtlayabilirsin benim genelde öyle oluyordu mesela.. ilacı kullanıyordum doktor kontrole çağırıyordu büyümemiş diyordu ama 1 hafta sonra 20 mm yumurtam olmuşluğu varYok kızlar yumurtam yok yok yok aglıyorum dısardq ya. Kadın cuma gene cagırdı.klomene ragmen Olmaması vücudunun normal çalışmadıgını gösteriyor dedi. Cuma geldıgınde hala yoksa adet sokturucu verip diğer ay dozunu arttırıcaz dedi.bende dedim benim genelde 17.gun felan pik oluyordu dedım bugun daha 12. Vücut kendo silkülasyonunda da uretebılır cuma ıki tanede gorebılırız dedi. Yok yumurtam ya delircem gercekten ben her ay düzenli adet oluyorum yumurtlama günlerim değişiyor ama. Olmıcak galba ya benm normal yolla felan
ümitsizliğe kapılmayın bende 3 yumurta çktı yinede hamilelik olmadı cumaya kadar bekleyim dualarm sizinle hayrlısıyla güzel haberler alrsınız inşalllh.Yok kızlar yumurtam yok yok yok aglıyorum dısardq ya. Kadın cuma gene cagırdı.klomene ragmen Olmaması vücudunun normal çalışmadıgını gösteriyor dedi. Cuma geldıgınde hala yoksa adet sokturucu verip diğer ay dozunu arttırıcaz dedi.bende dedim benim genelde 17.gun felan pik oluyordu dedım bugun daha 12. Vücut kendo silkülasyonunda da uretebılır cuma ıki tanede gorebılırız dedi. Yok yumurtam ya delircem gercekten ben her ay düzenli adet oluyorum yumurtlama günlerim değişiyor ama. Olmıcak galba ya benm normal yolla felan
Kuzu senin hormonlara ne yorum yapmıştı doktor? Şimdi hormon testine baktım tekrar da LH yumurtlama hormonun 2,36 diyor düşük vs demedi mi?Yok dedi henüz yumurta bayada baktı cuma kesin anlıcam kendi gunumde yumurtlıcam belkıde ben hep 17.gun felan pik goruyordm yanı bugun 12 belkıde erken ama ılactamı fayda etmedi okdr kotuuymkı anlatamam ovü testi Alcam yumurta kendi gunumde bıanda buyuyebılırmı acaba
Canım şöyle bişi ona göre bakarken sağ sana göre sol oluyor senin kafan ondan karışmışHmmmdediğin gibi olabilir canım inşallah öyledir yoksa şüphelendim sol diyeceğine yumurta sağda mı dedi doktor şaşırdı mı falan diye düşündüm. Aman çatlasında yeterki sıvı nereye birikirse biriksin.
Aaa benim bugün mü değil ya dur bakimKızlar güncelleme rica ediyorum.
@nm88326 30.01.2021 8 AY GECİKME @goldies16 01.02.2021 5 AY GECİKME @Duhanin annesi 01.02.2021 7 AY GECİKME @laura522 05.02.2021 50 AY Paresilaaa 05.02.2021 8 AY @gecenin_resmi 06.02.2021 16 AY @Zeymuss0103 08.02.2021 10 AY @Sinoplu17 08.02.2021 25 AY merakligzm 08.02.2021 9 AY @pnry23 08.02.2021 6 AY
Fıstık benim 5 şubat değilKızlar güncelleme rica ediyorum.
Tamam canım düzeltelimFıstık benim 5 şubat değil
Yanlış yazmışım 20 şubat benim canım
Tatlım sen zaten geç geliştiğini biliyorsun. Dur bakalım belki cumaya kadar anca büyür. Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermiyor bu ilaçlarda. Hem yumurta olması hamile kalacağın anlamına da gelmiyor. Sen ovülasyonla takip et yine. Ben de sırf o yüzden kullanıyorum. Bu ay gelişmiş yumurta olmasa bile diğer ay ona göre aksiyon alacak zaten doktorun. En azından tedavisi çaresi olmayan bir rahatsızlığın yok güzel düşün yıpratma kendiniYok kızlar yumurtam yok yok yok aglıyorum dısardq ya. Kadın cuma gene cagırdı.klomene ragmen Olmaması vücudunun normal çalışmadıgını gösteriyor dedi. Cuma geldıgınde hala yoksa adet sokturucu verip diğer ay dozunu arttırıcaz dedi.bende dedim benim genelde 17.gun felan pik oluyordu dedım bugun daha 12. Vücut kendo silkülasyonunda da uretebılır cuma ıki tanede gorebılırız dedi. Yok yumurtam ya delircem gercekten ben her ay düzenli adet oluyorum yumurtlama günlerim değişiyor ama. Olmıcak galba ya benm normal yolla felan
Yumurtlama tarihi 05 şubat onu yazmışımTamam canım düzeltelim