Ne güzel dua Amin inşallahHellöğğğğ herkesin pozitif haberler alıp verdiği güzel bir ay olsun Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel dua Amin inşallahHellöğğğğ herkesin pozitif haberler alıp verdiği güzel bir ay olsun Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
R Random3 Ay canım Allah senden bin kere razı olsun aklıma geldikçe hala dua ediyorum sana rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun inşallahCanım tabii önemli olan çatlama günü. Öncesi ve o gün olsa yeter aslında ama herkesin eş durumu falan da farklı.
Kendimden örnek vereyim ben 2 gün dolu 1 gün boş şekilde değerlendirdim 1 haftayı. O zaman hamile kaldım. Hatta ben bunu söyledikten sonra B bitkiselhayat da öyle denemiş, o da öyle hamile kaldı. Her ay farklı bir yöntem deniyoruz zaten hakkımızda hayırlısı
Evet canım ogözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu alyans testi dedğiniz iple bağlayıp karnın üzerinde denenilen mi acaba ?
Canım benim adete 7 gün kala akıntım kesiliyor.... Eğer adet olacağın hafta yani adete 7 gün kala akıntın varsa bebiş olma ihtimali artıyor...:))Kızlar bişi sorcam, yumurtlama sonrası akıntınız oluyor mu?
Benim 8 gün kaldı beyaz akıntı hala var bakalım devam edecek miCanım benim adete 7 gün kala akıntım kesiliyor.... Eğer adet olacağın hafta yani adete 7 gün kala akıntın varsa bebiş olma ihtimali artıyor...:))
Biz malesef gün aşırı degerlendiremiyoruz geceleri 2 güne yada 1 güne bir degerlendiriyoruzKızlar herkesin fikrine ihtiyacım var
Düzenli iliski diyorsunuz ya şimdi bu düzen nasıl olmalı bebek çalısması icin?Kac gunde bir ? Gün aşırı mı ? İki günde bir mi ? regli bitince hemen baslanip diger bata kadar mi devam ? Akıntiyi gorunce ust uste mi ? Vs...
Bu ay ben ovülasyon yapmayayım diyorum ,bende her ay yumurta akıntısı da olmuyor
Doktorada gitmezsem yumurtlamayi anlayacak baska kriterim kalmiyor
Aminn inşallah canım çok teşekkürler bu aradagözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu alyans testi dedğiniz iple bağlayıp karnın üzerinde denenilen mi acaba ?
Çok sevindim canımmm, sağlıkla büyüsün inşallah minik neler hissettin nasıl oldu soru cevabı yapsanamerhaba canım minseo daha önce bahsetmiştim tüp bebek sürecinde olduğumdan henüz kan vermedim ama gebelik testinde pozitifi gördüm çok şükür darısı sizlere bekleyen herkese inşallah benim de sağlıkla ilerler tabiki çok yeni ama haber vermek istedim
Olmuyo tabi 12 gün annemde kaldım test için geldim bı kaç gün evde durup tekrar gittim anneme 3 5 gün kalıp tekrar geldim hastane için şimdi annem diyo hastaneden sonra geri getirsin seni diye en son beta yi ogrendigimde konuştuk daha da arayan soran sıfır bı sokak yukarda görümce bı sokak aşağıda kv var 3 er dkka bile surmuyo evlerimizin arası ama malesef boşu boşuna yapmışım 4 senede ben onlara hele gorumceye 3 yaşında kızı var doğduğundan itibaren yanında oldum evi barki geceleri tek uyusun süt olsun diye çocuğuna baktım 5 yaşındaki kızı ile ilgilendim neler neler ama nankör çıktılar hiç arayıp da sende napiyon demiyo ikiside anca haber verdiğimde dikkat et iş güç yapma temizlik yemek falan yapma he olur nereye yapmayım 1 ay zaten ev gitti tüp aşamasında şimdide gidiyo eşimin yapmasiyla benim üstün körü yapmamla da olmuyo saldım ama çok üzülüyorum böyle yaptıkları için anca lafta söylüyorlar yapma etme diye gelin biriniz yapın ozaman söylesem böyle e sen cagirsaydin etseydin yav komşular da yapar söyleyince önemli olan soylenmeden yapılan ah ah deşmeyin yaramıAh bebişim kayınvalidede anne sıcaklığı arıyoruz ama malesef öyle olmuyor gerçekçi olmak lazım. Oğlunun bi yeri incinse koşar gelirdi Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz demişler, o yüzden çok beklentiye girmeden mesafeyi saygı çerçevesinde korumak en güzeli
Pimpiriklik ve detaycılık... Asla olamıyorum böyle ya ben de enerjim hiç kalmıyor valla haftasonu evi zor süpürüyorum
Rüya mııı ne gördün nasıl gördün ne zaman gördün hayrolsun
Kuzum burada bu yüzden deneyimlerimizi paylaşıyoruz ama Allah nasip etti ki oldu, her şey bahane. Vesile olduysam da ne mutlu banaR Random3 Ay canım Allah senden bin kere razı olsun aklıma geldikçe hala dua ediyorum sana rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah
ipek_annesi regl biter bitmez başla canım 2 gün ilişki bir gün boş şekilde ovulasyonu hiç düşünme bence.. Hem sen regl oldun mu ya önümüzdeki ayı düşünüyorsun, 9 şubat değil mi günün?
İnsanlar böyle anca lafta iş eyleme geçmeye gelince kimse kalmaz etrafında aman aman böylelerine uzak dur en güzeli hep seni suçlu çıkarırlarOlmuyo tabi 12 gün annemde kaldım test için geldim bı kaç gün evde durup tekrar gittim anneme 3 5 gün kalıp tekrar geldim hastane için şimdi annem diyo hastaneden sonra geri getirsin seni diye en son beta yi ogrendigimde konuştuk daha da arayan soran sıfır bı sokak yukarda görümce bı sokak aşağıda kv var 3 er dkka bile surmuyo evlerimizin arası ama malesef boşu boşuna yapmışım 4 senede ben onlara hele gorumceye 3 yaşında kızı var doğduğundan itibaren yanında oldum evi barki geceleri tek uyusun süt olsun diye çocuğuna baktım 5 yaşındaki kızı ile ilgilendim neler neler ama nankör çıktılar hiç arayıp da sende napiyon demiyo ikiside anca haber verdiğimde dikkat et iş güç yapma temizlik yemek falan yapma he olur nereye yapmayım 1 ay zaten ev gitti tüp aşamasında şimdide gidiyo eşimin yapmasiyla benim üstün körü yapmamla da olmuyo saldım ama çok üzülüyorum böyle yaptıkları için anca lafta söylüyorlar yapma etme diye gelin biriniz yapın ozaman söylesem böyle e sen cagirsaydin etseydin yav komşular da yapar söyleyince önemli olan soylenmeden yapılan ah ah deşmeyin yaramı
Canım rahim büyüyor rahim büyüdükçe karın ve sırt kasları arasında dengesizlik oluyor o da bel ağrısına sebep oluyor yani endişe etme normalKızlar ya ben de bel ağrısı var 10 dkka falan ayakta kalınca onceden de vardı ama yarın saat 1 saat sonra oluyodu çalışma hayatımdan kalmaydi ama şimdi süre kısaldı 2 tabak bardak çatal kaşık makinaya attım küçük bide tava yıkadım elde 10 dkka surmemistir ama nasıl ağrıdı iş güç yapamıyorum ayakta duramıyorum normal mi ki hamileliğin ilk zamanlarında
Korktum bı an acaba fazla mı ayakta kaldım diye ama 10 dkka bile surmemisti geri oturdum korkudanCanım rahim büyüyor rahim büyüdükçe karın ve sırt kasları arasında dengesizlik oluyor o da bel ağrısına sebep oluyor yani endişe etme normal
Malesef evet uzak durmayı tercih ediyorum artık gidip gelmeler hatta çok yakın olmasına rağmen kalmaları bile kestim arayıp sormuyorum bile onlar zaten meraktan ariyo son aramalarında da zaten geç açtım ve isteksizce konuştum 1 haftayı geçti aramiyolar bile gerekte yok hiçİnsanlar böyle anca lafta iş eyleme geçmeye gelince kimse kalmaz etrafında aman aman böylelerine uzak dur en güzeli hep seni suçlu çıkarırlar
Bi kaç gün daha bekle istersen canım hala regl olmazsan kan verirsinKızlar merhaba iyi akşamlar hepinize dün akşam test yaptım bişey çıkmadı ama adetimde gelmedi kasıklarım çok ağrıyo bugün birde temizlik yaptım belimin ortası çatlıyor göğüslerimde hafif acımaya başladı adet mi olucam yoksa bişeymi var erken mi yaptım testi sizce