- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
eyvah eyvah :) bende seneler önce annemle babamı yakalamıştım ne yapacaklarını şaşırmışlardı . bozuntuya vermedim ben deOğlana basıldım yarım yamalak oldu ama oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyvah eyvah :) bende seneler önce annemle babamı yakalamıştım ne yapacaklarını şaşırmışlardı . bozuntuya vermedim ben deOğlana basıldım yarım yamalak oldu ama oldu
Evet canım benim aynen öyle inşallah olur da bu ay hiç birimiz de tekrar bu sıkıntıları yaşamayız. Hamile kalıp sağ salim bebeklerimizi alırız kucağımıza..bencede git enazından zaman kaybı olmaz ıns en yakın zamanda kavusuruz bebeklerımıze
aminnnEvet canım benim aynen öyle inşallah olur da bu ay hiç birimiz de tekrar bu sıkıntıları yaşamayız. Hamile kalıp sağ salim bebeklerimizi alırız kucağımıza..
Benimki görmedi kapıyı çaldı kalkmak zorunda kaldım mecbur yarım oldu yanieyvah eyvah :) bende seneler önce annemle babamı yakalamıştım ne yapacaklarını şaşırmışlardı . bozuntuya vermedim ben de
Yok canım ya sen takılma onlara doktorun dediğine bak Allah korusun o zaman her hamileye progestan testi yapsınlar değeri düşük olana hemen progestan versinler, doktor rahim kalınlığını yeterli görmese zaten düşük riski olduğunu söylerdiKızlar birşey takıldı kafama, sormak istiyorum. Ben 1 şubatta kese için doktora girmiştim, betaya da bakmıştı. Progesteron 17 çıkmıştı. Bizim Ekim topiğinde 25altı olunca düşük oluyor filan yazmışlar. Var mı öyle birşey acaba? Betam 3126 iken haftam 5+2ydi takvime göre. Doktor 4+3sün bir hafta fark normal dedi. Ama progesteron hakkında yorum yapmadı. Bilgisi olan var mı kızlar?
Canim yeni bat 3 şubat guncellersen klomen kist yapmis amh için kan verdim hsg de carsamba günü saat 4te anestezili cektirecegim ins aklım almıyor hiç bir problem yok ama 7 aydir olmuyor bekleyip zaman kaybekmektense sureci hizlandirayim dedim maddi yetismek zor ama sonu güzel hayırlı olsun ins
Ki doktor direk olumsuz konuşan biriydi. Bir sıkıntı olsa herhalde söylerdi diye düşünüyorum canım. İlk trimesterde alt sınır 10,herhalde daha ilk haftalardayız diye öyle çıkmıştır.Yok canım ya sen takılma onlara doktorun dediğine bak Allah korusun o zaman her hamileye progestan testi yapsınlar değeri düşük olana hemen progestan versinler, doktor rahim kalınlığını yeterli görmese zaten düşük riski olduğunu söylerdi
Bence takma kafana ama için de rahat etmiyorsa başka bi doktora daha muayne ol canımKi doktor direk olumsuz konuşan biriydi. Bir sıkıntı olsa herhalde söylerdi diye düşünüyorum canım. İlk trimesterde alt sınır 10,herhalde daha ilk haftalardayız diye öyle çıkmıştır.
Tamam canım düzeltirim, hsg için acele etmişsin sanki senin ilk bebek mi olacak?Canim yeni bat 3 şubat guncellersen klomen kist yapmis amh için kan verdim hsg de carsamba günü saat 4te anestezili cektirecegim ins aklım almıyor hiç bir problem yok ama 7 aydir olmuyor bekleyip zaman kaybekmektense sureci hizlandirayim dedim maddi yetismek zor ama sonu güzel hayırlı olsun ins
Hadi hayırlısıyla tutar inşallahOğlana basıldım yarım yamalak oldu ama oldu
Hiç umudum yok ama hayırlısı :)Hadi hayırlısıyla tutar inşallah
Bu rahim perdeli mi kizlar ben delircem dun doktor bakti güzel dedi benim bugün cd yi alıp bakma şansım oldu resmen rahim yok ortada buna nasıl iyi dedi ?? Perde sonradan oluşur m
Öyle birsey olsa doktor zaten söylerdi kendi kendi stres yapma benceBu rahim perdeli mi kizlar ben delircem dun doktor bakti güzel dedi benim bugün cd yi alıp bakma şansım oldu resmen rahim yok ortada buna nasıl iyi dedi ?? Perde sonradan oluşur mu
Canım sonuç raporu verdiler mi sana? Perde, tıkanıklık, şekil bozukluğu vs o raporda yazması lazımBu rahim perdeli mi kizlar ben delircem dun doktor bakti güzel dedi benim bugün cd yi alıp bakma şansım oldu resmen rahim yok ortada buna nasıl iyi dedi ?? Perde sonradan oluşur mu
Tüpleri gördüm ama rahim net değil pek de anlamam ama sanırım çekimle alakalı perde sonradan oluşmaz doğuştan olan bi şeyBu rahim perdeli mi kizlar ben delircem dun doktor bakti güzel dedi benim bugün cd yi alıp bakma şansım oldu resmen rahim yok ortada buna nasıl iyi dedi ?? Perde sonradan oluşur mu
Öyle birsey olsa doktor zaten söylerdi kendi kendi stres yapma bence
Canım çok iyi bilmiyorum ama perde görüntüsü böyle olmuyor gördüğüm örneklerde. Ama görüntü bana da bir değişik geldi. Tüplerden karın boşluğuna dağıldı mı sıvı? Tek görüntü bu değildir herhalde? Bir de çeken doktordan ziyade radyoloji uzmanı rapor yazmalı asıl o rapor önemli canım var mı elinde?Bu rahim perdeli mi kizlar ben delircem dun doktor bakti güzel dedi benim bugün cd yi alıp bakma şansım oldu resmen rahim yok ortada buna nasıl iyi dedi ?? Perde sonradan oluşur mu