Canım ben de şimdi rüyadan uyandım minicik bi bebek nasıl tatlı yeni doğmuş benim bebeğimmiş kucağıma alıyorum kokluyorum omzuma başını koyuyor çok güzeldiKız rüyamda sen buraya gelmiştin hamileydin ve ben seni sahile götürüp gezdiriyordum birlikte yürüyorduk mis gibiiii
Ayyyy kesinlikle çok haklısın ama benim kayınvalidem azıcık nasıl desem anlamatamadım
beyim hastalandı gelmedi ki beyim hasta olmaz ve çok fena olmuştu o zaman bile diyorum gelmediyse
Ciddi misin inşallah geçici bi kanamadır, dua edicem senin için mutlaka haber ver bize de inşallah bir şey olmayacakKızlarrr dün kendimi zorlamadan gardlobumu düzenledim hatta hepsini bile değil
lakin gece yine kanamam olmuş maalesef doktoru arayıp yine hastane yolu göründü bana dua eder misiniz hayırla bebeğime bir şey olmasın ve hayırla beni hastaneye tekrar yatırmasınlar
Tabi eşimde haklı olarak söylemiyor ben sana yat demiyor muyum sen neden hala bir şeyler yapıyorsun diyor
İnanın zorlamadım kendimi akşama doğru bir acı hissettim hemen yattım daha çok bir şey yapmadım sadece market siparişini yerleştirdim yavaş yavaş ama hiç acım yoktu
Kızlarrr dün kendimi zorlamadan gardlobumu düzenledim hatta hepsini bile değil
lakin gece yine kanamam olmuş maalesef doktoru arayıp yine hastane yolu göründü bana dua eder misiniz hayırla bebeğime bir şey olmasın ve hayırla beni hastaneye tekrar yatırmasınlar
Ahhhh kurban olurum vereneCanım ben de şimdi rüyadan uyandım minicik bi bebek nasıl tatlı yeni doğmuş benim bebeğimmiş kucağıma alıyorum kokluyorum omzuma başını koyuyor çok güzeldi
Ciddi misin inşallah geçici bi kanamadır, dua edicem senin için mutlaka haber ver bize de inşallah bir şey olmayacak
Canmm korkma hersy yolunda gidicek inşallahKızlarrr dün kendimi zorlamadan gardlobumu düzenledim hatta hepsini bile değil
Tabi eşimde haklı olarak söylemiyor ben sana yat demiyor muyum sen neden hala bir şeyler yapıyorsun diyor
İnanın zorlamadım kendimi akşama doğru bir acı hissettim hemen yattım daha çok bir şey yapmadım sadece market siparişini yerleştirdim yavaş yavaş ama hiç acım yoktu
Off gerçek gibi değilmiCanım ben de şimdi rüyadan uyandım minicik bi bebek nasıl tatlı yeni doğmuş benim bebeğimmiş kucağıma alıyorum kokluyorum omzuma başını koyuyor çok güzeldi
Ciddi misin inşallah geçici bi kanamadır, dua edicem senin için mutlaka haber ver bize de inşallah bir şey olmayacak
Benim Bat 19 Şubat ama bu ay kafam çok karışıkKızlaaaar var mı güzel haber liste birikmişRegl olanlardan yeni tarihleri bekliyorum
A anneolmayolu 22.01.2021 2 AY @WunderLost 26.01.2021 3 AY @Pinkpeonyy 26.01.2021 2 AY @fiona13 28.01.2021 26 AY @Balkupumm 28.01.2021 4 YIL @pcoscuk 30.01.2021 25 AY @LorennaGlam 30.01.2021 37 AY @Dalmac47 30.01.2021 3 AY @Merve kpc 30.01.2021 4 AY @Portakalli cikolat 30.01.2021 7 AY Nm88326 30.01.2021 8 AY goldies16 01.02.2021 5 AY D Duhanin annesi 01.02.2021 7 AY
Canmm korkma hersy yolunda gidicek inşallah
Allah razı olsun senin anneliginden canimAynen öyle oldu tatlım. Torunlarına da ben bakıyorum, ben annelik yapıyorum bir bağları da yok onunla ama şimdi o beddua ettikleri kadın ballandı işte. 1,5 ay oldu kızının sesini bile duymadı. O da öyle bi anne işte. Ama kötüler neden hep daha kıymetli olur acaba anlayamıyorum ben bu insanları. Valla tiksindim.
Bosver yat hep su tehlikeli zamanı atlatana kadarinşallah canım benim
inan bir şey yapmadım dün iki hareket edince böyle oluyor yeter ki bebeğim sağlıklı olsun da artık ne yapayım daha be kadar hareketsiz kalabilirim bilmiyorum
İri olacağını nerden anladın kızAhhhh kurban olurum verene
İnşallah biraz iri bir bebek bekliyor seni canım
Rabbim hayırla müjdenizi versin
Amin canım inşallah tamda bugün kayınpederim geliyor
İnşallah yatırmazlar beni hastane de hayırla bir şeyi yoktur bebeğimin
Hem de nasıl AmiiinOff gerçek gibi değilmi( Allah'ım nasip et yarabbim bu ay bizlere
Sağol canım bakalım rüyalar ne zaman gerçek olcak
İnşallah bir an önceSağol canım bakalım rüyalar ne zaman gerçek olcak
Ben ilk gebeliğimde cuma akşamı rüya görmüştüm sabah kalktım direk test yaptım pozitif çıkmıştıİnşallah bir an öncebir arkadaşım da tam rahme tutunduğu gün bence rüya gördüm demişti. İnşallah öyledir senin de
Ay canım benim ne güzel olur yaBen ilk gebeliğimde cuma akşamı rüya görmüştüm sabah kalktım direk test yaptım pozitif çıkmıştıama o ay çok belirtim vardı, şu an çok umutsuz olsam da inşallah olur demekten başka seçeneğim yok
İnşallah CanımmmmAy canım benim ne güzel olur yadüşünmüyoruz desek bile sürekli aklımızda işte rüyalara da yansıyor. Ne güzel denk gelmiş sana. İnşallah bu sefer de denk gelecek ve sağlıkla devam edecek
Canim bir şey daha soracam dün benden fsh lh e2 falan testlerini de istemiş ama bn amh a odaklaninca onlar için kan vermeyi unuttum dün adetin 3.gunuydu bugun gidip özel bir yerde versem gecerligi olur mu 4 gün ya kanamam da azaldi iyiceHadi inşallah o güzel sesi duyun
Regl ile atılıyor canım o kistler
4. Gün de verebilirsin sıkıntı olmaz diye biliyorum canımCanim bir şey daha soracam dün benden fsh lh e2 falan testlerini de istemiş ama bn amh a odaklaninca onlar için kan vermeyi unuttum dün adetin 3.gunuydu bugun gidip özel bir yerde versem gecerligi olur mu 4 gün ya kanamam da azaldi iyice
En garantilisi öyle zaten canım ne yapalım çok şükür bebek iyi bende dinlenirim artık bol bolBosver yat hep su tehlikeli zamanı atlatana kadar
Canım rüyalar tersine çıkarİri olacağını nerden anladın kızbabaya çekerse valla öyle olur boylu poslu ben minicik bişeyim inşallah yatırmazlar ama gerekiyorsa da yat gözlem altında olmak gerekecekse, devam ediyor mu kanama?
Hem de nasıl Amiiin
Günaydın kızlaristanbulsultani canım aman çok dikkat et inşallah durmuştur kanama riski atlatırsın bir an önce. Demek ki gerçekten epey dinlenmen gerekiyor en ufak harekette etkileniyor. Çok zor hareketsiz günlerce haftalarca kalmak ama yeter ki sen ve bebiş sağlıklı olun katlanmak zor da olsa mecbur. Zorlama kendini hiçbir şey yapma bence de.
minseo çok güzel rüya görmüşsün canım inşallah hayırlara çıksın