- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
ben de 5. gün başlamıştım...İkinci günü erken değil mi ben 5.günü başlamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 5. gün başlamıştım...İkinci günü erken değil mi ben 5.günü başlamıştım
Ben sordum varmı dıye suan yok hıc dedıhiç yok demesi, istediği büyüklüğe gelen yoktur, yoksa yumurtalar hep var oradalar canım.. zaten klomen de 5 gün felan kullanılıyor 3 günde senin o yumişler büyür de istediğin cmye gelir cnm rahat ol, ferah tut içini...
Çalısıyorım yoksa neler yapıcamdaJane Jetgil canım daha erken emin ol büyüyecektir.. bol yürüyüş hareket yap büyümede çok etkili oluyor..
Iste yapcam kuzum da hangi gün içeyim onu bilemedim bana dedi ki regl gününü bekle gelmezse on gün daha bekle sonra tarlusal ic regl ol dedi ama bebim bi döngü yok o an sormayı unuttum yani benim bugün 12. Gunim ben kaç güne kadar bekleyim bilemedim çünkü benim döngü 90 gunu bile bulurDoktorun dediği gibi yap bence
Belli bi gün olmadığı için 28 gün bittikten sonra 10 gün daha sayıp başla demiş gibi anladım ben normal bir döngü gibi düşün 28 gün sonra olman lazım, olmadın, on gün daha bekle çünkü normal düzende bile sapmalar oluyor. Olmazsa da ilacı kullan bence canım. Tabi o arada hamile kalmış olursan diye test yaptırıp öyle başla benceIste yapcam kuzum da hangi gün içeyim onu bilemedim bana dedi ki regl gününü bekle gelmezse on gün daha bekle sonra tarlusal ic regl ol dedi ama bebim bi döngü yok o an sormayı unuttum yani benim bugün 12. Gunim ben kaç güne kadar bekleyim bilemedim çünkü benim döngü 90 gunu bile bulur
BENİmde dün söküldü evet mahvoldum benimde çok ağrım var, giremedim buraya daha,çok ağrı kesici içiyorum ama işe yaramıyorCanım benimki söküldü bugün senle yazıştıktan biraz sonra şimdi ağrım var hep çok sancılı olur benim ama söküldüğü için rahatladım, sen nasılsın
Aynen öyle dedi o da test yap negatif çıkarsa öyle ilaci ic dedi ama hangi gün ic demedi sanirim 28. Normal döngüyü kast etti zaten pkoyum bende döngü yokBelli bi gün olmadığı için 28 gün bittikten sonra 10 gün daha sayıp başla demiş gibi anladım ben normal bir döngü gibi düşün 28 gün sonra olman lazım, olmadın, on gün daha bekle çünkü normal düzende bile sapmalar oluyor. Olmazsa da ilacı kullan bence canım. Tabi o arada hamile kalmış olursan diye test yaptırıp öyle başla bence
Sen 28günden sonra bir hafta falan daha bekleyip öyle iç benceAynen öyle dedi o da test yap negatif çıkarsa öyle ilaci ic dedi ama hangi gün ic demedi sanirim 28. Normal döngüyü kast etti zaten pkoyum bende döngü yok
Tamam canım çok sagolSen 28günden sonra bir hafta falan daha bekleyip öyle iç bence
Çok buralarda değilim canım eskiden daha aktiftim evet cinsiyet belli oldu, erkek alyans testini sen dediğin için yapmıştım gerçekten de tuttu. Arkadaşımda da tuttu. Doğruluk payı yüksek demiştin, haklıymışinOkuyanse canım neler yapıyosun buralarda mısın cinsiyet belli oldu mu
Gözünaydın canım bi hamile üzerinde daha test etmiş olduk iyiyim canım ben de işte aynı bildiğin gibi bekliyoruzÇok buralarda değilim canım eskiden daha aktiftim evet cinsiyet belli oldu, erkek alyans testini sen dediğin için yapmıştım gerçekten de tuttu. Arkadaşımda da tuttu. Doğruluk payı yüksek demiştin, haklıymışin
Senin nasıl gidiyor canım? Ben hiç takip edemiyorum artık. İnşallah güzel gelişmeler katediyorsundur
Teşekkür ederim canımGözünaydın canım bi hamile üzerinde daha test etmiş olduk iyiyim canım ben de işte aynı bildiğin gibi bekliyoruz
gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu alyans testi dedğiniz iple bağlayıp karnın üzerinde denenilen mi acaba ?Çok buralarda değilim canım eskiden daha aktiftim evet cinsiyet belli oldu, erkek alyans testini sen dediğin için yapmıştım gerçekten de tuttu. Arkadaşımda da tuttu. Doğruluk payı yüksek demiştin, haklıymışin
Senin nasıl gidiyor canım? Ben hiç takip edemiyorum artık. İnşallah güzel gelişmeler katediyorsundur
Amiiin canım sağolTeşekkür ederim canım
İnşallah ennn kısa sürede güzel haberler alırsın canım. Allah tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin bu topikteki herkese
ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin inş.Selam herkese. Ben gecen hafta kalabalık bir ortamda misafir olduğum için Meryem süresi okumasına katilamamistm. Ama şimdi okudum ve ilk sayfayı açıp tek tek listedeki herkesin ismine niyet ederek okudum Allah kabul etsin inşallah
bencede git enazından zaman kaybı olmaz ıns en yakın zamanda kavusuruz bebeklerımızeAmin inşallah canım benim. Dün akşam saatlerinde dayanamadım normal testi yaptım ama tabi çok net bi negatif sonucunu aldım. Ve bat gününe kadar yapmayacağım diye karar verdim. Ne yapalım bizim de nasibimiz beklemek artık... Bu ay da olmazsa bende doktora gideceğim artık. Malum yaş 34 olacak ve tedirginim
Oğlana basıldım yarım yamalak oldu ama olduCanım herkesinki değişiyordur benimki hep yumurta akı kıvamında oluyor ama her vücut bir değil sen yine de değerlendirmişsindir inşallah