- 5 Mart 2013
- 23.521
- 44.628
Sağol canım umarımGeçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım umarımGeçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur.
Kaşıntı felan yok dimi bence cok onemli bişe değildir inş bebeğe işarettirSağol canım umarım
Tamam canım çok saolTatlım sadece yumurtlama dönemini öyle değerlendirdik. 7-8 gün kadar.
Günaydın. E2 için doktorun bir yorum yaparsa buradan paylaşabilir misin? Benim 21'li bir şey çıktı. Doktor normal dedi ama sanırım 30'ün üstünde olması gerekiyormuş yumurta gelişimi için :/Günaydın kızlar tahlil sonuçlarımı e-nabızdan gördüm yarın doktora gideceğim ama merak ettim sizce nasıl bilgisi olan yorumlayabilir mi
FSH-5.32
LH-7.67
E2-23.9
PROLAKTIN-27.8
AMH-4.93
TSH-0.97
Tamamdır tabi ki paylaşırımGünaydın. E2 için doktorun bir yorum yaparsa buradan paylaşabilir misin? Benim 21'li bir şey çıktı. Doktor normal dedi ama sanırım 30'ün üstünde olması gerekiyormuş yumurta gelişimi için :/
Tamam kuzumBi kaç gün daha bekle istersen canım hala regl olmazsan kan verirsin
Rahim filmini nerede çekilmiştin canım ücret ve işlem hakkında bilgi verebilir misinSaol canım aynen öyle oldu bu ay rahim filmi cekildigim icin sanırım
İnşallah amin
Yok kuzum devamı da gelmedi ama huylandımKaşıntı felan yok dimi bence cok onemli bişe değildir inş bebeğe işarettir
Devamı gelmediyse sıkıntı etmeYok kuzum devamı da gelmedi ama huylandım
İnşallah canım hayatımda hiç enfeksiyon mantar olmadım tırsıyorum vallaDevamı gelmediyse sıkıntı etme
Senin buara rüyalar coştuKızlar dün rüyamda amh ım 0,40 çıkıyodu
ahahshjsns ben de rüyamda amh sonucumu gördüm. neyse ki hatırlamıyorum. kesin depresyona girerdim gerçek sanıpKızlar dün rüyamda amh ım 0,40 çıkıyodu
Hahahah tövbe tövbe rüyalara bak ya laboratuvar sonucu bile çıkarmaya başladık geçen aylarda annemin kahve falında bi hamile var ama dış gebelik demesi gibi bir şey Allah aşkına doktorlar ne kadar zor anlıyor dış gebeliği sen telveden nasıl anladınKızlar dün rüyamda amh ım 0,40 çıkıyodu
Sorma ya bilinçaltı çöplük gibiSenin buara rüyalar coştu
Ben depresyona girdim valla fellik fellik tüp bebek doktoru arıyordum rüyamdaahahshjsns ben de rüyamda amh sonucumu gördüm. neyse ki hatırlamıyorum. kesin depresyona girerdim gerçek sanıp
Tamam tatlım fiziksel şikayetim yok sadece akıntı gördüm ama devamı gelmedi daha takip edeceğim bakalımGünaydın kızlar mutlu pazarlar
minseo ciğim geç gördüm enfeksiyon olabilir ama bol su iç hemen öyle düşünme. Benim de sık yanma vs oluyor bol su içince düzeliyor. Bir de dikkat et limon portakal vs asitli şeyler yediğinde içtiğinde de bu belirtiler çok olur inşallah hemencecik geçer ve inşallah bebiş belirtisidir bunlar
Aaa izlemedim daha onu ben tekrarını izlicem akşam o da mı öyle dedi valla napcağımızı şaşırdık yaHahahah tövbe tövbe rüyalara bak ya laboratuvar sonucu bile çıkarmaya başladık geçen aylarda annemin kahve falında bi hamile var ama dış gebelik demesi gibi bir şey Allah aşkına doktorlar ne kadar zor anlıyor dış gebeliği sen telveden nasıl anladın
Kuzu Banu çiftçi nin yumurta rezervi videosunu mu izledin ondan etkilenmiş olabilirsin belki ama senin doktorla aynı kafada sanırım bu takviyeler vs hiçbir anlamı yok dedi laboratuvarda değeri yükseltmenin bir anlamı yok ben de alsam mı derken almamaya karar verdim bu videoyu da izleyince benim doktor da pek hevessiz önermişti ben sorunca zaten